Post Page Advertisement [Top]

Akoby to bolo včera, čo som mala svoj prvý guľôčkový púder a tešila som sa z toho, ako si dokážem celkom prirodzene vytvoriť nejaké kontúry či rozjasniť pleť. Tie malé guľôčky sa mi zdali nesmierne príťažlivé a neminuteľné! Naozaj, taký guľôčkový púder vám vydrží... neuveriteľne dlho. Potom ich prestriedali tekuté, krémové, tuhé bronzery či lícenky a nesmieme zabúdať ani na tie v tyčinkách. Kardashianky, akokoľvek milované či nenávidené vrátili trend kontúrovania a povýšili ho na iný level. Odrazu kontúroval každý. A tak som nesmierne rada, že aj môj milovaný Dermacol priniesol na trh guľôčkové púdre, ktoré rozhodne stoja za to!


Guľôčky majú krásny dizajn, ktorý zaujme na prvý pohľad. Obal je síce papierový, ale pevný a neotvorí sa len tak ľahko sám od seba.



V balení sa nachádza aj labutienka, ktorá je tam podľa mňa zbytočne, ale zas zamedzuje vypadnutiu guľôčok. Prakticky ju však nepoužívam, lepšie sa mi púdre nanášajú pomocou štetcov. Dokážete ich krásne vrstviť - teda ružové a hnedé. Tie zelené nie ;-) Môžete si dopriať jemný vzhľad, ale aj niečo výraznejšie. Presne podľa vašej nálady či účelu líčenia. Všetky 3 druhy guľôčok zároveň potešia jemnou, ale nevtieravou vôňou, ktorú cítiť iba zo škatuľky, na tvári už nie ;-)


Pre porovnanie pridávam foto pred použitím guľôčok - tvár je nalíčená BB krémom, nedokonalosti prekryté korektorom, dokreslené obočie a použitá riasenka.







Tieto perličky alebo guľôčky sú ako lícenka a rozjasňovač v jednom, používam ich však iba ako lícenku. Stačí jemne prejsť štetcom a efekt sa dostaví. Ružová pekne osvieži pleť a prežiari ju, biele perličky zas fungujú ako rozjasňovač, ale bez neželaných trblietok. Jednoducho efektná lícenka s bonusom navyše.








Bronzujúce guľôčky pozná azda každá kozmetická maniačka. Vďaka nim dokážete tónovať, ale aj kontúrovať pleť, keďže v balení nie sú len hnedé, ale aj žlté a bronzové. Sú však celkom intenzívne, a tak radšej aplikujte opatrne a postupne, nechcete predsa vyzerať ako z ruskej rozprávky :-) Pleti dodajú pekný prirodzený zlatistý nádych s efektom prirodzeného opálenia, ale znova bez neželaných trblietok.








Úprimne som chvíľu rozmýšľala, na čo použijem zeleno-ružovo-žlto-biele perličky. Ale naozaj len chvíľu. Fungujú totiž ako klasický púder, ktorým chcete zafixovať líčenie, avšak jedno od nich nečakajte - matujúci efekt. Toto fakt nedokážu. Skôr pleť zjednotia, prirodzene rozjasnia bez žiarivého či trblietavého efektu. Ak máte mastnú T-zónu, tak na tú použite váš obľúbený púder. Inak môžete pokojne celú tvár na záver jemne poprášiť týmto. Dodá príjemnú bodku líčeniu, ktoré vyzerá prirodzene.




Myslím, že rozdiel po použití sady guľôčkových púdrov je jasný, avšak stále je výsledok prirodzený a o to by podľa mňa v bežnom líčení malo ísť - niečo zvýrazniť, niečo jemne prekryť, niečo dokresliť, ale stále ostať v prirodzenosti. A efekt vydrží! Samozrejme podľa toho, čo robíte a ako intenzívne to robíte, po takom víre tanca sa pleť zaručene zaleskne, ale kontúry a líčka ostanú pekne zvýraznené.

Ak váhate, minimálne prvé dva púdre vrelo odporúčam - ružový a zlatistý. Kúpite za 10,92 € / kus (mimo akcie). Namiesto zeleného môžete siahnuť napríklad po mojom miláčikovi a púdrovi púdrov - Invisible Fixing Powder.


Na webe Dermacolu nájdete aj príťažlivé novoročné zľavy, z ktorých odporúčam mnou (mojim manželom vyskúšané) napr.: 


Recenzia je sponzorovaná.

Ešte si dovolím uviesť jeden affiliate link (teda link, ktorý je evidovaný na môj účet a z prípadnej registrácie by som mohla mať malú províziu, no nikoho by som si nedovolila nútiť registrovať sa. ja sama tento portál odporúčam, pretože som už niekoľkokrát využila jeho možnosti) - cez portál Plná peňaženka dostanete 4 % z nákupu na webe Dermacolu naspäť! :-) To sa oplatí, nie?

7 komentárov:

  1. Vypadají krásně, moc se mi líbí design a určitě musí být super i na pleti :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hrozně se mi tyto kuličky líbí, taky musím nějaké vyzkoušet. Ty první by se mi moc líbily. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tiež sa mi veľmi páči dizajn aj keď efekt až tak zreteľne nevidím, mám radšej výraznejšie kontúry aby viac vystúpili lícne kosti ale niekto práveže naopak uprednostňuje jemnosť :)
    Dermacol všeobecne milujem, majú kvalitnú kozmetiku :)

    Recenzie-Kozmetiky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kontúrovanie sa týmito perličkami dá pekne vrstviť, ja som skôr za jemnosť, lebo potom mám tendenciu to prehnať až na štýl Marfuše z Mrázika ;-)

      Odstrániť
  4. Já se na tyhle perličky dívala, když už vyšly na trhu :-) lákaly mě, ale pak jsem na ně zapomněla.

    Přeji Ti krásný a úspěšný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]