Post Page Advertisement [Top]

Mnohí z nás sa určite stretli s "tým žihľavovým šampónom z drogérie". Doteraz si pamätám, ako nám mama dávala ampulky raz týždenne. Trošku som sa ich bála, lebo boli sklenené a nechcela som sa porezať. Jedno však viem iste, hoci to bolo dávno - zanechali mi na vlasovej pokožke príjemný pocit.
Dixi však nie je iba žihľavový šampón a vlasové ampulky. Táto značka zo Spiša nám má čo ponúknuť.



Slovenská kozmetika spod Tatier - DiXi


Lenže dlho som ju nepoužívala a nevyhľadávala. Až kým som nevidela v drogérii akciu na suchý šampón Dixi. Rozhodnutie padlo takmer hneď, pretože keď vidím na polici jeden typ produktu a nemám favorita, okrem akciovej ceny tiež uprednostním slovenský produkt. A tak sa z pivonkového suchého šampónu stala láska, že mu neskôr pribudol aj žihľavový brat.

Keď som nadšene zdieľala svoje dojmy zo suchého šampónu (pretože je slovenský, nepráši, nezanecháva biely povlak a nepodráždil moju citlivú pokožku hlavy), dostala som ponuku vybrať si niečo. Len tak. Žiadne podmienky. Nadšená som si vybrala sprcháč, krém na ruky a šampón proti lupinám (cielene pre manžela).
Nepovažujem sa za influencerku. Recenzie ma vždy bavili a bavia. Je to moje dlhoročné hobby - prepojenie dvoch obľúbených aktivít - kozmetiky a písania. Preto ma ponuka veľmi prekvapila a s vďačnosťou som ju prijala.

 



Sprcháč Mliečne proteíny ma veľmi príjemne prekvapil, pretože v čase, keď sa mi zase objavil atopický ekzém moju pokožku nepodráždil, dokonca som mala pocit, že ju vyživil. Keď som spotrebovala darované balenie, kúpila som si ďalšie. A s ním aj olejový sprcháč Granátové jablko, ktorý príjemne vonia a tiež moju kožu nedráždi. Okrem toho som si kúpila aj umývaciu emulziu na intímnu hygienu, ktorá bez debaty dosiahla rovnaký účinok aj drahšie drogériové značky.

Krém na ruky síce nebol žiaden zázrak na počkanie, ale pokožku hydratuje. Vďaka jeho dostupnej cene však nemám podvedomú tendenciu ním šetriť. Nie je to Cicabio Mains, ktorý aj popraskanú kožu dal pekne dokopy. Ale ak vás aktuálne netrápi žiaden problém a chcete ruky udržať hydratované, je to fajn voľba.




Aj keď som tento šampón vyberala pre manžela, ktorý dlhodobo používal H&S, vyskúšala som ho párkrát aj ja. Moja vlasová pokožka je citlivá a na nevhodný produkt takmer ihneď reaguje svrbením a lupinami. Tento šampón zvládla, hoci, priznávam, nepoužívala som ho pravidelne. Manžel je tiež spokojný.

Návrat k Dixi bol viac-menej náhodný. Nie, nebudem používať už len toto navždy, klamala by som. Ale viem, že v tejto slovenskej značke nájdem kvalitu overenú mojou citlivou kožou za výbornú cenu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]