Post Page Advertisement [Top]

Nie je to tak dávno, čo som usúdila, že by bolo celkom vhodné a adekvátne zintenzívniť starostlivosť o očné okolie. Na radu som sa pri nákupe v prešovskej predajni Ziaja pre Teba rozhodla vyskúšať očný krém s obsahom vitamínu C a kyseliny hyaluronovej z kolekcie MED.



Krém sa nachádza v škatuľke prelepenej fóliou, na ktorej je nálepka so slovenským popisom produktu. Okrem iného sa, samozrejme, na škatuľke nachádza aj zloženie, no ostatné údaje sú po poľsky.




Krém má príjemnú štruktúru. Nanášam ho pravidelne (ráno aj večer) na vyčistenú pleť, na ktorú som predtým naniesla pleťové sérum. Jemne vklepávam do očného okolia a nechám vstrebať. 


Vstrebáva sa celkom dobre a nezanecháva nepríjemný film na pokožke. Oceňujem, že moje citlivé očné okolie sa s týmto krémom celkom skamarátilo (klopem...) a nevykazuje žiadne známky podráždenia. Dokonca sa mi zdá, že niektoré vejáriky - teda mimické vrásky v okolí očí spôsobené usmievaním sa - sú jemnejšie a pár ich dokonca zmizlo! Nerobím si nádeje, že tento krém mi uberie 10 rokov a budem ako 19-tka :-) Zatiaľ som však celkom spokojná a za všetko hovorí už len skutočnosť, že ho naozaj používam denne ráno aj večer. Ak by sme si tak dobre nesadli, vykašlem sa naňho ;-) Za približne 5 € celkom dobrý krémik!

2 komentáre:

  1. Mít spolupráci se značkou Ziaja tak si pískám. Miluju jejich kosmetiku, nejlepší je nakupovat ji přímo v polsku, tehdy jsem tam nechala 800 a měla jsem toho kupu..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja už spoluprácu so Ziaja nemám, produkty si kupujem za vlastné ;-) Ak by to bola spolupráca, príspevok by bol označený štítkom PR ;-)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]