Post Page Advertisement [Top]

So značkou theBalm ste sa na tomto blogu už mohli stretnúť viackrát. Milujem jej dizajny, ale to nie je všetko! Značka je naozaj použiteľná všestranne a zaiste patrí medzi tie kvalitnejšie. Paletka theBalm Hawaii ma zaujala na prvý pohľad. Menšia, využiteľná a praktická. S nádherným dizajnom a kvalitným obsahom a obalom so zrkadielkom. Čo viac si môže človek priať? :-)


Paletka Autobalm je navrhnutá ako vodičský preukaz. Dizaj ma zaujal už na prvý pohľad. Tak, ako pri iných theBalm produktoch, aj táto paletka má vysúvateľný obal s totožnou grafikou ako samotná paletka.



Na obale sa dočítate všetko potrebné - okrem toho úvodu, ktorý momentálne vyzerá ako porušovanie GDPR... na zadnej strane nájdete zloženie, ale aj odkaz (QR kód), cez ktorý sa dostanete na stránku s tutoriálmi ;-)




Paletka obsahuje funkčné a využiteľné produkty pre každého na rôzne typy akcií - či už ide o denné líčenie alebo niečo slávnostnejšie.


Ružovučká lícenka, rozjasňovač použiteľný aj ako očný tieň, tieň s trblietkami do záhybov viečka a čierny tieň vhodný na linku.
Paletku som rozpoužívala snáď ešte pred polrokom... a potom som kvôli očiam zas prestala používať všetky prípravky, z ktorých sa práši. Opatrne sa však k nim sporadicky vraciam.

TEST 1 - bez primera očných tieňov



Paletka je veľmi jemná a bez primera je vhodná na každodenné líčenie. Tiene neopadávajú a počas dňa nedráždia ani citlivé oči. Samozrejme, bez primera už po tých 10 hodinách vyzerajú, že tam ani nie sú.





S primerom je to už iná káva. Pekné a výrazné líčenie aj po 10 hodinách. Rozjasňovač najradšej používam ako očný tieň a som rada, že je vo väčšej ploche ako zvyšné dva tiene, pretože je použiteľný vždy, všade a ku všetkému. či chcete len jemne prejsť viečko, zosvetliť očný kútik alebo pracovať s oblasťou pod obočím, stačí tento jeden produkt. Čierny tieň a strieborný tiež držia omnoho lepšie s primerom a vytvoria pekný dymový efekt.

Aj lícenku môžete použiť na oči, ja som sa nejako neodvážila. Na líčkach však pôsobí celkom pekne a prirodzene (v závislosti od vrstiev, ja som aplikovala len jemnučký poprašok).



Či si vyberiete túto jednoduchšiu alebo siahnete po komplexnejších paletkách theBalm, verím, že nebudete sklamaní :-) Stále ma láka vyskúšať aj iné produkty (napr. riasenky), tak snáď si raz na to nájdem čas ;-) Ďakujem za paletku e-shopu Parfémy Elnino.

PS: paletka aktuálne nie je dostupná, no skladová situácia sa môže každú chvíľu zmeniť, preto nezúfajte ;-)

6 komentárov:

  1. Značku theBalm mám velmi, velmi ráda a zbožňuji jejich retro obaly. Bohužel musím říct, že mě tahle paletka vůbec nezaujala.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. chápem, theBalm má celkovo veľa nádherných paletiek, takže je si z čoho vybrať ;-)

      Odstrániť
  2. Paletka je moc krásná a s primerem má skvělou výdrž.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. s primerom väčšina vydrží dlhšie :-) bez neho je to také priemerné

      Odstrániť
  3. tak to balenie je neskutočné :) na kozmetike the Balm mám najradšej práve ich originálne prevedenia :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]