Post Page Advertisement [Top]

Nevyskúšala som veľa ázijských značiek, no v jednom mám jasno. Kórejskú Misshu mám veľmi rada a odkedy som vyskúšala ich BB krém objednávam si ho pravidelne. Najprv zo zahraničia a potom som zistila, že máme aj slovenský e-shop. BB krém Perfect Cover so mnou prežil všeličo a aj keď som si pod neho nedávala SPF, nikdy ma nespálilo. Tento benefit vám obyčajný mejkap neposkytne, keďže si ho nenanesiete v takej vrstve, aby to SPF reálne zafungovalo na dlhšiu dobu - hoci celodňový účinok nečakajte ani pri tomto BB kréme, napr. počas leta je určite potrebná reaplikácia (milujem tento sprej od La Roche-Posay), no na súčasné obdobie je ako stvorený. 
Dnes však nebude reč o BB kréme. Povenujem sa čističu štetcov a púdru, ktorý som si tiež veľmi obľúbila. PS: do 8. 11. 2021 je v slovenskom e-shope zľava 25 % na všetko a toto nie je spolupráca. To je čisté nadšenie touto kórejskou kozmetikou.


Čistiť si kozmetické štetce je nesmierne dôležité. Ja som tie svoje trošku zanedbala, no momentálne ich ani nepoužívam - ale dávam si pripomienku, že ich určite čo najskôr musím poriadne vyčistiť. Ideálne ich preprať alebo použiť čističe v spreji.
Ak však nemáte kufrík plný štetcov a použijete v rámci jedného líčenia jeden štetec viackrát alebo ste niekde na ceste a potrebujete štetce prečistiť, je dobré mať so sebou tohto pomocníka. Píšem o ňom preto, lebo aktuálne stojí 5 €, čo je super cena. Nedokáže síce úplný zázrak a vyčistí iba štetce od púdrových produktov, no službu určite urobí.







Missha Brush Cleaner sú 2 čistiace "špongie" v malej plechovej nádobke. Štetec vždy najprv očistíte na čiernej časti a potom už len dočisťujete na bielej v strede. Tá biela časť zároveň vyhladí štetiny a uistí vás, že na štetci už nie je daný púdrový produkt, od ktorého ste ho chceli vyčistiť.
Okrem toho, že som vyššie písala, aby ste neočakávali zázraky chcem zdôrazniť, že určite s týmto čističom nedokážete odstrániť dlhodobé nánosy na štetci. V prvom rade je potrebné a nesmierne dôležité štetce udržiavať v čistote pravidelným "mokrým" čistením - teda buď praním (ak nemáte špeci gél na štetce, postačí jemný šampón, len pozor na zloženie - berte ohľad na to, že ten vypratý štetec potom bude v kontakte s vašou pleťou - mne sa osvedčilo používať intímne gély) alebo prečistením pomocou sprejov.
Suché čistenie - teda napr. pomocou tohto čističa - odporúčam naozaj len v prípade, že ste niekde na cestách alebo chcete použiť ten istý štetec s iným tieňom či produktom (napr. ja mám obľúbený štetec, ktorý používam aj na očné tiene a aj na rozjasňovač a v tomto prípade je naozaj praktické očistiť ho medzi používaním).
Pokúšala som sa spraviť aj video, no je mierne roztrasené. Na oficiálnej stránke je však názorná videoukážka.





Okrem toho vám rada v skratke predstavím aj jeden zaujímavý púder, ktorý som používala pomerne často (ešte ho plánujem používať, ale v súčasnosti som väčšinou bez mejkapu). 
Missha Pro-Touch Powder Pact mi tak trošku pripomína púder Match Perfection, resp. Lasting Finish od Rimmelu, ktorý sa už nevyrába. 








Mám odtieň 21, čo je svetlejší variant a je pre mňa vhodný celoročne, keďže jeho krytie je veľmi jemné. V balení nájdete aj hubku na nanášanie. Nie som fanúšik týchto hubiek, ale znovu - na cesty alebo narýchlo do kabelky niekde v práci to môže byť z času na čas fajn. Uprednostňujem štetec na všetky púdre. 
Púder sľubuje SPF 25, ale určite nestačí. Nanášala som ho na pleť po čistení a použití pleťového krému a zároveň aj krému so SPF 50 (tú 50-tku už používam celoročne, ale zas nie denne. No aj v tomto období pri pravidelných prechádzkach si myslím, že moja pleť SPF 50 ocení). Je možné skombinovať ho aj s mejkapom na doťuknutie vzhľadu. Pleti poskytuje jemnučko zamatový finish a príjemne ju zjednotí v rámci svojich púdrových možností a schopností. 
Aktuálne mám doma niekoľko púdrov, na mejkap preferujem vždy tie transparentné, no keď si dám len krém a SPF, tak trošku zjednotenej farby mi dodá aj takýto púder.

Ak vás láka kórejská kozmetika, tak mojich obľúbencov značky Missha vrelo odporúčam. Tiež som využila aktuálnu akciu a objednala si pre mňa nové produkty - 2 rôzne SPF krémy (jeden Missha a druhý A'Pieu), jedno rozjasňujúce BB Missha a olej na pery - objednávka by už mala byť na ceste, tak som celkom zvedavá, no mám veľké tušenie, že ten nový BB krém si na svoj čas počká zabalený ;-)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]