Post Page Advertisement [Top]

Minulú nedeľu sme plánovali turistiku v Tatrách a ja som si našťastie spomenula, že som nezobrala opaľovák, a keďže nás čakala cca 7 hodinová túra s prestávkami nechcela som sa spáliť. Nemala som cielene vybranú značku, no keď som vošla do predajne Ziaja v prešovskej Eperii, vedela som, že niečo kúpim. A kúpila som suchý olej a v zľave osviežujúci sprej. Keďže nákup bol nad 10 € dostala som aj darček - keksíkový sprcháč ;-)



Najprv som myslela, že skončím iba s nejakým opaľovákom. Prezerala som si ponuku a zaujal ma produkt, ktorý som ešte od nich nemala - suchý olej. Ide iba o 90 ml balenie s ochranným faktorom 20 (UVA aj UVB) a cena bola okolo 9 €. Trošku dosť na také malé balenie, pomyslela som si. 




Pozitívne ma prekvapilo viacero skutočností:


  • olej je naozaj suchý - stretla som sa s olejmi, ktoré o sebe tvrdili, že sú suché a neboli. Tento sa na pokožke neligoce ;-)
  • celkom dobre a rýchlo sa vstrebáva, bez neželaných mastných pozostatkov
  • stačí menšie množstvo, balenie tak vydrží 
  • praktický aplikátor pomocou pumpičky, ale nie rozprašovača, a tak nehrozí, že si produkt nasprejujete na oblečenie či podlahu (pozor na tú podlahu hlavne - dnes ma skoro na podlahe natiahlo, ale to som použila iný opaľovací sprej)
  • je vodeodolný
  • a čo je podstatnejšie - je potuodolný! Spotila som sa ako šialená (ja tom hovorím, že zo mňa tečie slanina) a napriek tomu ma na turistike nespieklo.

Foto z túry: Starý Smokovec - Hrebienok - Skalnaté Pleso a späť
Kúpu vôbec neľutujem. Dnes ho manžel použil v Bratislave a nespálil sa. Taktiež sa nesťažoval na mastnotu - a to by si veruže neodpustil poznámku ;-)


Ako som písala vyššie - mne stačil ten opaľovák, na ktorom som ocenila jeho malinké balenie, pretože mi krásne vošiel do batoha. Asistentka v predajni ma upozornila, že na osviežujúci sprej vhodný na pleť, telo a vlasy a aj po opaľovaní či športe majú teraz 50 % zľavu (a možno ich ešte majú v zľave, tak ak vás zaujme, choďte sa pozrieť do Eperie - dôvod zľavy - exspirácia 09/2019 - do septembra by som ich minula aj 3 a keby som vedela, aký bude super, zobrala by som viac).



Za necelé 2 € je tento produkt naozaj skvelý. Použila som ho aj počas turistiky a veľmi dobre mi poslúžil aj počas tohto týždňového umývania okien a žehlenia a vešania záclon a závesov, pri ktorom som sa spotila asi viac ako počas túry (asi preto, že na túre sme, našťastie, nemali 30+ °C horúčavy). Príjemne osvieži najmä pleť a pocitovo ju trošku schladí - efekt je lepší, ak ho dáte do chladničky. Nemá výraznú vôňu a nespôsobil mi žiadnu negatívnu reakciu pleti či vlasov.

Bonusom navyše, ako sme už v predajniach Ziaja pre Teba zvyknutí, bol darček pri nákupe nad 10 € - sprchovací gél s vôňou vanilky a keksíkov. A ono to fakt vonia ako vanilkové keksíky! Neskúšali sme ho, a tak neviem povedať, aký je k pokožke, ale keď je vhodný pre deti, snáď nebude robiť žiadnu šarapatu ;-)



Všimla som si tiež, že Ziaja má oficiálny e-shop http://e-ziaja.sk/, avšak neplatia tam predajné a mesačné akcie - aspoň zatiaľ som si to nevšimla.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]