Post Page Advertisement [Top]

Obsah mojej kabelky či tašky je rôzny. Všetko záleží od typu a veľkosti kabelky/tašky a príležitosti. Zabudnite na doklady, kľúče či telefón. Prekvapivo bude reč o kozmetike :-) No väčšinou mám so sebou veľmi podobné kozmetické produkty. Keby niečo ;-)


Ak je kabelka väčšia nosím so sebou aj krém na ruky. Mám totiž suchšiu pokožku rúk, ktorú časté umývanie ešte viac vysušuje. Krém na ruky NovAge Intensive Age Defence však toho sľubuje omnoho viac!




Redukcia vrások a pigmentových škvŕn, hydratácia (aj po umytiach) a obnova pokožky. Nemám (zatiaľ) nejaké výrazné príznaky starnutia na rukách, no po používaní tohto krému je chrbát rúk príjemne hebký a hydratovaný. Naozaj ma krém NovAge pozitívne prekvapil, pretože pokožka chrbta rúk je jemnulinká. Bohužiaľ, toto nemôžem povedať o dlani a prstoch, ktorým táto hydratácia nestačí a nedokáže ich vyživiť. Aj po pravidelnom používaní sú suché. Teda pre mňa by bola najvhodnejšia kombinácia tohto na chrbát rúk a výživnejšieho na dlane. Ak nemáte problém so suchými rukami, bude vám stačiť. 
Cena: 6,99 € v kampani 4


Čo u mňa nájdete aj v tej najmenšej kabelke či taštičke na každú príležitosť sú zmatňujúce obrúsky. To bol úžasný vynález. Jednoducho ich milujem :-) Mala som už viacero značiek - od lacných Essence či Elf cez Oriflame, Pupa až po drahšie Shiseido. Ťažko porovnávať, ktoré boli najlepšie, pretože všetky splnili svoju funkciu.





Ste spokojné s líčením, ale viete, že po pár hodinách budete lesklé - a nezáleží na tom, či od tanca, stresu alebo horúčavy. Jasné, nie vždy máte čas a náladu riešiť to, ako práve vyzeráte, ale keď áno, určite nechcete napr. na fotkách zo svadby či narodeninovej oslavy vyzerať akoby ste práve zabehli minimálne maratón alebo akoby ste sa omylom obliali mastným vývarom. Nie je nič horšie ako nánosy púdru na nalíčenej pleti, ktorá potom už začína vyzerať ako omietka. Navyše, púder zaberie v kabelke určite viac miesta ako tieto mini obrúsky ;-) A práve na to sú ako stvorené. Odsajú mastnotu bez toho, aby narušili celkový vzhľad. 
Cena: 3,49 € v kampani 4


Kto by nepoznal legendárny hojivý zázrak? Najobľúbenejší je klasický - čistý - svetloružový. No nájdete ho v mnohých variantoch a vybrať si tak môžete z obľúbenej vône. V aktuálnej kampani 4 si môžete zakúpiť práve ríbezľový a brusnicový za skvelú cenu 1,99 €.





Balzam na pery musím mať po ruke vždy. Teda buď balzam alebo rúž, ale ideálne oba (znova podľa veľkosti kabelky). Tento však používam veľmi opatrne na verejnosti, keďže ho nemôžete použiť "bezkontaktne". Samozrejmosťou sú vyčistené ruky alebo nejaký pomocník na nanášanie, aby ste si neznehodnotili celý obsah malého kelímku.
To, že hojivý zázrak nie je dobrý len na pery, je tiež stará známa vec. Na suchú pokožku hocikde na tele počas dňa ho môžete aplikovať kedykoľvek. Ale viac chvál asi netreba ;-) Ten produkt sa jednoducho predáva sám. Ikonické vajíčko. A ak máte radi jemnú brusnicovú či ríbezľovú vôňu, tieto dve limitky vás potešia.


Toto sú moje malé nutnosti :-) Občas, ak je to možné, pridám aj parfum a ak mám taľku väčšiu, aj prírodný deodorant od tianDe. Akú kozmetiku nosíte so sebou v kabelke vy?


Recenzia je sponzorovaná.

2 komentáre:

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]