Post Page Advertisement [Top]

Viete, ktoré SPF je najlepšie? To, ktoré používate radi, aplikujete poriadnu vrstvu a nezabúdate na reaplikáciu. Pretože čo z toho, že budete mať to ospevované SPF, ktoré stojí cez 30 €, ak ním budete šetriť? Nedávno prehrmela internetmi "kauza" o tom, že lacnejšie SPF sú neúčinné. Avšak nie každý si môže dovoliť kupovať iba tie drahšie a podľa niektorých "kvalitnejšie" produkty.
Sama som sa dlhšie držala dermoznačiek a s čistým svedomím môžem potvrdiť, že je to celé iba o rozpočte a preferenciách. Pretože to SPF od Garnier za necelých 8 € mi sadlo rovnako ako Vichy za 20.


Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced Milk & Serum SPF 50 +




Na tvár viac-menej preferujem obľúbené stálice, najlepšie, čo som doteraz vyskúšala bola pena EVY. Ale úprimne mi je ľúto dať 30 € za telovú penu, ktorú minie rýchlo. Pre syna kupujem stále iba EVY, vyhovuje mu, že pena mizne a neštípe ho ani v očiach, ak si ich náhodou pošúcha. 
Pre seba som hľadala niečo cenovo prijateľné a našla som Garnier v akcii.

Spoiler: už mám 3. balenie tohto mlieka. Je skvelé.

Obe SPF 50 + sú z línie Sensitive Advanced. Chválim, ze nie sú parfumované, nelepia, nemastia, sú vodeodolné. Poskytnú ochranu aj pred Long UVA, čo je super bonusom sú aj ceramidy v zložení. Ak aj oblečenie zafarbia (biele), dajú sa celkom dobre vyprať bez potreby bielenia. 


Ambre Solaire Sensitive Advanced opaľovacie mlieko SPF 50+ Opaľovacie mlieko s veľmi vysokou ochranou na citlivú pokožku s SPF 50+ spoľahlivo ochráni citlivú pleť, rýchlo sa vstrebáva a je vodoodolné.

Ambre Solaire Sensitive Advanced opaľovacie mlieko SPF 50+ Opaľovacie mlieko s veľmi vysokou ochranou na citlivú pokožku s SPF 50+ spoľahlivo ochráni citlivú pleť, rýchlo sa vstrebáva a je vodoodolné.



Mlieko Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced Hypoallergenic Milk je v 175 ml balení a vychádza o čosi lacnejšie. Zároveň má klasickú štruktúru telového mlieka - je tekuté, ale zároveň o čosi hutnejšie ako sérum. 

Ambre Solaire Sensitive Advanced Sérum SPF 50+ Sérum Sensitive Advanced s ceramidmi vytvára na pokožke ochrannú sieť proti UV žiareniu a okamžite chráni bariérovú funkciu pokožky.

Ambre Solaire Sensitive Advanced Sérum SPF 50+ Sérum Sensitive Advanced s ceramidmi vytvára na pokožke ochrannú sieť proti UV žiareniu a okamžite chráni bariérovú funkciu pokožky. INCI

Ambre Solaire Sensitive Advanced Sérum SPF 50+ Sérum Sensitive Advanced s ceramidmi vytvára na pokožke ochrannú sieť proti UV žiareniu a okamžite chráni bariérovú funkciu pokožky. popis v českom a slovenskom jazyku

Ambre Solaire Sensitive Advanced Sérum SPF 50+ Sérum Sensitive Advanced s ceramidmi vytvára na pokožke ochrannú sieť proti UV žiareniu a okamžite chráni bariérovú funkciu pokožky.


Sérum Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced Serum je veľmi príjemné a netreba ho extra rozotierať, je skôr vodnaté. Otvára sa otočením, čo môže byť risk v prípade, že si ho beriete so sebou (preventívne by som ho určite dala do nejakého vrecúška, keďže sa otvára ľahko, mohlo by vytiecť). Zároveň je o čosi drahšie ako mlieko, no je celkom fajn aj na tvár - a teda ak by ste ho používali iba na tvár, tam sa zase tá cena oplatí.

Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced Milk & Serum štruktúra


A ktoré mi vyhovovalo viac? Boli veľmi fajn, možno by som prijala tretiu možnosť - sérum vo veľkosti a balení mlieka alebo s rozprašovačom (nie aerosól, klasický rozprašovač). Avšak fakt, že z mlieka mám 3. balenie (a všetky som si kupovala, rovnako aj sérum) asi hovorí za seba. Áno, na tvár a synovu pokožku preferujem iné. Na telo je toto pre mňa veľmi fajn. Cenovo dostupné, príjemné na používanie a účinné. Kúpim zas? Jasné, veď už som to aj urobila.






Ešte si dovolím na záver uviesť jeden affiliate link (teda link, ktorý je evidovaný na môj účet a z prípadnej registrácie by som mohla mať malú províziu, no nikoho by som si nedovolila nútiť registrovať sa. Ja sama tento portál odporúčam, pretože som už niekoľkokrát využila jeho možnosti) - cez portál Plná peňaženka dostanete momentálne približne 3 % z nákupu na Elnino naspäť! :-) To sa oplatí, nie? Ja už som mala dohromady vyplatených viac ako 133 €! 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]