Post Page Advertisement [Top]

Priznávam, že túto trojicu som chcela vyskúšať najmä kvôli tomu, že pred rokmi, keď som mala tú česť s líniou Color Freeze, tak to bolo wau. Odvtedy som si však už vyskúšala celkom dosť produktov a asi najväčší dojem na moju pokožku hlavy (a aj na vlasy) urobili profi kadernícke značky. Nie tie, ktoré majú professional v názve. Len za posledný rok to boli ZENZ a Maria Nila a hoci sú drahšie, vždy po nich mám pokožku hlavy upokojenú a vlasy vyživené. 

Aký bol teda návrat k Schwarzkopfu? Oplatilo sa mi risknúť to s čistiacim šampónom?



Na testovanie som si vybrala trojicu - čistiaci šampón, kondicionér na farbené vlasy a ochranný sprej. Poďme teda pekne postupne.


Schwarzkopf Professional BC Bonacure Clean Balance




Čistiaci šampón som zatiaľ mala iba vo vzorke (L'Oréal) a bola som spokojná. Ono to však nie je také jednoduché. Ak máte citlivú pokožku hlavy, tak si obzvlášť dajte pozor. Čistenie vlasov a pokožky hlavy by malo patriť do rúk profesionála. A toho som sa mala držať aj ja. Ale... Nedala som si povedať. 

Šampón je bez vône, priehľadný, dobre sa s nim pracuje. Ale moja pokožka hlavy ho, bohužiaľ, zle znáša. Prvé použitie bolo ok. Každé ďalšie už nie. Lupiny, svrbenie, precitlivenosť. Skúsila som to napraviť odporúčanou Balea Med, ale nebolo to ono. Myslela som si, že nájdem super lacný šampón. Zatiaľ však ostávam verná drahším overeným značkám - Maria Nila mi zachraňuje pokožku hlavy teraz (recenziu nájdete tu).

Odporúča sa používať maximálne raz týždenne. Ale ostaňme radšej pri tom, že čistenie vlasov a pokožky hlavy naozaj patrí do kaderníctva a nie do domáceho prostredia. Spotrebujem ho na čistenie kief.


Schwarzkopf Professional Bonacure BC Color Freeze




Túto sadu som mala pred rokmi. A hoci by som sa k šampónu už nevrátila, voči kondicionéru nemôžem povedať jedno zlé slovo. Je ľahký, jemne vonia (akoby sladké s ružami) a hlavne vlasy nezaťažuje a ani nepremasťuje. Pomáha udržiavať farebné pigmenty vo vlasoch. 

Ale neočakávajme, že zrazu už farbenie vlasov nebude potrebné. Vlasy vyrastajú a farba sa, chceme-nechceme, časom vymýva a bledne. 

Prípravky ako tento kondicionér však môžu trošku celý ten proces vymývania a blednutia farby spomaliť. Kúpite za cca 8 €.


Schwarzkopf Professional Silhouette Styling&Care Lotion




Do tretice taký malý multiprodukt. Aj keď nie som fanúšičkou multiproduktov. Nie je to typický ochranný sprej proti teplu (z fénu, kulmy či žehličky). Vlasom dodá prirodzený objem (žiaden dvojnásobný efekt, ale pri korienkoch po vyfénovaní je badateľný objem) a pritom ich nevysušuje, nezlepuje a ani nepremasťuje. Taktiež im dodá prirodzený lesk, takže žiadne efekty mastných vlasov nečakajte. Príjemný sprej, kúpite do 5 € a pri tomto objeme balenia určite vydrží dlho. Aspoň mne.


Sama som sa presvedčila, že to, čo bolo fajn kedysi nemusí byť dnes to pravé orechové. A táto veta platí skrz naskrz celým našim fungovaním, nielen v kozmetike. Značka Schwarzkopf Professional nie je na zahodenie, no v súčasnosti už je ponuka profi značiek omnoho širšia a najmä dostupnejšia. Aj keď uznávam, Schwarzkopf je jedným z lacných variantov.



Recenzia je sponzorovaná (barter).

Ešte si dovolím na záver uviesť jeden affiliate link (teda link, ktorý je evidovaný na môj účet a z prípadnej registrácie by som mohla mať malú províziu, no nikoho by som si nedovolila nútiť registrovať sa. Ja sama tento portál odporúčam, pretože som už niekoľkokrát využila jeho možnosti) - cez portál Plná peňaženka dostanete momentálne viac ako 3 % z nákupu na Elnino naspäť! :-) To sa oplatí, nie? Ja už som mala dohromady vyplatených viac ako 120 €! 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]