Post Page Advertisement [Top]

Nikdy by som si o sebe nepomyslela, že v dospelom veku budem milovať zubné pasty s príchuťou. Vždy vo mne evokovali detstvo a zdali sa mi príliš sladké a bez pocitu sviežosti. Už roky patrí medzi moje obľúbené značky zubných pást Elmex vo všetkých variantoch. Mimochodom, ich zubný gél dokáže aj menší zázrak a pravidelným používaním raz týždenne dokáže pomôcť citlivým zubom alebo eliminovať zubný kaz (samozrejme, nie taký, ktorý potrebuje zásah zubára). Z času na čas siahnem po inej paste, napr. Paradontax, ale Elmex má u nás popredné miesto. 
Odkedy sme vyskúšali zubné kefky Curaprox 5460 Ultra Soft, iné už ani nepoužívame. Väčšinou ich kupujem v sadách po 3, je to cenovo výhodnejšie. Značku Curaprox sledujem aj na sociálnych sieťach a oceňujem ich spôsob recyklácie týchto zubných kefiek (v ich stánkoch v nákupných centrách môžete odťať hlavičku a spoločnosť sa takto postará o ich recykláciu). Tiež som si všimla sonickú kefku, po ktorej som pokukovala, ale nakoniec som ostala verná manuálnej. A keď som videla tú pestrofarebnú kolekciu zubných pást Be You, povedala som si, že sú pekné, ale nelákalo ma to. Až kým som jednu sadu nedostala na narodeniny a ... bolo to perfektné.

Curaprox Candy Lover sada kefka a pasta

Bola som nadšená z toho, že táto sada obsahuje okrem 70 ml zubnej pasty aj moju milovanú zubnú kefku 5460 Ultra Soft. S ružovou nemám najmenší problém a aspoň si takto jasne rozoznáme kefky ;-)

Curaprox Candy Lover sada detaily zloženie


Zubné pasty Be You obsahujú prírodné enzýmy, vďaka ktorým jemne a prirodzene bielia zuby a sú vhodné aj pre citlivé zuby. Pri niektorých bieliacich pastách sa mi moje citlivé zuby hlasno ozývali, s touto sú úplne spokojné. Pasta zároveň reminalizuje a regeneruje zubnú sklovinu a pomáha udržať ústnu dutinu bez baktérií. 
K dispozícii je 6 druhov - zelená (jablko a aloe vera), červená (hurmikaki, borievka, gintonic), modrá (černica a sladké drievko), oranžová (broskyňa-marhuľa), žltá (grapefruit a bermanot) a ružová (červený melón). Každá má zároveň príznačný názov a tá moja sa volá Candy Lover. Tento názov ma úplne vystihuje, hoci by som rada niečo s touto mojou sladkou závislosťou niečo urobila, nuž, ale nejde to. Závislosť je závislosť. 

Curaprox Candy Lover sada detail

Pasta má prírodnú bielu - telovú farbu s mini ružovými guličkami. Tie však na zuboch a ani ďasnách vôbec necítiť a nevadia. Taktiež ich nevypľúvam, takže sa zrejme pekne rozložia a pomáhajú čisteniu. Príchuť je mierne sladká, trošku sladšia ako je reálna chuť melónu, ale to vôbec nevadí. Je to taká moja nová závislosť, keďže čistenie zubov s touto pastou ma celkom baví - to máte ako pri malých deťoch, ktorým rodičia kupujú pasty s príchuťou, aby ich čistenie bavilo. Zároveň však treba podotknúť, že pasta nezanecháva sladkú príchuť v ústach, ale príjemný svieži pocit a dokonale čisté zuby. 
Mimochodom, na vyčistenie stačí aj menej ako je na fotke - odporúča sa veľkosť hrášku. Pasta nepení, čo môže byť pre niektorých čudné, ale zvyčajne penia tie lacnejšie pasty z drogérie a navyše, určite viete, že pena neznamená lepšie čistenie. Práve naopak! Čím viac peny, tým skôr máme pocit, že zuby máme čisté a čistenie ukončíme skôr ako by bolo vhodné.
Do budúcnosti rozmýšľam o sade Black is White, resp. White is Black, ktorá obsahuje 90 ml zubnú pastu a ultrajemnú kefku 5460. 

Používate značku Curaprox? Skúšali ste pasty Be You?

5 komentárov:

  1. Dříve jsem jejich kartáčky používala, dokud jsem nepřešla na sonický zubní kartáček od jiné značky. Ale byla jsem spokojená. Zubní pasty jsem od nich ještě nezkoušela, ale ty příchutě zní skvěle.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pastu mám doam jako vzoreček, tak uvidím jaká bude, určitě je to super pasta, ale ta cena mi přijde přehnaná :) ale vím že spousta lidí Curaprox chválí, já jsem spokojená s jinou značkou, ale tu pastu určitě vyzkouším :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ďakujem za komentáre ;-) máš pravdu, cena je nadsadená.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ono je uplne jedno aku zubnu pastu pouzijes. Dolezita je technika a zubna kefka. Tu sonicku (je jedno od akej znacky) fakt odporucam. To, ze Curaprox ma kvalitne zubne kefky asi ani netreba pochybovat :-). Skusala si i tie ich medzizubne?

    ☁☼☁

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím ;-) ich medzizubne kefka mám rada a tiež aj čistič jazyka https://mycosmetictests.blogspot.com/2017/02/curaprox.html

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]