Post Page Advertisement [Top]

Viem, že je jar a táto recenzia prichádza s výrazným oneskorením iba z jedného dôvodu. Začiatkom roka som znovu začala mať problémy s kožou a nemohla som používať hocijaký telový krém a dokonca ani sprcháč. Vtedy som sa na čas vrátila k produktom pre Atopikov (sprchový olej Atoderm od Biodermy, krémy CeraVe, či telové mlieka od Sesdermy alebo Biodermy). Pokožku sa mi podarilo upokojiť a stabilizovať, a tak som sa vrátila k produktom z PR balíčkov, medzi ktorými bol práve aj tento zimný telový set. Balíček však obsahoval aj nejakú dekoratívku, a tak sa poďme na neho pozrieť bližšie, lebo niektoré produkty sú v akcii aj teraz ;-)



Kedysi som milovala voňavé sprchové gély. A doteraz mám niektoré vôňe v sprcháčoch vyslovene rada. Často ich však striedam s niečím neparfumovaným vhodným aj pre tú najcitlivejšiu pokožku. Pri telových krémoch alebo mliečkach parfumáciu nevyhľadávam. Skôr mi ide o funkčnosť, o to, aby hydratovali, vyživovali, ale nelepili.


Sprcháče Senses sú husté a voňajú veľmi príjemne. Aj táto zimná limitka malina-vanilka voňala super. Trošku ma však potrápilo otváranie, pri ktorom som si takmer zlomila necht :-D 

Avokádový telový krém Avon Care bol tuším po rokoch môj prvý od Avonu. Je ľahučký a avokádo v ňom necítiť. Používala som ho iba na telo.  Hydratuje naozaj spoľahlivo, ale nemohla som ho používať v čase, keď sa mi vrátili kožné problémy. Preto pri citlivej a reaktívnej pokožke odporúčam vždy to, čo vám vyhovuje a čo máte overené (u mňa je to Bioderma Atoderm a CeraVe). 



Na väčšinu mojich rúžov pozerám s nádejou, že ich čas príde. A tak som aj tieto vyskúšala iba doma. Riasenku som si však vzala aj do práce. A čestne priznávam, že trblietavý lak na nechty som nepoužila, ale celkovo mám s lakmi od Avonu prevažne pozitívne skúsenosti.




odtieň Constant Cherry

odtieň Unforgettable Fuchsia

Dlhotrvácny ľahký rúž Power Stay Je celkom príjemný na perách a vytvára semimatný vzhľad. Má krémovú štruktúru a dostupný je až v 14 odtieňoch, takže si určite vyberiete. Oba moje odtiene sa mi páčia, ale na moje prekvapenie (keďže mám rada výrazné rúže) ma z tejto dvojice oslovil viac ten svetlejší. Nie sú to TOP rúže, ale v danej cenovej kategórii ide o fajn produkt.



obočie sa už konečne chystá na úpravu k profesionálovi ;-)

S riasenkou Unlimited sme si k sebe spočiatku hľadali cestu. Prvé použitia boli rozpačité a skôr pôsobili negatívne. Až po takom 3. - 4. použití sa rozpracovala a dokázala vytvoriť aj nejaký objem a riasy predĺžila. 


Takto vyzerá riasenka po 6 hodinách v respirátore (na tvári mám BB krém Missha M Signature Real Complete BB Cream v odtieni 21, rúž som pod respirátorom nemala, ten som doplnila až doma po príchode z práce). Celkom fajn, bála som sa, že to nedá. Vzhľad je prirodzený, na denné líčenie akurát. Je aj celkom vhodným podkladom k magnetickým mihalniciam - v recenzii na magnetické mihalnice som na moje vlastné použila práve túto riasenku.

Používate pod respirátory / rúška rúže? Mňa to nejako neláka, preferujem skôr iba bezfarebný balzam na pery. Istý čas som nenosila ani riasenku, hlavne v zimných mesiacoch, keďže väčšinou sa orosila a stiekla. 



Recenzia je sponzorovaná (barter).

4 komentáre:

  1. Rúž mám tiež, odtiene sú skvelé, no príde mi trochu nekomfortný na perách.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak je jasné, že to nie je topka ;-) je fajn, ale existujú omnoho lepšie ;-)

      Odstrániť
  2. Avon som pouzivala mozno este niekedy na strednej a vysokej skole. Vies nejako porovnat, posudit, ci sa tato znacka odvtedy nejako zlepsila? Ak ano, tak v com?
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Objektívne určite nie. Ja som totiž na strednej / vysokej používala Rimmel. Odkedy však mám skúsenosti s Avonom, tak pri tých pár produktoch (zväčša rúže, riasenky, púdre, laky na nechty), tak prevažne si drží svoj "štandard" , no niekedy prinesie zaujímavý produkt. Na druhej strane, také tie produkty, ktoré boli kedysi podľa mňa vyslovene určené tinedzerkam u nej neprevažujú (ponuku však nepoznám detailne, iba z toho, čo si občas vyberiem), a teda v tomto zmysle sa istým smerom značka posunula.

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]