Post Page Advertisement [Top]

My ženy si potrpíme na rôznych veciach pokiaľ ide o vzhľad. Viem, že to znie povrchne a najdôležitejšie je zdravie, o tom bez pochýb, ale ktorá by nechcela mať nádhernú hrivu, zvodné mihalnice a dokonalý chrup? A to som ostala len pri hlave ;-) Je veľká pravda, že naša honba za dokonalosťou často presahuje hranice. Aj keď nám naši chlapi tvrdia, ako sa im páčime v obyčajných teplákoch a bez mejkapu, aj oni túžia po tom, aby sme boli spokojné (asi preto sa mi môj drahý snaží nahovoriť, že dokonalý vianočný darček pre nás oboch je orbitrek, aby sme konečne schudli :-D) a našli si čas aj na seba (samozrejme, bez preháňania). Nie každá má geneticky dané husté a dlhé mihalnice. Takisto si nie každá chce prilepovať umelé mihalnice (a už vôbec nie každý deň) či dávať si dorábať 3D v salónoch. Ak chceme tým svojim trošku pomôcť, vyživiť ich, namieste je sérum. Pár som ich vyskúšala, toto je moje štvrté. 



Sérum používam 3 mesiace, a tak nepôjde o prvé dojmy z produktu, ktorý sľubuje výsledky už po 7 dňoch. No nepredstavujte si vejárovité riasy len po týždni používania. V prvom rade som si všimla, že riasenka sa lepšie nanáša. Niekedy to je totiž boj, čo je na nervy hlavne ráno pri pokuse o zrýchlený odchod do práce.



dostala som dve balenia - jedno som si nechala a o jedno v giveaway získala šťastná výherkyňa


Odporúča sa sérum aplikovať ráno a večer na vyčistenú pleť. Ja to však zvyknem robiť iba večer pred spaním. Stačí naozaj málinko štetčekom opatrne rozotrieť v oblasti očnej linky. (je možné, že ak ho dáte viac v domnení, že si vlastne chcete pomôcť rýchlejšie vám sérum kvapne do oka a to môže štípať).
Postupne používaním séra som zbadala, že mi vypadáva čoraz menej mihalníc. Občas sa mi pri odličovaní stalo, že mi na vatovom tampóne ostali mihalničky (a to si oči nijak nedrhnem pri odlíčení). Ostávalo ich menej, až sa stalo, že na tampóne neostala žiadna mihalnička. Doteraz mi vypadne pri odličovaní mihalnica už iba sem-tam, respektíve vôbec.
Zdá sa mi, že riasy aj trošičku stmavli a zhrubli, ale fakt iba trošku, neviem, či to vôbec bude viditeľné na foto.


na tejto foto mám vytvarované a dofarbené obočie, na obočie som sérum Gigalash nepoužívala
Niekto by mohol namietať, že foto je robené pri odlišnom svetle. Áno, je, čo môže trošku ovplyvniť farbu mihalníc. Zdá sa mi, že sú hustejšie. Dlhšie ani veľmi nie, ale majú akoby jeden smer. Predtým som mala dlho problém s tým, že na ľavom oku mi jedna mihalnica smerovala akoby do oka (čo vidieť na prvej foto - vyzerá to ako tieň mihalnice). Používaním tohto séra sa akoby nadvihla na jednu úroveň s ostatnými.
Spomedzi všetkých sér, ktoré som mala som s týmto najspokojnejšia, no ako som písala vyššie - neočakávajte po týždni efekt umelých rias. V používaní určite plánujem pokračovať.
Kúpite na GigaLash.sk za 30 €/balenie. Pozor, pri vyššom počte balení je aj cena nižšia, a tak, keď objednáte 4 balenia, namiesto 120 € zaplatíte 100 €.

Ďakujem GigaLash.sk za poskytnutie produktu na vyskúšanie a druhého pre vás do giveaway :-)

8 komentárov:

  1. pri týchto rôznych sérach sa mi niekedy nepáčilo, že to spravilo také neprirodzené riasy,také čudne dlhé a inak formované ako naše vlastné.aspoň teda čo som videla v recenziách na blogu...ale toto sa zdá, že bude robiť také prirodzenejšie zahustenie
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. zatiaľ vyzerajú prirodzene ;-) potom by som chcela spraviť ešte dodatočný príspevok po dlhšej dobe

      Odstrániť
  2. Zaujímalo by ma, či takéto sérum by účinkovalo aj na obočie :D take niečo by sa hodilo, lebo ricinový olej nejak nestačí :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ťažko povedať, niekde som čítala, že áno, no vlastnú skúsenosť nemám

      Odstrániť
  3. Ja ho počtovo používam 8 týždňov a nic, a už viacero nespokojných kočiek písalo na FB a príspevky hned vymazali a zablokovali prístup, super prístup, ze a zaujímavé je aj to, ze nikde na ich stránku sa neda napisat hodnotenie, preco asi?????

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie som odborník a určite nerobí dobré meno to, že sa firma neozýva. Na každého môže produkt pôsobiť inak. Je mi ľúto, že sa našlo veľa nespokojných zákazníčok. U mňa sérum účinkovalo primerane - žiadne extra predĺženie, ale posilnené mihalničky, ktoré nevypadávali.

      Odstrániť
  4. Sérum Gigalash nefungovalo,nefunguje a nikdy fungovať nebude!
    Ani keby sa serum užívalo od narodenia až po koniec života.
    A najhorsie je sa sérum nedá zreklamovat,a ak napisete názor na ich stranku, tak ho nikdy nezverejnia.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Gigalash, ako môže niekto klamať spolu s výrobcom o kvalitek a funkčnosti toht produktu?
    Toto nie je sérum na rast mihalníc, ale suspenzia za ktorú spotrebitel zaplatí 30€, a potom 90 dni pozera na seba do zrkadla a hlada parohy na hlave��
    Je to sérum na parohy....

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]