Post Page Advertisement [Top]

Gélové laky od Avonu mám rada. Túto trojicu mám doma... už ... dlho. A tak sa konečne patrilo venovať jej pár riadkov, pretože si to zaslúži. Pravdupovediac, lakov na nechty, ku ktorým sa po otestovaní (nie tých, ktoré už mám overené) vraciam, nie je až tak veľa. A z týchto mám spotrebovanú polovicu. To snáď hovorí samo za seba ;-)


Gélové laky kúpite vo viacerých odtieňoch a sezónne pribúdajú, ale aj ubúdajú rôzne odtiene (ubudol aj tento môj Pepermint, čo mi je celkom ľúto, ale určite sa pokúsim nájsť si zaň farebne vhodnú náhradu, keďže mám málo nie ružových, červených a nude lakov na nechty - aktuálne pokukujem po chrómových odtieňoch modrej a zelenej).


Pri výdrži laku veľa závisí od samotného farebného laku, to je pravda. Ale podstatne sa na tom podieľa aj stav nechtov a použitý podkladový a vrchný lak. Pri rôznych podkladoch (Avon, Dermacol a Gabriela Salvete) mi tieto laky vydržali v neporušenom stave 3-5 dní, a to je celkom slušné. Samozrejme, vôbec som ich nešetrila a vykonávala všetky bežné (a možno aj menej bežné) činnosti.




Fotografie nie sú urobené v prvý deň, ale v rozmedzí 2. - 4. dňa. Sľubuje 7 účinkov, tak sa na to poďme pozrieť:

  1. lesk áno, aj keď toto si viete upraviť, dodať, zvýrazniť pomocou vrchného laku (a jednoducho tak z lesklého urobiť matný, či dodať ešte viac lesku)
  2. gélový povrch áno určite vydrží viac ako obyčajný lak a ani po nárazoch či miernom poknutí to lak pekne ustojí
  3. žiarivá farba áno jednoznačne :-) aj keď veľa záleží od odtieňa
  4. podkladový lak neviem povedať, keďže ako podklad používam transparentný lak
  5. povrchový lak taktiež neviem zhodnotiť, používam transparentný vrchný lak
  6. ochrana áno ochrana pred zlomením nechtu, keďže ho spevňuje
  7. posilnenie áno, ale znova v zmysle spevnenia vlastného nechta vytvorením vrstvy laku, nečakajte zázračné posilnenie a ak máte lámavé či tenučké nechty, môže sa vám ľahko odlomiť spolu s lakom aj kus vlastného nechtu.

Aktuálne kúpite gélový lak v akcii za 3,69 € / kus (katalógová a online cena). Spolu s lakmi Rimmel, Dermacol a Yves Rocher patria aj Avon k mojim obľúbeným.


Recenzia je sponzorovaná.

6 komentárov:

  1. nemam nic proti avon gelovym lakom, mam doma asi 10 odtienov ale v pomere cena/vydrz urcite radsej volim sally hansen gel miracle alebo potom gelove laky do lampy, tiez sally hansen :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Laky mají pěkné odstíny a škoda, že ten mintový už nevyrábějí. Taková barvička se mi moc líbí, koupila jsem si teď nedávno podobný odstín, ale od Essence.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Laky sú naozaj veľmi krásne a super. Ešte som ich neskúšala ale ak vážne splňujú všetko z toho čo si vymenovala tak...to už aby som si ich kúpila. :D Najviac sa mi páči ten posledný. ♥

    Blog of Sunflower ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja a moje nechty si s týmito lakmi nerozumieme. Neviem, nesadli mi, aj keď farby maju krásne. Ja mám najradšej Essence, Catrice, Gabrini, ....

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mám laky od Avonu ráda, přijde mi že vydrží celkem dlouho, oproti ostatním třeba v drogerii za podobnou cenu :) stejně ale při aplikaci používám vždy podkladový a povrchový lak :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ďakujem za komentáre žienky :-) So Sally Hansen nemám veľa skúseností a ani lampu si neplánujem kupovať.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]