Post Page Advertisement [Top]

O japonskej dekoratívke Shiseido som čítala veľa pozitívneho napriek jej vyššej cene a celkom ma lákala. A tak som si v rámci spolupráce s Elnino-m vybrala na testovanie ImperialLash, ktorá sľubuje trvácny vzhľad, precíznosť, výraznosť s efektom laku, predĺženie a oddelenie rias, prirodzené vrstvenie a oteruvzdornosť. A to je súbor vlastností, ktoré som musela podrobiť poriadnej skúške.



Shiseido patrí k drahším, no pomerne obľúbeným značkám. U mňa na blogu ju veľmi nenájdete, keďže toto je moja prvá dekoratívka tejto značky.




Riasenka Shiseido ImperialLash MascaraInk má hranatý obal a nachádza sa ešte navyše v papierovej škatuľke. Oceňujem však, že nemá fóliu, ktorú by bolo potrebné odstrániť. Má príjemný minimalistický vzhľad a je celkom veľká - balenie má 8,5 g. Aktuálne je v e-shope Elnino v akcii za niečo vyše 18 € - a to je na túto riasenku dobrá cena.





Na uzávere je logo značky - ružový ker.

Prvé použitie bolo všelijaké, skúšala som vrstviť a po 3. vrstve som mala mihalnice poriadne zlepené. Riasenka však bola čerstvo otvorená a celkom mokrá.




Už druhé použitie však bolo omnoho lepšie. Riasenka netvorí efekt umelých mihalníc s úžasným objemom. To však ani nesľubuje.






Prirodzene predĺži riasy, no čo ma najviac úprimne prekvapilo je fakt, že sa počas dňa neotláča, nedrolí a vydrží bez pohnutia aj tých 11 hodín (dlhšie som neskúšala, ale myslím, že by to dala bez problému, samozrejme v závislosti od vykonávaných aktivít, počasia a pod.). 

Vedela som o tom, že efekt bude akoby zvýraznenie vlastných mihalníc a napriek tomu, že doteraz som preferovala riasenky, ktoré dodali aj objem aj dĺžku, s touto som sa celkom stotožnila.

A takto som jej dala zabrať - pomerne teplý deň, plno aktivít a celkom som sa zapotila:





Odstraňuje sa jednoducho a aj pomerne rýchlo. Farba je naozaj trvácna, ale zvládne ju aj obyčajný odličovač, nepotrebujete špeciálny. Stačí priložiť tampón s odličovačom, nechať pôsobiť (aj minútu, alebo aspoň niekoľko desiatok sekúnd) a potom potiahnuť nadol. Žiadne šúchanie, nechcete mať vrásky v očnom okolí ako bonus nešetrného odličovania.

Záver? Moje oči nedráždi, ten prirodzený efekt sa mi veľmi páči a navyše spĺňa všetky svoje sľuby. Na bežné nosenie alebo keď preferujete iba mierne zvýraznenie vlastných mihalníc je skvelá. Ale určite viem, že keď budem chcieť extra vzhľad, zvolím objemovo-predĺžujúcu riasenku.



Recenzia je sponzorovaná (barter).

Ešte si dovolím na záver uviesť jeden affiliate link (teda link, ktorý je evidovaný na môj účet a z prípadnej registrácie by som mohla mať malú províziu, no nikoho by som si nedovolila nútiť registrovať sa. Ja sama tento portál odporúčam, pretože som už niekoľkokrát využila jeho možnosti) - cez portál Plná peňaženka dostanete momentálne približne 3 % z nákupu na Elnino naspäť! :-) To sa oplatí, nie? Ja už som mala dohromady vyplatených viac ako 128 €! 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]