Post Page Advertisement [Top]

Značka KIEHL'S ma lákala už dlhšie, no nemala som zálusk na viaceré kúsky. Chcela som vyskúšať ich legendárny pleťový krém, ktorý patrí k bestsellerom. Ultra Facial - k dispozícii mate verziu so SPF a bez. A ja som skúšala verziu bez SPF, keďže tých SPF mám ešte dosť a aktívnych látok tiež, stačí mi už "len" tá hydratačná bodka na záver. Splnil krém moje očakávania a svoje sľuby?


Kiehl's Ultra Facial Cream


Krém Kiehl's Ultra Facial sľubuje unikátnu ľahkú textúru, ktorá zabezpečuje 24-hodinovú hydratáciu, zanechá pokožku príjemnú, hebkú na dotyk a zdravšie vyzerajúcu na pohľad. S hlavnými zložkami, ako sú glykoproteín z ľadovca a skvalán, sa Ultra facial cream ľahko vstrebáva bez pocitu zaťaženia. Obnovuje kožnú bariéru o 55 % rýchlejšie a pokožku zanecháva 2-krát viac hydratovanú.







Poďme pekne postupne:

Musím si hydratovať pleť?
Áno! Každý typ pleti potrebuje hydratáciu.


Musím používať produkt na obnovenie kožnej bariéry?
Nie. Ale ak používate rôzne aktívne látky, exfolianty alebo máte citlivú pleť, je to na zváženie a skôr áno. Kožná bariéra sa však dokáže obnoviť aj sama, teda pokiaľ jej pravidelne nedávame brutálne zabrať.


Ako 2 v 1 by to mohol byť dobrý krém, ktorý dodá pleti len to potrebné - hydratáciu a ochranu. Po spotrebovaní balenia môžem povedať, že toto je naozaj veľmi dobrý pleťový krém. Síce žiaden WOW efekt, ale tento krém nesľubuje zázrak za noc. Sľubuje hydratovanú pokožku a obnovenú kožnú bariéru.

Odkedy ho používam som nemala problém s pocitom suchej pleti. Je ľahučký, nemastný, dobre a rýchlo sa vstrebáva a je vhodný pre všetky typy pleti - akurát tej suchej možno nebude stačiť.





Kiehl's Ultra Facial Cream


Spotrebovala som takmer celé 50 ml balenie a musím priznať, že na tom kréme niečo je. Nie je ako hocijaký obyčajný hydratačný krém z drogérie. Chápem, prečo sa stal bestsellerom. Nie som z neho paf, v podstate je to naozaj iba krém. Ale ak používate aktívne látky, potom vám naozaj stačí už len obyčajne neobyčajný krém. Nenachádzam žiadne negatívum. Moja pleť je hydratovaná, nemá náznak podráždenia ani po exfoliácii. Ale nie je mastná. Toto je presne ten produkt, ku ktorému sa rada a ochotne vrátim. Obyčajne neobyčajný hydratačný krém KIEHL'S.






Recenzia je sponzorovaná (barter).

Ešte si dovolím na záver uviesť jeden affiliate link (teda link, ktorý je evidovaný na môj účet a z prípadnej registrácie by som mohla mať malú províziu, no nikoho by som si nedovolila nútiť registrovať sa. Ja sama tento portál odporúčam, pretože som už niekoľkokrát využila jeho možnosti) - cez portál Plná peňaženka dostanete momentálne viac ako 3 % z nákupu na Elnino naspäť! :-) To sa oplatí, nie? Ja už som mala dohromady vyplatených viac ako 100 €! 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]