Post Page Advertisement [Top]

Túto značku som prvýkrát zaregistrovala pred 10 rokmi v londýnskom Poundland-e, obchode, kde predávali rôzne veci za pomerne nízke ceny. Vaseline má celkom fajn ponuku aj u nás a stále ostáva v kategórii "Lacné a dobré".




Keď som pred časom robila objednávku v e-shope Elnino, prihodila som aj Vaseline. Bez nejakých veľkých očakávaní, oslovila ma cena a fakt, že som potrebovala krém a "mazadlo" na pery.




Krém na ruky a nechty pôsobí na prvý pohľad ako telový krém - a to iba vďaka baleniu. 200 ml je však celkom dosť a napriek tomu, že je pomerne tekutý a dosť rýchlo sa vstrebáva, ruky účinne hydratuje. Cukríková vôňa mi spočiatku prekážala, ale zvykla som si. Nie je až taká výrazná a po čase ju necítiť. Pomer cca 2,70 € / 200 ml je veľmi fajn. Zároveň mám subjektívny pocit, že odkedy si pravidelne krémujem ruky (ale nielen týmto krémom, striedam ich aj s neparfumovanými dermoznačkami), mám aj o čosi pevnejšie nechty. 





Klasická vazelína je také menšie must. Balenie v tégliku je praktické, otvára sa jednoducho a spoľahlivo sa dá uzavrieť. Skvelo poslúži ako balzam na pery, premastí pokožku, ak je to potrebné. Keď bolo zle, dávala som si ju aj na kožu medzi prstami a uľavila od pocitu pnutia - akurát teda, logicky, treba rátať s tým, že je mastná, preto ak ju chcete použiť na celé ruky odporúčam dať si na ne bavlnené rukavice, aby ste nemali všetko zamastené. 

Znovu je pomer cena vs. balenie viac než priaznivý každému rozpočtu. 100 ml totiž kúpite za menej ako 3 €.




Ak natrafíte na cenovo prijateľný produkt, ktorý vám vyhovuje, je vyššia šanca, že ho budete používať v dostatočnom množstve a častejšie ako pri drahých, ktoré mám(e) sklony šetriť si (nezmyselné, ja viem). Produkty Vaseline patria k tým, ktoré nesklamú. Množstvá pozitívnych recenzií hovoria sami za seba a ja sa touto dvojicou pridávam. Nadšená do nebies síce nie som, ale som veľmi spokojná s efektom, ktorý má nestál veľa.

Používate niečo od Vaseline?

1 komentár:

  1. vazelinu pouzivam ako podklad pod parfem aby dlhsie drzal :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]