Post Page Advertisement [Top]

Vedeli ste o tom, že Revlon má aj telovku? Doteraz sa aspoň mne spájala značka Revlon hlavne s ponukou dekoratívnej kozmetiky, no jej portfólio je značne širšie. A že je vyrábaná v Španielsku, no tam ju nenájdete pod značkou Revlon, ale pod názvom Natural Honey? Nejde o žiadnu prevratnú novinku, ale o cenovo lákavú kozmetiku drogériovej kvality.



Na vyskúšanie som si vybrala kombo sprchový gél a telové mlieko. V prvom rade som bola naozaj prekvapená pomerom cena a veľkosť balenia - veď len ten sprcháč má 650 ml a hoci sú v ponuke rôzne druhy, cenovo sa hýbu všetky cca od 2 € do 2,50 €.

Sprchovací gél s ovsom a jojobovým olejom mi svojou vôňou mierne pripomínal olivy. Ale naozaj iba mierne. Pokožku nevysušuje, jemne očistí. Akurát je trošku nepraktický - s pumpičkou by bol praktickejší, no na druhej strane hocijaký produkt s pumpičkou mám, nedokážem z neho vydolovať "poslednú kvapku" a to mi príde trošku ako mrhanie. Pri takomto type balenia stačí otočiť hore uzáverom a gravitácia spraví svoje. Po dosť dlhej dobe bol toto môj "prvý" drogériový lacný sprcháč s vôňou a musím sa priznať, že ostanem radšej verná tým bez vône, resp. s krémovou vôňou. No nie je zlý a určite ho spotrebujem. Navyše, pomer ceny a objemu balenia je viac ako priaznivo naklonený peňaženke. Detail zloženia nájdete na foto nižšie:


Hydratačné telové mlieko je už v o čosi menšom balení (400 ml). Toto mi ako zástancovi málo parfumovaných telových produktov príde ako lepšia voľba. Dobre sa rozotiera, pokožku hydratuje a vyživuje, no zároveň ju nepremasťuje príliš. Veľmi suchej pokožke stačiť nebude, pre normálnu je jeho štruktúra fajn. Balenie je o čosi praktickejšie, nie je také ťažké a lepšie sa s ním manipuluje. Telové mlieka majú o čosi vyššiu cenu ako sprcháče, no aj tak si takéto balenie kúpite v cene okolo 3 €. Pre detail zloženia si pozrite foto:


Telovka Revlon je ako klasická drogériová telovka - nenadchne, ale ani nesklame. Jej nespornou výhodou je pomer cena a balenie. Ak vás teda oslovila, pozrite si ponuku Elnino, možno nájdete druh, ktorý vás zaujme.



Recenzia je sponzorovaná (barter).

Ešte si dovolím na záver uviesť jeden affiliate link (teda link, ktorý je evidovaný na môj účet a z prípadnej registrácie by som mohla mať malú províziu, no nikoho by som si nedovolila nútiť registrovať sa. Ja sama tento portál odporúčam, pretože som už niekoľkokrát využila jeho možnosti) - cez portál Plná peňaženka dostanete momentálne viac ako 3 % z nákupu na Elnino naspäť! :-) To sa oplatí, nie? Ja už som mala dohromady vyplatených viac ako 100 €! 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]