Post Page Advertisement [Top]

Na prvý pohľad najobyčajnejší rúž. OK, možno to zakrivenie špičky pritiahne pozornosť, ale naozaj nie je výnimočné. Tuctový obal, katalógová kozmetika. A potom to príde! Raňajky, obed, čaj, litre čaju, voda... a.. on drží! Netvrdím, že po výdatnom obede vyzerá ako čerstvo nanesený na perách. Avšak mizne tak pekne systematicky. Viac uvidíte na fotografiách počas dňa. 
Jedno je ale isté - keď som si pri prvom skúšaní týchto rúžov povedala, že asi ide o ďalší obyčajný rúž, ktorému len potrebovali nahnať nejaké promo, po prvom dni som zistila, že na tom niečo bude a ostala som veľmi milo prekvapená. Zažila som fajn výdrž, s akou som sa zatiaľ stretla iba pri matných alebo semi-matných rúžoch. A, milé dámy, tieto sú lesklé, šťavnaté, príjemne hydratujú a super pigmentované.



Hovorím to často, balenie nie je dôležité, podstatnejší je obsah. No napriek tomu sa zrejme zhodneme, že to balenie predsa len môže dopomôcť predaju. Tieto rúže sú v jednoduchom čiernom obale, ktorému by možno dopomohla jedna vychytávka - odtieň farebne naznačený nálepkou. Pretože keď ich mám vedľa seba zatvorené, netuším, ktorý je ktorý (a niekedy mi nepomôžu ani názvy).




Myslela som si, že intenzita a výdrž pôjdu ruka v ruke s odtieňom. Mám pár podobných skúseností, pri ktorých ten najvýraznejší rúž vydrží najdlhšie. Pri týchto odtieň nehrá vo výdrži takú výraznú rolu. 

Apropo, odtieň. Veľmi často diskutovaná téma. Hlavne ja a ja. A verím, že podobne ste na tom aj vy. Keď stojíte pred ponukou, neviete ktorý. Ten alebo tamten? Nemám nejaký podobný doma? Nebudem v ňom vyzerať príšerne? Oriflame prišiel s nápadom rozdeliť odtiene tohto rúžu (a je ich až 24!!!) podľa kategórií - neutrálne, studené a teplé odtiene pokožky. Ten svoj zistíte jednoducho podľa farby žíl na zápästí. Tie moje sú modrozelené, preto som zvolila 3 odtiene z neutrálnych. 


V tejto recenzii bude o čosi viac fotiek ako sumárneho textu. Verím však, že sa dozviete aj podstatné informácie :-)

Takto vyzerajú nenalíčené pery:


Postupne vás prevediem 3 odtieňami, ktoré u mňa nájdete najčastejšie - niečo červené, niečo ružové a niečo s nahým efektom. Presne tieto tri verzie, podľa mňa, pristanú každej /samozrejme, podľa zvoleného odtieňa, nemusia to byť práve moje tri/ a snáď nebude trúfalé povedať, že ide o must-have kombináciu v každej kozmetickej taštičke. 

To, či si zvolíte výrazný alebo jemnejší variant je len na vás. To, či si zvolíte Chanel, Urban Decay, Dermacol alebo práve tento Oriflame, je tiež len na vás. Ponuka je značne široká, až taká, že, povedala by som, je nemožné vyskúšať všetky rúže na trhu (robím, čo môžem :-D). 

Tieto stoja v akcii 4,99 €, čo je veľmi fajn cena. Na to, že nejde až o také úplne obyčajné nezaujímavé rúže ;-)

























Všetky tri odtiene sa rovnako rozpíjajú po jedle a pití - mierne v kútikochsú rozmazané. Nepomohla ani kontúrka. Ale musím priznať, že som ich absolútne nešetrila a dala som im poriadne zabrať. Po tých X hodinách síce nevyzerajú vábne, ale stále držia a po jemnej úprave by vyzerali veľmi fajn. Ja som taký barbar, kvôli foteniu som ich počas testovania neupravovala a chodila po svete takáto rozmazaná. 
Perám poskytuje príjemnú a dlhotrvácnu hydratáciu. Aj tie nahé odtiene majú slušnú pigmentáciu a vytvárajú krémový vzhľad na perách. 
Na prvý pohľad ma síce nezaujali a voči všetkým sľubom najrôznejších značiek som skôr skeptická a predtým než vyskúšam na vlastnej koži neriešim, že to bude tak či onak. A áno, som príjemne prekvapená, až priam nadšená tým, čo dokázal obyčajný rúž.


Recenzia je sponzorovaná.

5 komentárov:

  1. Musím uznat, že jsem velmi překvapená z této recenze. Většinou nemám moc dobré zkušenosti s dekorativkou od Oriflamu, ale je super, že se zlepšují. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Rozdelit ruze podla farebnych podtonov je vyborny napad. Skoda, ze to nerobia vsetky znacky. Podstatne by to ulahcilo vyber.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. V katalógu som sa aj ja na tieto rúže pozerala, ale "len tak" z papiera ma nepresvedčili.. no tvoja recenzia rozhodne áno, aspoň jeden skúsiť musím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ďakujem za komentáre :-) Dúfam, že keď rúže vyskúšate, budete rovnako spokojné ako ja. Rozdelenie do podtónov je naozaj výborný nápad ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tyhle rtěnky neznám.. Ale při prvním pohledu mě hned připomněly rtěnky od Avonu. Už nevím z jaké byly řady, ale obal mají téměř totožný :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]