Post Page Advertisement [Top]

Asi pred 10 rokmi som si obľúbila celonechtové nálepky a tiež celkom fascinujúcu sadu Better Than Gel Nails od Essence. Ako to už býva, po čase prevažuje spomienkový optimizmus a keď som u našich našla 4 balenia neotvorených tipov zo sady Better Than Gel Nails, bola som rozhodnutá vyskúšať to zas. Ako tento retro pokus dopadol?





V prvom rade som si musela kúpiť lepidlo a odstraňovač tipov. Ani som si nemyslela, že môže byť problém kúpiť v bežnom obchode lepidlo a acetónový odlakovač, ktorý odstráni aj nalepené tipy. Nuž áno, je to problém. A tak som si to objednala z Elnino spolu s ďalšími vecičkami, o ktorých bude reč nabudúce.







Celkom som sa na tie nechty tešila, aj keď mala som pocit, že to nebude ono. Predsalen som nemala všetky originálne súčasti sady. A áno, asi to bol kameň úrazu.






Polepila som si prsty, tipy nedržali tak, ako s tým pôvodným lepidlom. Laky od Rimmel to tiež nevyhrali. A odstraňovanie bolo iba o čosi menej na nervy ako aplikácia. Síce ten efekt nebol až taký zlý, hoci krajšie by ukázali na dlhších nechtoch (poznáte to, že keď si chcete spraviť nechty, tak sa vám ako naschvál zlomia?). No nevýhody prevýšili výhody.
Potom som pochopila, prečo som nemohla tak jednoducho v bežnej drogérii zohnať lepidlo na tipy. Prikláňam sa k tomu, že na to, aby človek použil lepidlo na nechty potrebuje minimálne poriadnu zručnosť, ideálne aj kurz. Fakt. To hovorím ako človek, ktorý mal chuť po aplikácii všetky komponenty spáliť.
A v tomto prípade naozaj platí - toto malo ostať v minulosti.










Na druhej strane sú celonechtové nálepky, po ktorých som dlho pokukovala v DM. Odrádzalo ma iba to, že mali k dispozícii len 2 druhy. Každopádne, aplikácia bola úplne jednoduchá a rýchla. Odstraňovanie bolo taktiež supereasy, len som nálepku odlepila. Vydržali mi 5 dní, no podľa mňa by vydržali dlhšie, ak by som si dala väčší pozor a dôkladnejšie ich nalepila (zn. robila som to fakt v rýchlosti, keď malý spal) a určite by vydržali dlhšie, ak by som použila gellak.







Tento typ manikúry je však pre mňa aktuálne jediný spôsob, ktorým si dokážem doma ozdobiť nechty (keďže čakať, kým uschnú vrstvy laku je pre mňa stále nereálne. A hlavne, určite vtedy začne malý plakať alebo niečo iné, kvôli čomu sa mi nejaký necht doriadi... skúsenosti).
Balenie obsahuje 24 nálepiek, vydržalo mi na 2 použitia. A nemala som chuť hodiť ich do koša ako tie tipy s lepidlom - to hovorí samo za seba. 

Tento retropokus vyšiel tak striedavo oblačno. Niektoré veci asi právom vymizli z ponuky značiek, iné by som tam možno aj nechala.


Chýba vám niečo z beauty sféry, čo bolo v minulosti populárne?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]