Post Page Advertisement [Top]

Pred istým časom mi zablikala v mailovej schránke nová pošta. Ponuka na spoluprácu s produktami Marina Miracle. Značku som predtým nepoznala, a tak som sa dala do lustrovania. Ak ste fanúšikmi prírodnej kozmetiky, zbystrite pozornosť. Značka Marina Miracle je vyrábaná v Nórsku, poskytuje vysokú kvalitu a luxusnú starostlivosť pre vašu pleť. Všetky prísady sú starostlivo vyberané.  Meno dostala po zakladateľke Marine E. Engervik. A prečo Miracle? Samotná zakladateľka značky trpela rôznymi pleťovými problémami (efekt spôsobený chemikáliami v pleťovke; ale aj atopický ekzém, akné, citlivá a podráždená pokožka). Zaujalo vás to? Pretože mňa to doslova nadchlo a to som v tej dobe ešte nemala v rukách a na pokožke tieto dva zázraky!


Na skúšanie som dostala dva produkty - pleťový čistič a pleťové sérum. Sérum - olej - je proti akné, pričom na škatuľke sa dozviete všetko podstatné a poteší aj nápis po jej otvorení.







Ak vás trápi aknózna pokožka, určite ste sa stretli s množstvom produktov. Je veľmi ťažké vybrať si z takejto širokej ponuky. Väčšina anti-akné produktov na čas zaberala, no postupne pleť vysušovala. Ja sama som si takto z relatívne normálnej pleti privodila vysušenú a následnou hydratáciou som ju premastila až príliš (tak približne pred 10 rokmi).
Toto sérum je síce olejové, ale nemajte strach z toho, že vašu pokožku zaťaží alebo zmastní. Dokonale ju hydratuje a pritom udržiava rovnováhu aj mastnej pokožky, čo je výborné pre zmiešané typy, ako som ja. Jeho boj proti vyrážkam je skutočne pozoruhodný. Bez vysušovania dokáže postupne zmierňovať príznaky. Ak máte veľmi silné akné, nečakajte zázraky po prvom použití. Dovolím si však tvrdiť, že zlepšenie spozorujete. Akné je časom menšie, menej boľavé a nie také zákerné.
A ako sa používa? Naneste na vyčistenú pleť 4-6 kvapiek. Prvý mesiac som ho používala dvakrát denne ráno aj večer, pričom večer som ešte naniesla aj pleťový krém (Sesderma C-Vit) a pleť nebola mastná ani zaťažená. Po čase som však prešla na jemnejšiu verziu - používam ho iba večer a neaplikujem už pleťový krém, efekt je rovnako dobrý. Jeho cena je síce vyššia, no platíte za kvalitu a účinok na pleť. A do toho sa, myslím, investovať oplatí.




Druhým testovaným produktom je "čistič" 4 v 1 - funguje totiž ako:

  1. produkt na čistenie pleti
  2. odstraňovač mejkapu
  3. balancuje pH
  4. a zároveň je pre pleť ako probiotikum


Na webe som našla iba 2v1, no princíp je podobný. Doteraz som sa odličovala micelárkou. Priznám sa, skúšala som ho celkom skepticky. Stačí, ak si opláchnete pleť a aplikujete produkt. Oplachovať si nalíčenú pleť sa mi zdalo trošku zvláštne preto som to skúšala tak, že som si naniesla produkt do vlhkých dlaní a krúživými masážnymi pohybmi aplikovala na tvár. 


Postupne som produkt z pleti oplachovala a zmývala. Po takomto odlíčení môžete dopriať rutinné čistenie pleti (pomocou čistiaceho gélu a tonika) a pleť bude naozaj dokonale, do hĺbky zbavená nečistôt, mejkapu a bude svieža.



Nie vždy si však po takom odlíčení čistím pleť už aj pleťovým gélom. Zväčša sa hneď po príchode z práce chcem odlíčiť, aby si pleť oddýchla. Je až priam neuveriteľné, ako vláčna je po použití tohto čističa. Žiadny lepkavý pocit, práve naopak, príjemne hydratovaná a upokojená pokožka. Odporúčam po použití pleť vysušiť pomocou papierovej utierky (efekt hydratácie a kvázi ochrannú vrstvu na povrchu pleti to nenaruší). Nie je vhodný na oči ;-)

Výsledok? Produkty Marina Miracle zdanlivo zaťažia rodinný rozpočet. Avšak cenovo sú v hladine pleťovky bežne dostupnej v parfumériách. Sú prírodné, vegánske, nie sú testované na zvieratách. Ale hlavne účinkujú. Toto nie je platená reklama. Verte, ak by ten produkt za kus stál aj stovku, nevychvaľovala by som ho, ak by som to nemala podložené vlastnou skúsenosťou. Tieto produkty ma oslovili tak, že si ich plánujem v budúcnosti kupovať pravidelne. A to je už hádam čo povedať ;-)

12 komentárov:

  1. Wau! Tak toto by som naozaj rada vyskúšala. ;) Krásne zrecenzované. :)

    Ann´s Life

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Maju i certifikat prirodnej kozmetiky?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. majú certifikáty EcoCert a Debio certifikát organických ingrediencii a official Green List of Dyrevernet (Animal protection in Norway).

      Odstrániť
  3. Tuhle kosmetiku nepoznám, ale dle tvých slov vypadá celkem dobře.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ;-) produkty stále používam, ten acne fight už mám na dne a z odličovača mám asi 1/3 balenia a viem, že nie sú moje posledné. Aj kozmetička povedala, že mám lepšiu pleť.

      Odstrániť
  4. O značce Marina Miracle slyším poprvé a musím říct, že mě zaujala. Akorát mě mrzí, že ceny jsou vyšší. No ale zase má u mě velký palec hore, že se jedná o přírodní kosmetiku a ta je téměř vždy dražší.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne ako píšeš, prírodná kozmetika má väčšinou aj vyššiu cenu, tak ale snáď to celé má zmysel ;-)

      Odstrániť
  5. Značku neznám ale produkty mě celkem zaujaly krásně napsáno :).

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]