Post Page Advertisement [Top]

Keď si spomeniem, ako som cca pred 10 rokmi považovala za základ líčenia korektor, čiernu ceruzku, riasenku a lesk na pery, mimovoľne sa usmievam a pokrútim hlavou. Nuž, každý nejako "začínal" a každý mal tie svoje vychytávky. Dnes by som sa takto nelíčila. S vekom sa menia preferencie, vkus, štýl, ale aj skúsenosti hovoria za svoje. A tak som už dávnejšie zistila, že obočie je celkom dobrý základ tváre. A hoci to s ním stále neviem tak, ako by som chcela a je predomnou veľa práce, rada si hlavne ráno rýchlo pomôžem niečím efektným. Keďže mám svetlé obočie a tmavšie vlasy, bez jeho úpravy a zvýraznenia sa necítim "vo svojej koži". Prvá riasenka na obočie od Oriflame (z línie Giordani Gold) ma neoslovila kvôli širokej kefke. No potom prišli s produktami Browcara a pri vzhľade kefiek som tušila, že toto bude iná káva.


Prečo práve dva odtiene? Je celkom vhodné skombinovať tmavší a svetlejší (ktorý použijete ku koreňu obočia), ale určite to nie je žiadna povinnosť. Tieto gély na obočie sú v štandardnom balení ako mnoho ďalších s kratučkou riasenkou, vďaka ktorej je celkový proces omnoho jednoduchší (aj pre nás menej zdatných v líčení).




Ako to u mňa prakticky vyzerá každé pracovné ráno? (pretože v iný deň alebo na inú príležitosť, keď máte čas nalíčiť sa, môžete jednotlivé ťahy viac premýšľať, zdokonaľovať a tak podobne :-)).
Kým vstanem a dám sa dokopy, príp. si umyjem vlasy, pripravím ľahké raňajky, vyžehlím oblečenie, tak na líčenie mi ostáva takých 10 minút (max!).




7:00

18:00
Najprv nanášam BB krém, potom pracujem s obočím, kde sa mi však niekedy "šmykne" ruka a potom rýchlo siaham po vatovej tyčinke a zachraňujem. Ihneď po nalíčení to ešte ide úplne skvelo. Produkt má slušnú pigmentáciu, no oceňujem, že chĺpky nezlepí a nie sú ako pribetónované. Všetko to vyzerá celkom prirodzene. Efekt vydrží, avšak, samozrejme, keď si napr. otlačíte tvár do papierovej vreckovky, bude na tej vreckovke aj obočie (ale to isté sa stane aj napr. pri riasenke na obočie od Pupa ;-)). S týmto produktom som naozaj celkom spokojná! Momentálne kúpite za 3,99 € / kus, čo je celkom fajn cena. Nájdete v K7 na stranách 6-7 v troch odtieňoch (ten najtmavší nemám).

2 komentáre:

  1. Já takovéhle řasenky na obočí používám velmi ráda. Zatím jsem otestovala dvě od značky Maybelline. Od jiné kosmetické značky jsem je nezkoušela.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tieto sú super, moje najobľúbenejšie sú zatiaľ Pupa a táto Oriflame ;-) ak by si niekedy rozmýšľala nad zmenou ;-)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]