Post Page Advertisement [Top]

Dlho ma lákal ich čistiaci a odličovací balzam, ale po skúsenosti s Heimish som voči balzamom opatrná. Na tieto odličovadlá som čítala pozitívne recenzie a zaujímalo ma, ako na ne bude reagovať najmä moja citlivá pokožka očného okolia. Výsledok? Magic. Teda zatiaľ to vyzerá na najlepšiu odličovaciu dvojicu, akú som kedy vyskúšala.


Clinique Take The Day Off čistiaci olej a dvojzložkový očný odličovač


Prečo som teda nešla radšej do balzamu? Hoci má dobré recenzie, po predošlej zlej skúsenosti, hoci s inou značkou, som si povedala, že dám multiodličovadlám na čas stop. A tak som si namiesto toho dopriala klasický dvojzložkový očný odličovač a čistiaci olej. Kedysi som si myslela, že oleje nie sú nič pre mňa. Dnes ich mám práve naopak celkom rada.


Clinique Take The Day Off popis a inci


Clinique Take The Day Off čistiaci olej je jedna bázeň. Dokonalý  na prvý krok double-cleansingu. Je jemný, šetrný, ale zároveň dôkladný. Nepodráždil, odlíčil a pleť neostala ani suchá, ale ani mastná. "Iba" príjemné čistá a pripravená na ďalší krok čistenia. 

Tento olej nepatrí na oči a to mi úplne vyhovuje. Ak chcete niečo, čím odstránite v prvom kroku aj očný mejkap, skúste balzam, má celkom fajn hodnotenie.

Čistiaci olej patrí na suchú pleť. Stačia mi 2 stlačenia pumpičky. Jemne masírujem, potom navlhčím - olej zmení konzistenciu a aj farbu na mliečny krém a potom opláchnem. 


Clinique Take The Day Off čistiaci olej je jedna bázeň. Dokonalý  na prvý krok double-cleansingu. Je jemný, šetrný, ale zároveň dôkladný. Nepodráždil, odlíčil a pleť neostala ani suchá, ale ani mastná. "Iba" príjemné čistá a pripravená na ďalší krok čistenia.


Nájsť očný odličovač, ktorý mi nespôsobí instantný výraz a'la angorský zajac týždeň bez spánku je u mňa umenie. Clinique Take The Day Off dvojzložkový očný odličovač som zobrala rovno v 200 ml balení. Neviem prečo, keď som ho doteraz neskúšala. Asi ma presvedčili recenzie. Ale úprimne, je to zatiaľ wau. Žiadne štípanie, žiadne červené a opuchnuté oči. A to sa mi prvýkrát podarilo trošku to prehnať s množstvom. 

Neobsahuje olej, očné okolie nie je po odlíčení mastné, ale ani suché.

A čo použitie? Verím, že si už nikto nešúcha oči vatovým tampónom ako o život. Pred otvorením ho poriadne pretrepte, aby sa zložky spojili.


Clinique Take The Day Off dvojzložkový očný odličovač som zobrala rovno v 200 ml balení. Neviem prečo, keď som ho doteraz neskúšala. Asi ma presvedčili recenzie. Ale úprimne, je to zatiaľ wau. Žiadne štípanie, žiadne červené a opuchnuté oči. A to sa mi prvýkrát podarilo trošku to prehnať s množstvom.


Možno trošku prekvapí, že po otvorení vidíte rovno do balenia - žiaden uzáver či "dierka" v otvore nie je. Pri aplikácii na vatový tampón odporúčam ten tampón položiť na otvorené balenie a prevrátiť. Keď som mala tendenciu naliať si trošičku na tampón, vždy sa mi aspoň niečo vylialo. A to mrhanie takým dobrým a nie lacným odličovačom ma mrzelo. Keď som tampón držala na hrdle fľaše, množstvo odličovača úplne postačovalo a nič sa nevylialo.

Následne tampón priložte na zatvorené oči a nechajte chvíľu pôsobiť. Potom jemne zotrite.


Dlho som nebola taká nadšená z odličovacích prípravkov. Línia Take The Day Off od Clinique však na mňa urobila obrovský dojem aj napriek vyššej cene. Určite však recenziu doplním po spotrebovanī celých balení.

1 komentár:

  1. Ahoj, balzám je super, ale i mycí gel a tonikum umí, mají dobrou skin care. ☺♥ Hezký den přeji.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]