Post Page Advertisement [Top]

Poznáte túto mladú slovenskú značku? Ja som mala tú česť vdaka mojej sestre, ktorá mi posunula svoju výhru. Páči sa mi ich myšlienka minimalizmu. Už na začiatku však poviem, že majú pre mňa jednu veľkú nevýhodu - cena. A zároveň prezradím, že 2 z 3 týchto produktov ma očarili.



Sada miniatúrok obsahovala pleťový krém, čistiace želé a toner. K tomu bola aj kompresovaná celulózová hubka.

Tentokrát začnem od najlepšieho. Pre mňa prekvapivo, ale je to tak:



Magic Jelly-Milk Oleo Cleanser som spočiatku používala iba na tvár. Super ju odlíčil a jemne vyčistil. Očnej oblasti som sa bála. Ale zvedavosť vyhrala. Najprv som dala naozaj málinko a čuduj sa svete - žiadne podráždenie, štípanie, opuch. Začervenanie bolo iba mierne (to mám po odlíčení očí vždy, aj keď si ich nešúcham). A odvtedy som ho použila vždy aj na oči. Výsledok rovnaký. 

Z tejto trojice je to za mňa TOP produkt. Pleť nie je napnutá, nie je vysušená, práve naopak - je hydratovaná už v kroku čistenia. Plné balenie má iba 50 ml a stojí cez 30 €, čo je naozaj veľa na produkt na čistenie pleti. 

Ale pozitívom sú vyššie popísané účinky, fakt, že ho nepotrebujem na jedno použitie veľa (ale zas nemám na sebe kilo mejkapu) a dokonca mi nevadí ani tá jemnučká vôňa. Mám pocit, že som nemala lepší odličovač a čistič v jednom. 

Z rodičáku bez šance. Po návrate do práce však uvažujem, že si raz to plné balenie kúpim. Raz.




Ultra-hydratačné tonikum s prebiotikami je veľmi príjemné. Žiaden nepríjemný lepivý pocit. Možno by mi o čosi viac vyhovovalo balenie s rozprašovačom, ale aj toto je celkom fajn. Nechcelo sa mi veriť, akú silu môže mať hydratačné tonikum, ale ako prvý krok po čistení pleti ju výborne pripraví na ďalšie mazadielka. Toto balenie má 50 ml a stojí 14,90 €. Plné balenie má 250 ml a stojí 35 €. Keď neberiem do úvahy cenu ako výrazný faktor ovplyvňujúci kúpu produktu určite by som si ho dopriala zas. Nevadila mi ani jemná vôňa ruží. Zloženie mi vyhovovalo a pleti lahodil.




Anti-Pollution Day Cream je z tejto trojice jediný, ktorý mi veľmi nesadol. Napriek matnejšiemu efektu pôsobil na mojej pleti trošku ťažšie a pomalšie sa vstrebával. Svoje však urobila aj vôňa avokáda, ktorá mi po čase začala vadiť. Predošlé produkty som si zamilovala, tento krém som nedokázala spotrebovať. Preto je určite fajn mať možnosť vyskúšať menšie balenie, ako zaplatiť viac ako 50 € za plné 50 ml balenie a napríklad byť sklamaná z vône. Pretože, buďme úprimní, keď už za krém dám 50 €, očakávam spokojnosť.

 

Kompresovaná celulózová hubka ma celkom zaujala. Na pleti bola jemná a pomáhala dočisťovať. Vydrží aj mesiac, ale mám voči tomu trošku predsudky. Musíte ju uchovávať v čistote a starať sa o ňu, nechať ju poriadne uschnúť. Akože reálne poctivo, pokiaľ si nechcete na tvár v rámci čistenia niečo naniesť. Ak s tým nemáte problém a tento typ hubky vám vyhovuje, smelo do toho. 6 kusov sa oplatí najvýhodnejšie, stoja 4,80 €.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]