Post Page Advertisement [Top]

Farbu laku na nechty si väčšinou vyberám podľa nálady, no často sa nechám ovplyvniť aj ročným obdobím. A práve v jeseni a v zime siaham po tmavších, výraznejších farbách, ktoré vyniknú na svetlej pokožke. Pôvodne som tento článok chcela nazvať "Dokonalá manikúra na zimu", no po vzhliadnutí fotiek usudzujem, že toto má na míle od dokonalej manikúry. No do tých farieb som sa zamilovala. Modrá a fialová. Nádherne sýte s trblietkami. A matné. Už od prvého vyskúšania patria k lakom, ktoré používam pravidelne (a to ich mám dosť). Kedysi som urpednostňovala odtiene ružovej a červenej. Dnes siaham najradšej po týchto dvoch.


Od Avonu som dostala tieto dva laky, ktoré nájdete aktuálne v akcii za 2,59 € / kus.


Po tom, čo som ich uvidela som vedela, že budem mať problém. Nemala som doma matný nadlak. A tak som si od vás nechala poradiť a kúpila tento od Gabriella Salvete. A urobila som dobre, vďaka tomu laku je predĺžená životnosť farebného.




Je mi veľmi ľúto, že sa mi nepodarilo zachytiť nádhernú farbu tohto odtieňa. Na fotkách vôbec nevyzerá ako v realite a v skutočnosti je ako vo fľaštičke, akurát menej lesklý.







Odtiene modrej patria k mojim obľúbeným, kedysi som ich hrdo nosila aj v podobe očných tieňov, dnes sa už na čosi také odvážim len výnimočne, no na nechtoch ju vidím rada.



Samozrejme, ak chcete mať lesklú manikúru v týchto farbách s nádhernými jemnými trblietkami v tóne, stačí si prelakovať farebnú vrstvu lesklým nadlakom.
Bez nadlaku vydrží menej, no s nadlakom to bolo meistami až 5 dní (tiež v závislosti od aktivít a skutočnosti, či sa mi zlomil alebo nezlomil necht), na ten 5. deň už bolo badateľné olupovanie, najmä na pravej ruke, ľavá bola relatívne bez poškodenia. Ale tie 3-4 dni dajú bez problému :-) Už jedna vrstva je celkom sýta a dobre kryje, optimálne sú dve vrstvy farebného laku. Pomerne rýchlo schne, takých 30-60 minút si pre istotu vyhraďte a ničoho sa nedotýkajte :-) Keď porovnám kvalitu, výdrž a aktuálnu akciovú cenu, niet o čom diskutovať.


Aká je vaša obľúbená farba laku na nechty?



Recenzia je sponzorovaná.

7 komentárov:

  1. Tieto laky z Avonu ma sklamali. Dva som si objednala a cista katastrofa. A ri neboli ani v akcii... Inaj momentamom u mňa tiež vyhrávajú tmavsie odtuodt - bordova, tamavo midra, krvavo červená klasika a este odtiene sivej a hnedej.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Asi platí, že koľko ľudí, toľko názorov a skúseností. Ja mám prevažne s týmtito od Avonu dobré skúsenosti, hoci bez dobrého podkladu a vrchného laku veľa nevydržia.

      Odstrániť
  2. Ja laky od Avonu nemusím, málo komu držia

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Barvy jsou moc krásné, akorát moc nemusím matnou, jako lesklé by se mi líbily víc :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  4. V lahvičce se mi barvy líbí obě, ale na nehtech už se mi tolik nelíbí :-(

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. je pravda, že sa mi ich možno nepodarilo až tak dobre zachytiť na nechtoch, pretože tie farby sú dokonalé. Modrá takmer úplne korešponduje, pri tej fialovej je trošku odchýlka.

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]