Post Page Advertisement [Top]

Značku Filorga som donedávna vôbec nepoznala a neregistrovala. Keď ste mi ju odporúčali, začala som si pozerať jej produkty a niektoré ma celkom oslovili. Je to francúzska značka, ktorá sa zameriava na omladzujuce produkty už od roku 1978. V rámci dlhoročnej spolupráce s Elnino som si vybrala krém Filorga Oxygen-Glow Super Perfecting Radiance a ako to dopadlo?



Prvé použitia boli katastrofálne. Žmolky všade! Bola som sklamaná, ale vedela som, že tomu krému chcem dať šancu. A viete čo? Zistila som celkom jednoducho a rýchlo, že chyba vôbec nebola v kréme Filorga, ale v preexfoliovanej pleti. V skratke - ranné C-Glow a večerný krémový retinol moju pleť tak vysušili, že som si musela dať poriadny reset a pauzu od týchto látok.






A až vtedy som si začala krém z línie Oxygen-Glow užívať naplno. Krém má mierne hutnú konzistenciu, ktorá sa však veľmi dobre rozotiera a vstrebáva. Na pleti zanecháva krásny a prirodzený jas, žiadne trblietavé diskogule. Úplne sa stotožňujem s tým, čo je napísané na obale - technológia Photoperfector HD okamžite zlepšuje vzhľad a pleť pôsobí ako jemne vyfiltrovaná. 

To však nie je všetko. Hydratuje a vyživuje moju zmiešanú pleť dostatočne. Možno bude vyhovovať aj suchej, ak použijete pred krémom hydratačný toner a sérum. Celkom si rozumie napríklad so sérom Hyalu B5 od La Roche-Posay. Určite by som sa však nespoliehala iba na tento krém pokiaľ ide o hydratáciu a výživu pleti.




Keď som už mala pleť konečne v poriadku bolo jeho použitie presne o tom glow efekte, ktorý som očakávala. Jemne, prirodzene osvieži a dodá zdravý jas. Nezmastí, nezvýrazňuje mi T-zónu. 

Preferujem ho na deň, na noc sa snažím dať si niečo poriadne výživné, ale skúsila som ho aj večer a nespozorovala som žiaden problém. Odkedy som si pleť dala dokopy mi už ani náznakom nežmolkoval. 




Celkom dobre sa znáša aj so SPF, aktuálne penou EVY, predtým fluidom Vichy UV-AGE Daily.

Jeho jediná nevýhoda je cena. Celkovo je toto trošku drahšia značka, krém sa pohybuje v hladine okolo 30 €. Táto prvá skúsenosť ma však celkom presvedčila na ďalšie produkty Filorga. Ak však používate rôzne tonery, misty, esencie a séra a stačí vám už len doťuknúť rutinu hydratáciou, zrejme si vystačíte s lacnejším obyčajným krémom (ja mám veľmi rada Happier Barrier od Geek&Gorgeous alebo ceramidový krém od Catrice). Ak chcete vyskúšať niečo nové a nevadí vám dať 30 a viac € za krém, značka Filorga je fajn objav.





Recenzia je sponzorovaná (barter).

Ešte si dovolím na záver uviesť jeden affiliate link (teda link, ktorý je evidovaný na môj účet a z prípadnej registrácie by som mohla mať malú províziu, no nikoho by som si nedovolila nútiť registrovať sa. Ja sama tento portál odporúčam, pretože som už niekoľkokrát využila jeho možnosti) - cez portál Plná peňaženka dostanete momentálne približne 3 % z nákupu na Elnino naspäť! :-) To sa oplatí, nie? Ja už som mala dohromady vyplatených viac ako 133 €! 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]