Post Page Advertisement [Top]

Španielske dermoznačky nám majú čo ponúknuť a hoci často ostávajú v úzadí, zaslúžili by si oveľa viac pozornosti. Áno, myslím tým najmä moju milovanú Sesdermu, ale aj značku slnečnej ochrany Heliocare, ktorú som objavila len nedávno. A teda určite poteší aj cena týchto dermo-slnečných produktov- tento fluid napríklad vychádza okolo 14 € / 200 ml. A to už je viac ako good deal!


Heliocare Advanced SPF 50 spray

A pokračujem ekonomickým okienkom. Keď si porovnám u nás preferované dermoznačky slnečnej ochrany a značku Heliocare, vidím najmä cenový rozdiel, čo je pre mnohých dosť podstatné.

Tvár si síce natieram celoročne, ruky sa snažím pravidelne, ale telo len v lete. A napriek tomu, že som kedysi minula jeden 200 ml opaľovák za sezónu, teraz ich miniem aj 3 - 4. A to sa nejako neodhaľujem. Len pravidelne a poctivo natieram, keď idem von (na syna som už minula väčšinu jeho domácich SPF zásob).

Poďme si trošku priblížiť značku:

Heliocare je vysokoúčinná Slnečná dermokozmetika obsahujúca technologin Fernblock®, ktorá bola vyvinutá skupinou popredných odborníkov z Harvard Medical School. Klinické studie preukázali mimoriadne účinky FernblockuⓇ obsahujúceho silnú kombináciu prirodných antioxidanter. vrátane kyseliny fernlovej, kávovej a chlorogénovej, ktoré pomáhajú eliminovat vplyv škodlivých voľných radikaler na kožu, brániť vzniku hyperpigmentaci a riešit poškodenie DNA.

Heliocare je iba jedna z línií, ktoré ponúka Cantabria Labs. Včera som si googlila ich stránky a majú naozaj širokú ponuku starostlivosti o pleť.


Heliocare Advanced SPF 50 spray


Zvolila som líniu Advanced pre extra ochranu proti UVA (a ako aging - teda to sú tie lúče, ktoré spôsobujú predčasné starnutie a hyperpigmentáciu) a UVB (b ako burn - teda spálenie resp. sfarbenie).


Heliocare Advanced SPF 50 spray

Heliocare Advanced SPF 50 spray


Bola som prekvapená z toho, že je to naozaj sprej. Balenie Heliocare Advanced SPF 50 je velmi praktické - tuba sa totiž s menším obsahom SPF mierne zmenšuje a zaberá tak menej miesta. Zároveň je to sprej, nie aerosól, takže neplatíte zbytočne za plyny, ale iba za SPF.

Ma fluidnú textúru, je nemastné, nelepí a rýchlo sa vstrebáva. Sprej sa ľahko nanáša, dobre rozotiera, nespôsobil mi žiadnu negatívnu reakciu, je bez parfumácie. Tento typ balenia je veľmi dobrá vychytávka, keďže klasické spreje sú v baleniach, ktoré sa časom nezmenšujú.


Heliocare Advanced SPF 50 spray


Toto je moja prvá skúsenosť so značkou Heliocare a určite nie posledná, lákajú ma aj SPF na tvár, tak to možno niekedy v budúcnosti. Ak ešte hľadáte dobré a cenovo prijateľné SPF, skúste sa pozrieť na ponuku značky Heliocare. Toto moje je z e-shopu Elnino.




Recenzia je sponzorovaná (barter).

Ešte si dovolím na záver uviesť jeden affiliate link (teda link, ktorý je evidovaný na môj účet a z prípadnej registrácie by som mohla mať malú províziu, no nikoho by som si nedovolila nútiť registrovať sa. Ja sama tento portál odporúčam, pretože som už niekoľkokrát využila jeho možnosti) - cez portál Plná peňaženka dostanete momentálne viac ako 3 % z nákupu na Elnino naspäť! :-) To sa oplatí, nie? Ja už som mala dohromady vyplatených viac ako 100 €! 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]