Post Page Advertisement [Top]

Kedysi som nesmierne nadšene vyhľadávala nové značky a nevedela sa nabažiť všetkých tých noviniek. Dnes už nie. Veď si to môžete všimnúť aj na tomto blogu, že s novinkami neprichádzam medzi prvými, čo ale pripisujem aj tomu, že ich možno skúšam podstatne dlhšie ako iné blogerky.  Preferujem obľúbenú klasiku, no občas si vyhliadnem aj niečo nové. A som veľmi rada, keď dostanem tipy, avšak aj tie si starostlivo prezerám, porovnávam a zisťujem, či sú pre mňa vhodné. Časy, keď som skúšala mnoho produktov, sa pomaly, ale isto míňajú, pretože teraz si vyberám to, čo by mi mohlo sadnúť, s firmami konzultujem stav mojej pokožky, pleti či vlasov a ak niekedy dostanem produkt, ktorý nevyužijem z rôznych dôvodov, tak ho zvyknem posúvať ďalej (ako napríklad aj pre vás do giveaway).
Som nesmierne rada za spoluprácu s Elnino, pretože Veronika mi často veľmi dobre poradí produkty, ktoré mi sadnú dokonale. A inak to nie je ani v prípade pre mňa novej značky Ecocera.


Veľa poľských značiek nepoznám, no už Ziaja ma naučila nepodceňovať túto krajinu pôvodu. A tak som bola zvedavá, čo dokáže Ecocera., od ktorej som si vybrala pleťovú masku a bambusový púder.





Masky s aktívnym uhlím sú nesmierne populárne najmä pre svoje čistiace účinky na pleť. Existujú rôzne varianty pre rôzne typy pleti - od zlupovacích, cez krémové vhodné pre suchšie typy a rôzne kombinované, napr. s pílingom až po tie práškové, ktoré si musíte doma rozrobiť samy.
Táto patrí do poslednej skupiny, čo má svoje výhody - viete si presne pripraviť konzistenciu, ktorá vám viac vyhovie, či pridať iné zložky a masku tak obohatiť. Ja však s touto nijako zvlášť neexperimentujem. Okrem aktívneho uhlia však obsahuje aj striebro - ktoré je antibakteriálne, regeneruje pleť a pomáha odstrániť nedokonalosti - a meď - chráni pleť pred voľnými radikálmi, ale zároveň aj napomáha tvorbe kolagénu a zlepšuje elasticitu pleti. 
Najprv si vyčistím pleť a potom si pripravím túto masku - v mištičke som zmiešala 2 čajové lyžičky prípravku s 2 čajovými lyžičkami vody (môžete použiť aj micelárnu vodu, ja som použila obyčajnú vodu z vodovodu). Takýto pomer  (a možno aj trošku menej) akurát vystačí na použitie na tvár. Nehcáte 15 minút pôsobiť a potom opatrne odstraňujete pomocou teplej vody. Pokojne použite aj tampóny / tkaninu, aby sa vám maska odstránila lepšie. Pleť je svieža, na pocit čistá, jasná, ale nie podráždená ani vysušená. 
Ak si nie ste isté, masku môžete vyskúšať aj v 50 g balení. Toto moje je 100 gramové, ale nepripadá mi neminuteľné :-)











Od mojej prvej skúsenosti s transparentnými púdrami ich vyhľadávam čím ďalej tým častejšie. Mojim transparentným púdrovým miláčikom je Invisible Fixing Powder od Dermacolu, ktorý je ale sypký, hoci je dokonalý. Kompaktné púdre sú lepšie na prenášanie, a tento so zrkadielkom a labutienkou nesmierne vhodný aj do menšej párty kabelky. Pokiaľ ho nanášate štetcom, dajte si pozor, aby ste nenabrali veľa, potom môže trošku prášiť. Po použití labutienky však nepráši ani omylom. Na tvári zanecháva prirodzený vzhľad, je síce prednostne určený pre mastné a zmiešané typy pleti, no pleť nezmatňuje príliš, a tak nepôsobí umelo. Výdrž má štandardne celkom dobrú - keď som v práci a na líčenie použijem BB krém Missha, začínam sa po rannom použití púdru lesknúť až okolo obeda. Tento púder navyše absolútne nezaťažuje peňaženku a poteší vegánskym zložením.
Tip: ak to nepotrebujete (teda nelesknete sa ako nasvietený alobal), nepreháňajte to s púdrom hneď po použití mejkapu. Pleť len jemne poprášte v T-zóne. Taktiež následné prepúdrovanie by malo byť šetrné, aby ste si nakoniec na pleti nevytvorili šupinky alebo umelý vzhľad. Počas dňa skôr odporúčam siahnuť po matujúcich papierikoch (mnou overené sú od Pupa a Shiseido), no ak máte mastnú pleť, pokojne púdrujte, ale opatrne ;-)

Čo poviete na tieto produkty značky Ecocera? Zaujali? Mňa teda určite a najmä nezaťažia peňaženku ;-)



Recenzia je sponzorovaná.

V linkoch nájdete affiliate prepojenie na e-shop Elnino.sk S e-shopom mám vlastné osobné pozitívne skúsenosti nielen ako spolupracujúca blogerka, ale aj ako zákazníčka ;-)

3 komentáre:

  1. Mně se hrozně líbí ten pudr, taky jsem se na něj už několikrát dívala, že bych ho vyzkoušela, ale ani maska není špatná. Tak uvidím, třeba si při příštím nákupu něco od této značky pořídím.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. myslím, že za pokus to stojí ;-) ak ho budeš objednávať, potom budem rada, keď sa podelíš o skúsenosti ;-)

      Odstrániť
  2. Já už o téhle značce něco málo četla :) zaujal mě jejich banánový pudr. Netišila jsem, že má i masky :) supeer, zkusím.

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]