Post Page Advertisement [Top]

Značku Maybelline nemám až tak vyskúšanú a dlhodobo som viac inklinovala k iným drogériovým dekoratívkam. Neviem, či nastal čas zmeniť to, ale niektoré jej kúsky ma dlhodobo celkom lákali. Ako to dopadlo?


Mám rada ľahké tekuté mejkapy, ktoré splynú s pokožkou, preto ma Maybelline SuperStay 24 h Skin Tint + Vitamin C veľmi zaujal. Okrem iného mal aj fajn recenzie. 
Je veľmi ľahký, nezvýrazňuje póry. Na suchších miestach pleti môže počas dňa zvýrazniť suchotiny, preto určite dbajte na poriadnu hydratáciu pleti. Príjemne ju rozjasní, ale nie je lesklá. Krytie je mierne, teda ak chcete mejkap so siným krytím, tento to nebude. Efekt je prirodzený, avšak stále to nie je také prirodzené ako môj obľúbený BB krém Missha. Každopádne som rada, že som ho vyskúšala. Možno som podvedome očakávala podobný efekt ako pri rovnako tekutom mejkape od Rimmelu - Lasting Finish Breathable, ktorý už, samozrejme, nepredávajú :-( ten mi sadol dokonale. Pri tomto Maybelline to bolo fajn, ale nadšená som nebola.
Môj tip - skúšala som aplikáciu štetcami aj hubkami a najlepšie sa mi osvedčila ruka bez aplikátorov. Pred použitím flakónik pretrepte.
Vitamín C v tomto produkte je za mňa skôr hype, jeho skutočné účinky skôr oceníte vo forme skincare, nie v líčení.



Od riasenky Maybelline Lash Sensation Shy High Cosmic Black som mala celkom vysoké očakávania. A podarilo sa. Tento typ kefiek mi vyhovuje. Riasenka ani pri vrstvení nevytvára zlepence  (ok, ak budete dávať fakt veľa vrstiev, tak jasné, že sa mihalnice polepia). Krásne ich predĺži a dodá riasam objem. A čo je najlepšie - neotláča sa na viečko, nežmolkuje a neopadáva ani po celom dni. Odličuje sa úplne jednoducho.
Obľúbila som si ju až tak, že som si ešte pred sviatkami objednala výhodné dvojbalenie za 16,65 €, a to je čo povedať. Dlho som nemala žiadnu novú riasenku takto v láske.


Keď sa pobie Tatoo Brow, očakávam, že to bude držať ako najaté. Nuž, nie tak celkom. Tento gél na obočie má štetček s kratšími a dlhšími štetinami a jeho farba je naozaj intenzívna, preto pri nanášaní opatrne. Na druhej strane však po takých 6 hodinách už obočie nefixuje, hoci farba drží. Tá fixácia ale nie je až taká nevýhoda, pretože sa dobre odličuje a nevytrhnete si pár chĺpkov navyše len preto, že drží ako betón. Mám subjektívny pocit, že gél na obočie od Pupa poskytne o čosi trvácnejší efekt (viď posledná foto). Spočiatku mi trvalo prísť na to, ako a koľko, aby som nemala na obočí zbytočne veľa farby a myslím, že sme sa celkom zladili, hoci nemôžem povedať, že je to naj gél, aký som kedy mala, je fajn.



Nevynecháme ani pery - SuperStay Vinyl Ink môže byť právom hrdý na svoj názov. Vybrala som si odtieň 20 COY - celkom nositeľný a relatívne univerzálny. K tomuto typu rúžov mám zvláštny vzťah. Mám a nemám ich rada zároveň. Viem, že sa na ne môžem spoľahnúť, že vydržía, nerozmažú sa. Na druhej strane pri jedení (najmä niečoho s olejovou zložkou - stačí polievka) sa v strede pier farba rozpustí a vidno to. Prípadné vrstvenie na takto narušenej pôvodnej vrstve pôsobí zle. Takže takýto typ rúžov je veľmi fajn, ak nepredpokladám, že budem jesť (alebo neriešim). Inak mi to trošku vadí. Výdrž má však celkom slušnú, niektorí ste mi písali, že sa vám ťažko odličoval, mne ho dá dole bez problémov aj voda Gisele Delorme alebo bežný očný odličovač, nemusí byť ani dvojzložkový, no olejovou časťou pôjdete viac-menej na istotu.


Poďme sa teda spolu pozrieť na test. Takto vyzerá tvár po skincare v interiéri pod umelým svetlom.





Napila som sa iba chvíľu po nalíčení pier a na pohári ostal iba takýto odtlačok. Líčenie pier bolo neporušené.


A toto je finálny vzhľad na prirodzenom dennom svetle bez prikrášlenia či filtrov.


A toto je, nuž, líčenie po aktívnom dni s batoľaťom. Inak ho celkom ustálo, iba to obočie pôsobí trošku rozhodene a rúž je v strede pier "zjedený".



Som spokojná? Ó, áno. Skin Tint je veľmi fajn mejkap aj napriek tomu, že ja viac preferujem kórejské BB krémy. Riasenka je pre mňa jedna dokonalosť. Gél na obočie by mohol mať o čosi trvácnejšiu fixáiu. Rúž napriek tomu, že v strede pier po celom dni chýba pôsobí ok, pri inom odtieni by však tento rozdiel bol oveľa viditeľnejší. 

Dekoratívka Maybelline ma celkom prekvapila, najmä riasenka, ktorú už mám v zásobe, pretože je skvelá. Ak ste ju ešte neskúšali, aspoň nad ňou pouvažujte. Ja svoju voľbu neľutujem. 

Tento príspevok publikujem úplne netradične na konci roka. To je tak, keď si len na chvíľočku pomyslíte, aké sú tie prázdniny krátke a dostanete k tomu bonus vo forme choroby.


Prajem vám všetko len to najlepšie v novom roku 2024. Aby sa vám splnilo aj to, po čom tajne túžite a bojíte sa to vysloviť nahlas.




Recenzia je sponzorovaná (barter).

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]