Post Page Advertisement [Top]

Akciu Eva Shopping v Auparku využívam pomerne pravidelne. A napriek tomu, že netrpím akútnym nedostatkom kozmetiky vždy zájdem aj do kozmetických obchodov. Nevynechávam Yves Rocher a Pupu, v ktorých vždy niečo nakúpim. Snažím sa krotiť a nakupovať rozumne, a tak som v Pupe skončila iba s gélom na obočie a dvoma sprchovými olejmi, pri ktorých som tušila, že to bude láska.



Tieto olejčeky som predtým nepoznala, ale sprchové oleje milujem, pretože podporujú moju lenivosť nekrémovať sa po každom sprchovaní. Išla som iba po géli na obočie a snažila som sa vyhýbať všetkým tým nádherným paletkám. No zastavila som sa pri veľkom číselku - 50 %. A v tom ma asistentka v predajni oslovila, že na tieto produkty majú v kupónom z Evy zľavu 50 %. A tak som začala ovoniavať a vyberať. Už po prvom nadýchnutí sa som vedela, že niečo z toho skončí v mojom košíku. V ponuke je 7 druhov. Bez akcie stojí jeden 9,90 €, takže polovičná cena ma nadchla celkom právom, myslím ;-)

Vybrala som si:

006 Bamboo extract - obsahuje oleje z pomarančovníka a cédrového dreva, má tonizačné a harmonizačné schopnosti a pomáha regenerovať telo aj myseľ.



004 Coralline algae - obsahuje oleje z pomarančovníka, citróna, mandarínky a kardamónu. Telu dodávajú energiu a vitalitu.


Sprchové oleje majú 200 ml a sú zabalené v škatuľke a plastovom obale s uzáverom, ktorý je potrebné stlačiť, aby ste sa dostali k produktu.




Všetky tieto oleje obsahujú mandľový olej, ktorý pokožku zvláčňuje a zlepšuje jej pružnosť. Sú hustejšie ako napr. Atoderm od Biodermy a podstatne voňavejšie (keďže Atoderm nemá vôňu, no je o to citlivejší a vhodný aj pre bábätká). Pri ich používaní sa cítim ako vo wellnesse. A ako ste si na mojom blogu všimli, tento pocit domáceho wellnessu mám celkom rada (asi mi očividne niečo chýba... chcelo by to nejaký poriadny oddych niekde...).

Páči sa mi, že dobre umyjú pokožku, vytvárajú iba minipenu, ktorá je zanedbateľná a nádherne pokožku celého tela hydratujú počas sprchovania. Až tak, že hoci máme tvrdú vodu, po pravidelnom používaní nemám potrebu krémovať sa (čo by som nemala nerobiť pravidelne, viem). Za plnú cenu určite nie, v takejto akcii to bola skvelá kúpa :-) Používam ich na striedačku.

Tip na sobotu večer: čo tak si dať domáce wellness (s niektorým z Pupa produktov)? :-)

5 komentárov:

  1. Vypadají super, ještě jsem o nich neslyšela :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Také jsem o nich ještě neslyšela, ale vypadají moc hezky. Budu se muset podívat po tom druhém, ten mě vůní zaujal víc :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ak máte blízko Pupu, využite to, alebo ak máte v pláne vyššiu objednávku cez ich e-shop, aby ste neplatili poštovné. Aspoň ovoňať v predajni a budete hneď vedieť, či ich chcete alebo nechcete vyskúšať :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. O značce Pupa za poslední dobu slýchám velmi často. I když je nutné zmínit, že jí znám už několik let, ale to jen spíše co se dekorativní kosmetiky týče. Musím už od nich konečně něco vyzkoušet :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. v poslednej dobe ma nadchýňa práve viac telovou kozmetikou ako dekoratívkou, aj keď tie paletky... ale zatiaľ statočne odolávam ;-)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]