Post Page Advertisement [Top]

Keď počujem slovné spojenie "beauty BOX", ihneď spozorniem. Už dávnejšie, keď sme mali LadyBox či SenzaBox alebo pravidelná akcia DM drogerie a ich box ma celkom oslovujú. Na blogu ste si už o niekoľkých tých "boxoch" prečítať mohli. A tak, keď mi v schránke prišlo avízo o tom, že mi posielajú Avon Beauty Box, celkom som sa potešila. Myslím, že na viacerých blogoch či youtube kanáloch ste už o tomto boxe počuli a tie chvály, ktoré som naňho prevažne čítala sú, podľa mňa, celkom odpostatnené! Dnes to bude veľa fotiek a aj textu, tak, aby vám možno aj táto moja recenzia pomohla rozhodnúť sa, či kúpiť alebo nie. Pretože na to máte už len 7 dní! Akcia je limitovaná ;-) A stojí za to!


Krátke (a roztrasené) videjko, v ktorom som prezentovala obsah Trendy Beauty Boxu ste mohli vidieť na mojom instagrame. Box je škatuľa s praktickým magnetickým uzatváraním, ktorá je prebalená "nasúvacou" škatuľkou. V boxe sa nachádzali produkty v ružovom papieri spolu s letáčikom.









Box obsahuje 7 univerzálnych produktov. Už vopred prezradím, že z tých 7 je pre mňa 6 prudko využiteľných, ba až priam návykových! Používam ich totiž denne!






Potešilo ma, že tento Avon beauty box obsahuje okrem dekoratívky aj vôňu v celkom praktickom balení. Ale... mnoho vôní od Avonu mi nesadlo, pretože boli na mňa príliš ťažké. Vôňa Rebel v 18 ml balení je eau de parfum a je celkom intenzívna, kvetinovo-orientálna, mierne sladká a dosť ťažká. Bohužiaľ, práve toto je výrobok, ktorý pre mňa využiteľný nie je. Vôňa mi nesadla. Je to však individuálne.
V akcii táto vôňa stojí 3,99 €


2. lak na nechty




Niektoré laky na nechty od Avonu mi sadli úplne a vydržali takmer týždeň na nechtoch, iné vôbec. A tak som bola zvedavá, ako dopadne tento. Odtieň je nositeľný na akúkoľvek príležitosť a tie nádherné metalické odlesky ma - milovníčku trblietavých vecí - dostali.




po 5 dňoch
Lak na nechty som, bohužiaľ, nenašla konkrétne na webe, ale dostal ma úplne! Na slnku má nádherný odlesk a vydržal 5 dní (a to som nechty nijako nešetrila, až včera - na 5. deň sa mi pri umývaní riadu odlúpol malinký, asi 3 mm kúsok z pravého prstenníka, inak stále drží - a to je už 6 dní!). Myslím, že na dlhšiu dobu vymením moje obľúbené odtiene červenej práve za tento Frosted Peach.
Cenu som nenašla, ale v akcii by mohol stáť okolo 3 - 4 €.







Trošku som sa obávala toho tvaru - predsa len je trošku atypický, hoci celkom vhodný práve na dokresľovanie obočia. Ceruzka je mäkká a veľmi silne pigmentovaná. Odporúčam pred a po použití obočie prečesať kefkou, no farba drží ako najatá! Aj po celom dni, aj po tom, čo sa spotíte. Hoci tvar sa môže občas "pokaziť", najmä, ak sa občas omylom dotknete tváre... No to nie je nič, čo by sa nedalo jednoducho a bez straty pigmentu v obočí opraviť aj počas dňa. A ak sa vám to podarí prehnať s intenzitou, jednoducho ju skúste rozčesať alebo zjemniť pomocou vatovej tyčinky. Tak, ako som sa bála, som teraz nadšená. PS. žiadne strúhanie nehrozí! Vďaka tomuto tvaru vykreslíte aj hrubšie a aj tenšie časti obočia (pomocou hrán).
Aktuálna cena je 5,70 €







Odtieň Brilliant Amethyst je použiteľný asi ku (takmer) každej farbe očí a pokožky. Je jemnučko trblietavý a celkom svetlý. Taktiež vydrží celý deň. V porovnaní s čiernou je takáto linka nenápadná, hoci ju môžete vykresliť aj nápadnejšie, ak ceruzku použijete aj na dolné viečko a pridáte očný tieň; a možno trošku viac otvorí oko.
Aktuálna akciová cena je 2,49 €.







Od riaseniek, ktoré sľubujú efekt umelých rias zvyknem očakávať viac ako od tých, ktoré "toho toľko nenasľubujú". A hoci moja skúsenosť s riasenkami od Avonu je všelijaká, dala som jej šancu :-) Efekt umelých rias sa celkom dostavil, hodi to ľavé oko je na foto mierne zlepené. Riasenka rýchlo schne a neotláča sa na viečko, čo je značné pozitívum. Tým, že rýchlo schne však vrstvenie musíte absolvovať rýchlejšie ako pri inej riasenke, inak sa začne lepiť. To schnutie je typické asi pre väčšinu Avon riaseniek (aspoň pre tie, s ktorými mám osobnú skúsenosť) a celkovo vysychajú o čosi rýchlejšie ako iné značky. Avšak pre vlastné zdravie by ste riasenku nemali používať dlhšie ako 3-4 mesiace, ak si nechcete koledovať o nejakú infekciu. A v žiadnom prípade by ste tento produkt nemali nikomu požičiavať. 
No ale späť k TEJTO riasenke. Aj keď to nie je úplne wau (hlavne ľavé oko na tejto foto...) efektom celkom potešila. A takýto tvar riasam vydrží celý deň! Neopadáva ani počas dňa, nedráždi ani citlivé oči a celkom ľahko sa odličuje.
Aktuálna cena je 8,90 €.








Rozjasňovače sú hitom líčenia už nejaký ten čas a každá značka má nejaký ten svoj. Aj keď krémové sú vhodnejšie pre suchší typ pleti, priznám sa, že im celkom holdujem (a ako vidíte na foto ten hnedý pásik, tie tyčinky s trblietkami od Oriflame stále používam). Tento aplikujem nad lícne kosti a nad hornú peru. Efekt je nežný a nepôsobí ako spotenina alebo lesk mastnej pleti. Mám pocit, že tie všetky rozjasňovače, čo mám, mi vydržia snáď večnosť (pretože sa na bežné líčenie nenamažete celá rozjasňovačom ;-), možno max. na nejakú tematickú party), použiteľný je však aj pod obočie, alebo pokojne aj na telo podľa potreby. Vytvára jemnučký zdravý zlatistý nádych, hoci pôsobí úplne strieborne, až priam bielo. Zaujal, potešil, ostal v kozmetickej taštičke napriek tomu, že mám zmiešanú pleť.
Aktuálna akciová cena je 5,99 €.








Na stránkach Avonu sa dočítate, že tento produkt je bestsellerom, predalo sa viac ako 18 miliónov kusov a niet sa čo čudovať. Už vyzniem ako strachopud, ale trošku som sa obávala, čo môžem čakať od toho matného efektu. Keďže však nejde o žiaden lip color, ktorý sľubuje nestierateľnosť a výdrž, nejde ani o žiaden produkt, ktorý na perách uschne a pri jedení vám z neho opadajú čiastočky a potom vyzeráte nekompletne. Nie, toto nie je prípad tohto matného rúžu.
Už po prvom použití som bola nesmierne prekvapená. Jednak odtieňom - Kissy Face je najneutrálnejšia farba vhodná pre každého na všetky možné aj nemožné príležitosti. A hoci milujem výrazné pery, tento odtieň si ma získal. Efekt je síce matný, ale nepôsobí neprirodzene matne. A čo je snáď najlepšie - výdrž a pôsobenie na perách. Nijako ich nevysušuje, práve naopak.  Počas dňa boli pery hydratované a ja som po dlhej dobe nemala potrebu každú chvíľu v práci používať balzam na pery. A vydrží aj jedlo, pitie, klebetenie. V skratke - keď som si ho ráno o 6 naniesla a prišla domov o 15:00, ešte stále tam náznak rúžu bol! Ešte stále som cítila vrstvu rúžu, keď som spojila pery. Jednoducho dokonalosť! Toto je tou pomyselnou čerešničkou na torte Trendy Beauty Boxu.
Aktuálna akciová cena je 4,99 €.





Ak si spočítate všetky aktuálne (prevažne akciové) ceny produktov Trendy Beauty Boxu zistíte, že stoja dohromady približne 35 - 36 €. A cena tohto boxu je 19,99 €

Výsledný look pred - po a po 9 hodinách od nalíčenia:

PRED

PO 



PO 9 HODINÁCH



Ak vás Beauty Box zaujal, máte ešte 7 dní na jeho objednanie. Určite sa oplatí, dostanete naozaj použiteľné produkty v pekných odtieňoch, ktoré pristanú každej. Poďme si zosumarizovať výhody a prípadné nevýhody Trendy Beauty Boxu:

+ 7 plných balení produktov (žiadne vzorky!)
+ cena je podstatne výhodnejšia ako jednotlivá kúpa
+ použiteľné produkty v aktuálnych trendových odtieňioch s tipmi na líčenie
+ odtiene vhodné pre každého
+ kvalitné produkty, ktoré čo-to vydržia
+ praktická škatuľa na magnetuické uzatváranie, ktorú môžete znovu použiť
+ produkty vhodné aj pre citlivé oči

- škatuľka je možno príliš veľká na to, že obsahovala 7 menších produktov

Na záver jeden môj postreh - možno by bolo skvelé, ak by do budúcnosti existoval Trendy Beauty Box, ktorý by dal na výber z odtieňa produktov alebo aspoň vône. Práve tá mi tu nejako neladí a pre mňa je to tak trošku produkt navyše. Inak nápadu aj cene boxu tlieskam! Je skvelé, že presne vieme, čo kupujeme. Hoci aj to rúško tajomstva, ktoré pokrýva beauty boxy s neprezradeným obsahom nie je úplne odveci :-)

Zaujal vás tento box?


5 komentárov:

  1. Obsah boxu je skvělý a úplně nejvíce mě zaujal odstín matné rtěnky. Ale souhlasím,že by box mohl být menší. Aspoň by nevypadal tak prázdně.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. taky jsem přemýšlela, že si ten box objednám
    V3ronika life

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Box je skvělý, moc se mi líbí i obsah, povedl se :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  4. čo sa týka lakov na nechty ja si môžem dať akýkoľvek lak nikdy mi nevydrží :D ani ten jeden deň :) lebo už pri schnutí sa mi stane že zaschne iba vtedy ak si minimálne jeden zničím :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D a to je tak vždy... ešte sa mi vážne nikdy nestalo, že by som si nechty dokonale namaľovala :D ja si ich aj namaľujem ale neviem ako vám ale mne schnú aj hodinu :D a to si dám jednu tenkú vrstvu ... tá hej tá zaschne celkom rýchlo :) a potom aby som mala peknú kompaktnú farbu dám si ešte jednu vrstvu a to je môj koniec :D
    Beauty Bubble

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak tyhle produkty na mě nepůsob dobře, ani nevím proč a to mám Avon moc ráda :-(

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]