Post Page Advertisement [Top]

Viete, že 29. 7. je International Lipstick Day? Nie? Ani ja som nevedela. Kedysi som preferovala lesky na pery, dnes skôr rúže, ale nie hocijaké. Mám rada také, ktoré vydržia a pritom dodajú krásnu farbu. Ale na to, aby pery vynikli by nestačil ani "najlepší rúž na svete", ak by boli dehydrované, popraskané, zanedbané. 

Vedeli ste, že vekom stúpa potreba hydratácie aj pier? Takže ak sa vám zdá, že máte nejaké suchšie pery, môže to byť práve to. A tak som si povedala, že skúsim nejakú intenzívnejšiu kúru a práve Sesderma s jej líniou Fillderma ma zaujala.


Sesderma Fillderma Lips


Napriek názvu som neočakávala, že sa používanie tejto kúry bude efektom rovnať napríklad zákroku v estetickej klinike. Čo som čakala? Že moje pery budú hydratovanejšie a kontúry jemnejšie.


Fillderma Lips dodáva perám prirodzený objem a plnší vzhľad, zanecháva pery dlhodobo hydratované a chránené, vyživuje a regeneruje, vyhladzuje jemné vrásky, zvýrazňuje kontúry pier.

Fillderma Lips -  dvojfázové ošetrenie im dopraje poriadnu dávku hydratácie a vďaka obsahu kyseliny hyalurónovej dodá perám objem a jasnejšie kontúry.


Podarilo sa? Áno!

Môžete ho aplikovať podľa potreby, ja som si pery natierala vždy večer. A aké to bolo? Spočiatku trošku čudné, potom som si zvykla a bolo to velmi fajn. Najprv nanesiete časť 1. Tá akoby pery pripravila, vyživila a zjemnila. Počkáte chvíľku kým sa vstrebe a nanášate časť 2. Tá obsahuje aktivačný krém, ktorý jemne štípe (nič neznesiteľné, pocitovo pery mierne opuchnú, vizuálne iba minimálna zmena) a pery vyplní, jemné vrásky vyhladí.


Fillderma Lips - Prvý krok s čisto ošetrujúcim zložením pery vyživí a zjemní.

Fillderma Lips Druhý krok obsahuje aktivačný krém, ktorý pery vyplní, vyhladí drobné vrásky a definuje kontúry pier.


Sesderma Fillderma Lips má celkom fajn zloženie, ktorého kľúčovou zložkou je hyalurónka, poteší však aj ďalšími:

  • nízkomolekulárna kyselina hyalurónová – má hydratačné účinky, preniká hlboko do vrstiev pokožky
  • vysokomolekulárna kyselina hyalurónová – zostáva na povrchu pleti a účinne zlepšuje hydratáciu
  • mimetické peptidy – zvyšujú hustotu kože a pôsobia proti starnutiu
  • výťažok z čierneho čaju – obnovuje hustotu kože
  • kyselina mliečna – stimuluje regeneráciu pokožky
  • niacínamid – pôsobí antioxidačne, vyrovnáva farebné nerovnosti a zosilňuje ochrannú bariéru pokožky
  • sladké mandľové proteíny – spevňujú pokožku
  • kolagén


Opakujem - nemôžeme takýto produkt porovnávať s injekčnou aplikáciou kyseliny hyalurónovej. Žiaden zázračný omladzujúci efekt na počkanie  perám nedodal. To som však ani nečakala. Pery boli po aplikácii trošku objemnejšie, ale najmä boli hydratovanejšie a jemnejšie - ale nielen tesne po aplikácii. Aj počas nasledujúceho dňa boli pery v o čosi lepšom stave. 

Cca 21 € za tento produkt je možno vyššia cena, efekt hydratovanejších pier mi vydržal ešte približne 2 mesiace po spotrebovaní, teraz už cítim, že si pery pomaly začínajú znovu pýtať viac hydratácie, no na kozmetický produkt je to slušný výsledok.

Mimochodom, ešte dnes stíhate využiť - 15 % na všetky rúže na Notino s kódom lips15.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]