Post Page Advertisement [Top]

Keď ste si občas prečítali nejaký môj príspevok na telovú kozmetiku viete, že mám rada aromaterapiu. Páčia sa mi voňavučké produkty, no som aj veľmi vyberavá, môj čuch sa len tak ľahko nezamiluje do hocičoho. Ovocné vône však môžem, a tak ma nesmierne potešila kombinácia Mango & Koriander od Yves Rocher.


Viete, čo je na týchto produktoch zaujímavé? Že som si ich nekúpila, ale zároveň som ich ani nedostala na testovanie. Milujem darčeky! Motivuje ma to nakupovať častejšie, a práve pri mojej prvej objednávke v e-shope Yves Rocher som dostala tieto dva produkty grátis. Nesmierne potešilo. No keďže som mala toho dosť, dlhšie si počkali, kým sa dostali na rad.



Sprchovací gél je vo väčšom, 400 ml balení. Vydrží celkom dlho, nádherne vonia (do tej vône som sa celkom zaľúbila). Pokožku nevysušuje, príjemne ju osvieži, ale nečakajte od neho ani hydratáciu. Jednoducho - klasický sprchový gél.




Krém na ruky ma zaujal svojim obalom s osemuhokníkovým vrchnáčikom, ktorý je celkom praktický, pretože neprešmyknete rukou pri otváraní, môžete sa pekne oprieť o jednu z hrán. Nie o tom som ale chcela :-) Napriek tomu, že krém je ľahučký a celkom rýchlo sa vstrebáva do pokožky, dokáže jej dodať potrebnú dávku hydratácie. A keďže ide o menšie, 30 ml balenie, ľahko sa vojde aj do každej cestovnej taštičky či kabelky.

Nakupujete na webe Yves Rocher? Priznám sa, uprednostňujem klasickú predajňu, pretože zbieram pečiatky (už som v polovici 3. úrovne, a teda čoskoro budem môcť čerpať darček v hodnote 21 €). Napriek tomu sa však z času na čas nechám zlákať aj neodolateľnou ponukou e-shopu. Hlavne, ak dávajú darčeky navyše ;-)

Vedeli ste, že v ponuke Yves Rocher nájdete aj Beauty Boxy? Ich obsah však nie je tajný, a tak sa ešte pred kúpou môžete rozhodnúť, či produkty využijete :-)



Ešte si dovolím uviesť jeden affiliate link (teda link, ktorý je evidovaný na môj účet a z prípadnej registrácie by som mohla mať malú províziu, no nikoho by som si nedovolila nútiť registrovať sa. ja sama tento portál odporúčam, pretože som už niekoľkokrát využila jeho možnosti) - cez portál Plná peňaženka dostanete 2,5 % z nákupu na Yves Rocher naspäť! :-) To sa oplatí, nie? Práve vďaka Plnej peňaženke a nákupom, ktoré som cez ňu realizovala mi prišla v januári výplata takmer 20  € :-) 

3 komentáre:

  1. Na echope Yves Rocher sa oplatí nakupovať skoro vždy vám niečo pekné dajú k nákupu

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To jsme netušila. Já YR moc nepoužívám, ale nepovažuji ji za špatnou kosmetiku.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Na e-shopu jsem nakoupila jednou, byla to celkem velká objednávka když měli výprodej. Jinak ráda využívám jejich letáčkové akce, kde dávají vždycky dáreček. Bohužel tyto akce neplatí na produkty se zeleným bodem :( Nicméně tento krém je super, už ho mám skoro pryč, paradoxně stejnou službu udělá ale krém z Lidlu cca za 20 nebo 30 Kč.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]