Post Page Advertisement [Top]

Tak dlho som všade čítala o čistiacich olejoch a balzamoch, ktoré zároveň aj pleť kompletne odlíčia v prvom kroku večerného čistenia, až som si minulý rok v jeseni objednala svoj prvý takýto čistič a rovno od značky Shiseido.


shiseido waso shikulime gel-to-oil cleanser

Shiseido Waso Shikulime Gel-To-Oil Cleanser predstavuje prvý krok dvojkrokového čistenia. Ak nie ste úplne fanúšikovia olejov na pleti, toto by mohla byť zlatá stredná cesta. Gél je jemný a počas čistenia sa mení na olej, ktorý ale nie je mastný a zároveň pleť počas čistenia nevysušuje. A to znie dobre, však?

shiseido waso shikulime gel-to-oil cleanser skatulka

shiseido waso shikulime gel-to-oil cleanser inci


Dlho som sa odhodlávala. Odlíčenie celej pleti v jednom a prvom kroku večerného čistenia ma veľmi lákalo. Bez potreby ďalších produktov a tampónikov. Na pleti mi úplne vyhovoval, a tak som to riskla aj s očami. 




Prečo riskla? Veľa multi-odličovačov (áno, aj micelárky) ma štípe a kupujem vyslovene verzie na citlivé oči so sklonom k alergickej reakcií. Prvé a aj ďalšie použitie však bolo bez štípania, ale nebolo fajn. Kým tvár dokázal spoľahlivo odlíčiť, s očným mejkapom to také ľahké nebolo a musela som dočisťovať (ako vidno aj na zrýchlenom videu - s mejkapom a rúžom nemal žiaden problém, s očnou linkou si neporadil, a to som už kožu na ruke dosť šúchala - toto s očným okolím nerobíme, ak nechceme mať vrásky navyše). 

Je to škoda, ale na druhej strane mi aspoň nespôsobil žiadnu reakciu očného okolia (ako sa mi to neskôr stalo s balzamom a dokonca aj špeci odličovačom na citlivé oči, ale o tom bude reč v samostatnej recenzii).


shiseido waso shikulime gel-to-oil cleanser popis

shiseido waso shikulime gel-to-oil cleanser skatulka eco


Tento cleanser je celkovo obľúbený a ja sa vôbec nečudujem. Som s ním veľmi spokojná a od dokonalosti ho delí iba to nedokonalé odlíčenie očí.

125 ml kúpite aktuálne v akcii na Notino za niečo vyše 25 €.

Zaujal vás? Bola som trošku skeptická, ale je to fajn čistič. Neodpadla som z neho iba kvôli tomu odlíčeniu očí a neviem, či si ho chcem hneď po spotrebovaní kúpiť zas, ale viem, že sa na neho môžem spoľahnúť.


shiseido waso shikulime gel-to-oil cleanser navod

shiseido waso shikulime gel-to-oil cleanser tuba

shiseido waso shikulime gel-to-oil cleanser na ruke


Línia Shiseido Waso obsahuje prevažne cenovo dostupné a zaujímavé produkty, občas má v ponuke aj sady, v ktorých môžete vyskúšať, či vám to alebo ono v menšej verzii vyhovuje. 

Značku Shiseido na svojom blogu nedávno spomínala aj kolegyňa a známa makeup-artistka Eliška.

Trošku odbočím - nejakú tú pleťovú masku (nemusí to byť práve Shiseido) by som si už aj rada znovu dopriala, keďže ku kozmetičke chodím aktuálne veľmi sporadicky a zišlo by sa mať doma nejakú tú záchranu. Aj keď... mám sa priznať? Nedávno som vyhodila sheet masky, nad ktorými som sa dušovala, že ich budem používať pravidelne. Boli skvelé. Boli po záruke, lebo večer som bola rada, že malý spí a ja môžem ísť spať tiež. Už mi to maskovanie však začína chýbať.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]