Post Page Advertisement [Top]

Keď som si naposledy objednávala z notino.sk vôňu Karl Lagerfeld For Her, rozhodovala som sa, čo ešte prihodiť. Nakoniec som vybrala dva produkty od Makeup Revolution, ktoré ma zaujali najmä svojou cenou. S touto značkou nemám až tak veľa skúseností (paletka očných tieňov, kontúrovacia paletka a rúže), a keďže je medzi verejnosťou celkom obľúbená, vybrala som si ceruzku na obočie a korektor. Dva základné piliere môjho každedenného líčenia.

Makeup Revolution


Tento korektor som nekupovala cielene. Jednoducho som potrebovala korektor a preferujem tekuté. Odtieňov je v ponuke naozaj veľa (až 22), takže si určite vyberiete. Môj je C6.

otvorený korektor Makeup Revolution

balenie korektor Makeup Revolution

zloženie korektora Makeup Revolution

odtieň korektora Makeup Revolution

swatch Makeup Revolution

Korektor sa dobre nanáša a celkom fajn sa zapracúvava do pleti. Poteší zloženie, ktoré má známku Vegan. 

tvár pred použitím korektora Makeup Revolution

tvár počas použitia korektora Makeup Revolution

tvár tesne po použití korektora Makeup Revolution

tvár po 10 hodinách od použitia korektora Makeup Revolution

Ja neviem, či to robím zle, ale v očnom okolí mi do vrások zalieza každý jeden korektor - teda na začiatku nie, ale po pár hodinách už áno. Na prekrytie nedokonalostí je celkom dobrý - keď si pozriete fotografie, vidíte rozdiel. 
Možno podotknúť, že pod korektorom som mala iba BB krém Missha a celý deň bol riadne horúci. Aplikátor je praktický, ak sa však bojíte znehodnotenia, môžete ho aplikovať na ruku a odtiaľ prstom alebo iným štetcom / špongiou na konkrétne miesto. 
Cena tohto korektora je v porovnaní s jeho kvalitou veľmi priaznivá (okolo 5 €). Už teraz mám spotrebovanú viac ako polovicu balenia. Netvrdím, že sa k nemu vrátim, keďže v dekoratívke rada skúšam nové veci, no považujem ho za veľmi dobrú kúpu.



ceruzka na obočie Makeup Revolution

define and shape the perfect brow

popis ceruzka na obočie Makeup Revolution

#browrevolution

ceruzka na obočie Makeup Revolution

ceruzka na obočie Makeup Revolution

ceruzka na obočie s kefkou Makeup Revolution

hrot ceruzky na obočie Makeup Revolution

swatch Makeup Revolution

V čom by mala byť táto ceruzka na obočie lepšia ako iné? Možno v tom, že je to 2v1, a teda je praktické mať z jednej strany ceruzku a z druhej kefku. Avšak začiatky boli priam boj a ten hrot nie je taký ideálny pre ľudí, ktorí nie sú nejak výrazne zruční v líčení a ani pre tých, ktorí sa ráno ponáhľajú a odmietajú vstať pár hodín vopred len preto, aby mali mejkap, ktorý aj tak zaleje okolo obeda (možno aj skôr) pot z horúčav. 
Dá sa ňou pracovať, ale opatrne a jemnučko. No snáď najlepšia je výdrž - aj v horúčavách, keď mi pot tiekol prúdom to obočie ustálo. Aj turistiku, keď som už mala na tvári stopy soli ustálo. Za približne 3 € to celkom stálo ;-)

neupravené obočie

úprava obočia kefkou

úprava obočia ceruzkou

tesne po úprave obočia

10 hodín po úprave obočia


Bol to tak trošku risk, no neminula som na týchto dvoch pomocníkov veľa peňazí, a tak neľutujem. Ceruzka na obočie by bola praktickejšia s tenčkým hrotom, aby bolo dokresľovanie chĺpkov a dotvarovanie jednoduchšie aj v rannom zhone. Korektoru nemám absolútne čo vytknúť ;-)

Ako ste na tom s kozmetikou Makeup Revolution? Poznáte a používate ich produkty?

2 komentáre:

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]