Post Page Advertisement [Top]

Línia Acai Berry od poľskej značky Ziaja mi nie je neznáma. Minulý rok som od nich vyskúšala novinku - penové telové maslo a v januári tohto roka som v prešovskej predajni Ziaja pre Teba dostala k nákupu nad 10 € sprchový balzam. Potešilo ma, keď sa mi po dlhšej dobe zo Ziaja ozvali s opätovným návrhom na spoluprácu a o to viac, keď mi prišiel balíček plný produktov Acai Berry. Lebo, povedzme si narovinu, mladšia už nebudem (haha, asi začínam mať krízu) a tá pleťovka je aj na prvé vrásky! 


Bobule Acai a ich obsah v kozmetike môže byť pre telo a pleť prospešný, pretože obsahujú antioxidanty - vitamíny C a E, selén a betakarotén. Vďaka tomu spomaľujú poškodzovanie buniek pokožky voľnými radikálmi. Dokonca údajne opravujú už vzniknuté poškodenie - môj dodatok - zrejme ale však záleží aj od stupňa poškodenia. No popis línie a superovocia acai celkom chytľavý, nie? :-)

Acai na telo





Čo vám poviem, tak, ako ma táto dvojka očarila na prvom stretnutí, tak ma očaruje dodnes. Ak máte radi slabšiu ovocnú vôňu a milujete pocit hydratovanej pokožky bez výraznejšej námahy, toto bude pre vás! Sprchový balzam dokáže udržiavať pokožku hydratovanú tak, že ju nemusím krémovať každý deň (aj keď by som mala, ja viem). A masielko... telové maslá ja jednoducho môžem. Toto má skvelú penovú konzistenciu, vďaka ktorej sa do pokožky vpíja celkom rýchlo a nezanecháva nepríjemný mastný film. Túto dvojicu veruže vrelo odporúčam!


Acai na čistenie pleti




Dva produkty na čistenie pleti - pílingový gél a pleťová voda. Síce na tom pílingovom géli je napísané, že sa môže používať aj dvakrát denne, robila by som to opatrne. Áno, čiastočky sú jemné a nedráždia ani neškriabu pleť, no predsa len to považujem skôr za doplňujúcu čistiacu starostlivosť. Tak raz - dvakrát týždenne. PS. ak by vám náhodou nesadol na pleť, perfektne vyčistí štetce! A nebojte sa, tie čiastočky sú jemné a neostávajú v štetinách.
Trošku iné kafé je pleťová voda, ktorá tej mojej pleti úplne vyhovuje. Ako bonus obsahuje aj kyselinu hyalurónovú, a to už asi všetci vieme, že je celkom prospešná zložka. Najmä, ak potrebujete jemne vypnúť a máte okolo 30-tky. Samozrejme, že neverím, že mi používanie pleťovej vody a nejakých krémikov vyzmizíkuje tie moje mimické vrásky. A ani po tom tak veľmi netúžim, predsa je to len dôkaz, že sa aj rada zasmejem ;-) Pokožka je však po nej hydratovaná a najviac sa mi páči, že je svieža. Neznášam, keď mám po čistení pleťovou vodou lepkavý pocit na tvári, takú pleťovku by som rovno šmarila... pri tejto to nehrozí. Navyše má praktický rozprašovač, vďaka ktorému to s aplikáciou určite nepreženiete. Áno, aj tieto dva produkty ma celkom oslovili, úprimne však pleťová voda o čosi viac :-)


Acai na starostlivosť o pleť







Priznávam to bezbolestne, voči týmto krémom som mala predsudky. Akoby aj nie, keď som svoju pleť a myseľ donedávna rozmaznávala krémami od Collistar, Sesderma, Annemarie Börlind a tak podobne. Zvučné, cenovo náročnejšie značky s príťažlivým zložením (hlavne Annemarie Börlind) rozmaznalo moju pleť, ale hlavne, ako som spomínala, moju myseľ. Pretože čo také úžasné mi môže priniesť lacná pleťovka Ziaja? A verte, že som bola celkom prekvapená. Nie, neodpadla som nadšením, to by som zase preháňala. Ale pleti na moje prekvapenie tieto krémy celkom vyhoveli. Nemajú mastné zloženie, celkom dobre sa vstrebávajú a ani tá jemná acai vôňa mi nevadí. Na to, aby som spozorovala nejaký anti-age účinok by to chcelo asi dlhšie testovanie (tak pár mesiacov), no pleť bola menej mdlá a aj keď som na ňu ešte ráno naniesla BB krém Missha, ustála to bez výrazných mastných a lesklých miest. Pokiaľ ide o pleťovú masku, ocenila by som možno menšie balenie alebo túto veľkosť rozdeliť do dvojbalenia. Na jedno použitie, hoci som sa veľmi snažila, som ju neminula. A nepoužívam ju každý deň a viete, ako vyzerá produkt, ktorý je otvorený po pár dňoch, hoc ho aj zavriete nejakou sponou. Maska mala celkom priaznivý účinok na pleť, ktorú trošku "nakopla" v tomto jesenno-zimnom čase a páči sa mi aj ten tech-neck efekt, ktorý síce po jednom použití nie je veľmi pozorovateľný, no aj pokožka krku (na ktorú určite nezabúdajte!) bola mierne spevnená a hydratovaná.



Línia Acai Berry ma teda celkom zaujala a viem, že pár produktom ostanem verná. A čo vy? Skúšali ste tieto produkty?

4 komentáre:

  1. Z této řady jsem nic neměla, ale zaujal mě sprchový balzám a ta pleťová voda taky nevypadá špatně.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No za túto tvoju recenziu som mega vďačná! Akurát používam pleťovú vodu Acai a aj masku a tvár ešte mám v zásobe, krém som vyskúšala iba vzorku a už vtedy ma oslovil, no úprimne by som si kúpila celú radu čo tu máš ty keby som mohla :D Naozaj vydarené produkty za mňa :)
    Recenzie-Kozmetiky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Som rada, že prišla vhod ;-) Myslím, že ide o podarenú a účinnú líniu.

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]