Post Page Advertisement [Top]

Toto SPF ma zaujalo už skôr a keď bolo v akcii, neváhala som a kúpila si ho. Keďže ide o hydratačný krém, v podstate spája 2 kroky rannej rutiny do jedného, vďaka čomu bude jednoduchšia a rýchlejšia. Nepotrebujete samostatný krém a samostatné SPF, hydratačný krém La Roche-Posay Anthelios UV Mune 400 to zvládne sám. Rovnako ako napríklad Age Correct, ktory som mala rada minulý rok a aj tento ho mám v zásobe. Pretože SPF používam celoročne.


La Roche-Posay Anthelios UV MUNE 400 hydratačný ochranný pleťový krém so SPF 50+


Prečo UV MUNE 400? Jednoducho kvôli kľúčovej zložke MEXORYL 400 - ide o exkluzívny UV filter, ktorý chráni aj pred ultradlhovlnným UVA (380 - 400 nm) a deklaruje tak komplexnú ochranu pred hĺbkovým poškodením buniek.


Prečo UV MUNE 400? Jednoducho kvôli kľúčovej zložke MEXORYL 400 - ide o exkluzívny UV filter, ktorý chráni aj pred ultradlhovlnným UVA (380 - 400 nm) a deklaruje tak komplexnú ochranu pred hĺbkovým poškodením buniek.



La Roche-Posay Anthelios UV Mune 400 hydratačný ochranný krém zloženie


Slubuje odolnosť voči vode, potu a piesku a efektívnu ochranu aj tej najcitlivejšej pleti bez štípania.

Ako to dopadlo? Ide o krém, mastnejšia textúra ma neprekvapila, ale ak ju vyslovene nemusíte, existuje variant pre mastnú pleť so zeleným pásikom (Oil-Control). Textúra tohto SPF mojej zmiešanej pleti vyhovuje, nežmolkuje, veľmi dobre spolupracuje so sérami a nemal problém ani keď som si pod neho skúsila dať krém. Nezanecháva biely film a ľahko a dobre sa reaplikuje. Nie je parfumovaný, čo považujem tiež za bonus.


La Roche-Posay Anthelios UV Mune 400 popis na škatuľke v slovenskom a českom jazyku

Nezanecháva biely film a ľahko a dobre sa reaplikuje. Nie je parfumovaný, čo považujem tiež za bonus.


A čo je podstatné? Mňa v očiach neštípe, a to ich mám veľmi citlivé. Ani keď som sa spotila, vôbec žiaden náznak štípania. 


Mňa v očiach neštípe, a to ich mám veľmi citlivé. Ani keď som sa spotila, vôbec žiaden náznak štípania.


Pumpička sa mi občas zasekla, stačilo podľa návodu na obale stlačiť tubu akoby ste chceli vytlačiť zubnú pastu. Nič otravné a nič, čo by sa dialo pravidelne. Jeho cena je možno trošku vyššia, ale stále zdôrazňujem, že značku La Roche-Posay si viete kúpiť za skvelé ceny v rôznych akciách, občas ich zdieľam aj v stories na sociálnych sieťach.

Recenzie má všelijaké. Mňa však veľmi oslovil a už teraz viem, že toto nebolo moje posledné balenie. Z radu Anthelios som mala niekoľko SPF a bola som spokojná. Fakt, že si niečo z tejto línie kúpim každý rok hovorí sám za seba. Reaplikačný sprej odporúča aj makeup artistka Eliška na svojom blogu.

O značke La Roche-Posay ešte na blogu budete počuť, aktuálne končím s ich sérom Niacinamide 10 :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]