Post Page Advertisement [Top]

Púder patrí k základnej mejkap výbave. či si už vyberiete sypký alebo kompaktný, je len na vás. Každý z nich môže mať výhody, ale aj nevýhody. Keď som kedysi dávno začínala s dekoratívkou, jeden z mojich prvých púdrov bol Stay Matte od Rimmelu. Odvtedy sa čo-to v mojej mejkap rutine pomenilo, tento typ púdrov však zostal ako jeden z mojch obľúbených. A presne Stay Matte od Rimmelu mi pripomína tento púder od Avonu. Rozdielov je naozaj iba pár.


Rozdiel medzi týmto púdrom a Stay Matte od Rimmelu je po mojich skúsenostiach iba v otváraní. Inak je efekt približne rovnaký.


Ako je to už zvykom, aj tento púder  je zabalený v čiernej papierovej škatuľke, z ktorej sa dozviete všetko podstatné - názov, popis, zloženie, expiráciu, odtieň, pôvod a pod.






Pri aplikácii vôbec nepráši, vďaka čomu sa míňa celkom pomaly. Sľubuje matnejší vzhľad a ten pleti naozaj dodá, nie však umelo a príliš matne, ale celkom prirodzene, jemne. 
Krytie som si nevšimla, ak potrebujete krycí efekt, určite nesiahnete po púdri, ale skôr korektore, mejkape či BB kréme. Dokáže však pekne zjednotiť pleť. 
Je naozaj ideálny aj do kabelky a na cestovanie, avšak chýba mu labutienka, pomocou ktorej by ste sa mohli dokázať rýchlo upraviť niekde na toalete - no ani to nie je veľké negatívum (pre taký prípad si do balenia vždy vložím čistý vatový tampón, ktorý nahradí labutienku a po použití ho môžem vyhodiť, nemusím sa tak báť množenia prípadných baktérií v labutienke). Inak doma ho nanášam štetcom a iba jemne poklepem po tvári, no keďže štetec so sebou v kabelke nenosím, používam tento tampónový "trik".
Momentálne ho kúpite v akcii za 3,99 €, ale tuším už bol aj za nižšiu cenu. Takýto druh púdru je jednoznačne klasika, ktorou nič nepokazíte.

4 komentáre:

  1. Taky je můj nejoblíbenější od rimmelu, i když tento taky nevypadá vůbec špatně. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pudry od Avonu mám ráda, ale vždy jsem měla v takové pevném černém obalu. Nyní mám ale nejoblíbenější od Rimmelu :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skús radšej sypký Magix sa volal po starom. Mám suchú pleť a preferujem matný vzhľad. Púder to splní a za cenu okolo 8 eur si niet čo viac priať :-D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]