Post Page Advertisement [Top]

Keď Ardell uviedol svoje prvé magnetické mihalnice, zbystrila som pozornosť. Klasické nalepovacie ma nikdy nebavili a skôr to bolo pre mňa trápenie. Trsy sú však fajn voľbou. No vráťme sa k magnetickým mihalniciam. Práve ten prvý variant ma odradil spôsobom použitia - sada totiž obsahovala dva páry mihalníc, ktoré sa museli spojiť okolo vlastných mihalníc. A ja ako človek nie veľmi zručný v tomto smere som si nevedela predstaviť ako to použijem. 

No keď Ardell prišiel s magnetickými mihalnicami, ktoré fungujú na gélovej, resp. tekutej linke, povedala som si, že toto by konečne mohlo byť niečo pre mňa. A ak sledujete moju fanpage, poznáte celú históriu a proces, ktorý vám dnes detailne priblížim. 

Predstavujem vám moje pokusy s magnetickými linkami a mihalnicami od značky Ardell.



Od e-shopu Elnino som dostala na vyskúšanie sadu mihalníc Demi Wispies s gélovou linkou a samostatné Naked mihalničky.

V čase, keď som vyberala z ponuky produkty na testovanie boli v sade Magnetic Liner & Lash len mihalnice s gélovou linkou. Aktuálne ich však majú v ponuke viac a dokonca aj tie s tekutou, čo je super.








Klasické magnetické mihalničky majú 4 magnety. Ak by ste ich z nejakého dôvodu chceli skracovať, musíte ich teda odstrinúť presne o 1 magnet, inak nebudú mať na čom držať. 

Najprv som myslela, že tie moje skrátim, pretože som nechcela som extrémne výrazné mihalnice a tieto Demi Wispies sa mi zdali ako fajn voľba, no na očiach spočiatku pôsobili mohutne. Po čase som si však zvykla (asi po 10 minútach :-D) a rozhodla som sa nechať ich v pôvodnej dĺžke. 

Ak by ste predsa len chceli ešte o čosi menej výrazné, v ponuke je napr. variant 110. Tieto moje Demi Wispies však nájdete aj v sade s tekutou linkou, ktorú z vlastnej skúsenosti preferujem a odporúčam. Dôvod sa dozviete o chvíľku.

Na youtube a blogoch som videla rôzne návody a podľa nich to väčšinou s gélovou linkou celkom išlo. Našlo sa pár ľudí, ktorým gélová linka úplne nevyhovovala, ale prevažná väčšina bola spokojná. Pokiaľ ide o klasickú linku, preferujem tekutú, resp. tú v pere. Nikdy som však nemala problém ani s gélovou linkou a svojho času som mala rada napr. túto gélovku od Rimmelu

Prvý náznak problémov s touto gélovou linkou prišiel pri jej skúšaní na ruku. Neuveriteľne ťažko sa rozotierala a nedarilo sa mi vytvoriť plynulú čiaru. Nevedela som si celkom predstaviť, ako budem túto konzistenciu nanášať na jemnú kožu očného viečka. Veď usúďte samy podľa videa:


Diskutovali sme o tejto linke aj s Hankou a tá jej je úplne iná, kreslí ňou plynule a dokáže si vykresliť aj tenučkú linku. Nuž, asi je to o kuse. Inak princíp vôbec nie je zlý a mihalnice na linke držali ohromne:


Tým, že som musela tú linku poriadne vrstviť, aby som si vytvorila aký-taký pokus o čiaru, bolo jej odstraňovanie dosť náročné:


Nedalo mi to však a vyskúšala som ju aj na očiach. Efekt bol presne taký, ako na ruke, ale kým som tú linku vytvorila, tak som sa natrápila a aj dosť hnevala. Jednoducho, takto som si to vôbec nepredstavovala. K vnútornému kútiku oka som sa ani nedostala, tam som tú linku už len dokreslila svojou klasickou tekutou. Na prvý pokus to bolo dosť náročné, výsledný efekt však bol celkom fajn. Jej ostraňovanie dalo mojim očiam tiež poriadne zabrať. 



Nedalo mi to a začala som googliť skúsenosti s tekutou magnetickou linkou Ardell. Presne tým ľuďom, ktorým gélová nevyhovovala, resp. robila im to, čo mne, práve táto tekutá vyhovovala. 

A tak som si povedala, že vyskúšam a objednala som si ju. Na druhý deň som ju už mala pripravenú v zásielkovni, takže v tomto smere naozaj chválim a oceňujem vašu rýchlosť, milé Elnino :-) 

Túto linku som si však už dokupovala sama a dobrovoľne. Chcela som tým mihalniciam dať šancu, lebo po skúsenosti s gélovou linkou som vôbec nemala chuť ešte s nimi experimentovať.






Tekutú linku som najprv vyskúšala na ruku, chcela som si overiť, či bude naozaj fungovať tak spoľahlivo ako gélová. A bola som ohromene nadšená.



A tak sa začalo testovanie tekutej linky, s ktorou to išlo ako po masle :-) A dokonca aj to odstraňovanie bolo o čosi jednoduchšie, aj keď to bude určite iba kvôli tomu, že tej gélovej som tam patlala a patlala, kým bola linka ako-tak vytvorená.



Myslím, že to aj vyzerá lepšie ako pri prvom pokuse s gélovou linkou. Toto bol môj úplne prvý pokus s tekutou magnetickou linkou na viečku, preto je miestami hrubšia, ako som plánovala, ale zas, na druhej strane sa mi to celkom páči. Dokážem ňou plynule prejsť od jedného k druhému kútiku oka bez toho, aby som nejakým spôsobom dráždila pokožku na viečku. A mihalničky na nej pekne držia. 

Po tomto pokuse som si celkom vydýchla a povedala som si, že to neboli vyhodené peniaze a používanie týchto mihalníc ma začalo dokonca baviť. Napriek tomu, že rozdiel medzi prvou a druhou fotkou je zjavný a žiadnou riasenkou by som takýto efekt na svojich mihalniciach nedosiahla sa mi tieto Demi Wispies zdajú celkom prirodzené. A efekt sa mi veľmi páči.


Aký je rozdiel medzi týmito klasickými mihalnicami a verziou Naked? Nuž, v prvom rade sú Naked jemnejšie, aj keď tie moje (Ardell Magnetic Naked Lashes 422) sú celkom dlhé. V druhom rade, čo je zas negatívom, majú len 3 magnety. Preto ich prípadné skracovanie by dopadlo značne drasticky.




Tieto mihalnice som ani s gélovou linkou nepoužila. V skutočnosti som gélovú linku vôbec nepoužila odkedy mám tekutú a seriózne rozmýšľam nad tým, že ju vyhodím, pretože ju už určite nikdy nepoužijem. Na tekutú linku som ich skúšala aj na ruku (mohli ste vidieť na videjku vyššie) a takto to dopadlo na očiach:



Áno, sú dlhšie ako Demi Wispies, ale nie sú také husté a vyzerajú celkom pekne. Pri tomto pokuse sa mi podarilo vykresliť už tenšiu linku a bližšie k vlastným mihalniciam, takže prirodzene splynuli s mojimi mihalniciami. Týmito magnetickými mihalnicami v kombinácii s tekutou linkou som doslova nadšená. Áno, toto je pre mňa - človeka, ktorý má rešpekt pred lepidlom na očiach - jednoduchý spôsob, ako si doma a v rýchlosti predĺžiť mihalničky.


Keďže som však väčšinou stále doma a na cestu do obchodu som si zatiaľ kompletný mejkap nedávala, rozhodla som sa podrobiť ich testu odolnosti a nenapadlo mi nič lepšie ako si pustiť fén na plné pecky do očí (samozrejme, studený vzduch :-D). A takto to dopadlo:


Mihalnice silný nápor na prvý pohľad prestali zvládať, avšak po tom, čo sa magnet z vnútorného kútika oka "odlepil", sa po vypnutí fénu akoby pricapil naspäť. V takom prípade stačí, ak budete mať tekutú linku niekde po ruke a jednoducho celé dielko opravíte. Inak mihalnice aj tento silný nápor "vetra" celkom statočne vydržali.

Pri pokuse o odlíčenie to už bolo celkom jednoduché, žiadne nepríjemné drhnutie a žiadne pozostatky linky na pokožke. Odstraňovala som Niveou a to iba z jedného dôvodu - bola v akcii v drogérii :-D nešla som po nej cielene, ale nakoniec je super a tá ružová mi vyhovuje viac. Mejkap odstráni šetrne a nedráždi pokožku očného okolia.




Na záver pár tipov:

  • z mojej skúsenosti odporúčam tekutú linku, resp. sadu mihalníc s tekutou linkou (tá v sade je o čosi menšia ako klasická, ale na určite vydrží dlho);
  • mihalnice pokojne aplikujte opatrne s pomocou obyčajnej pinzety, špeci umelý držiak nie je potrebný, magnety na pinzetu nechytajú, pokiaľ mihalnice nechytíte pinzetou až pri magnetoch. Takéto nasadzovanie je veľmi pohodlné a rýchle;
  • na odstraňovanie sa odporúča použiť vodeodolný odličovač s olejovou zložkou;
  • pri odstraňovaní mihalníc si dajte pozor, aby ste nepoškodili magnety;
  • s magnetmi opatrne aj pri čistení mihalníc - po každom použití ich treba totiž vyčistiť, keďže linka sa prichytí na magnet a drží na ňom. Ak by ste ich neočistili, pri ďalšom použití by nedržali;
  • je skvelé, že sú vhodné na opakované použitie a keď som to zvládla ja, tak verím, že to určite zvládnete aj vy.
Celkom sa teším, keď mihalnice otestujem niekde mimo bytu, možno pri nejakej špeci príležitosti alebo len tak. No zatiaľ som nemala chuť dávať si mejkap pod a okolo respirátora a do prírody sa prechádzam najradšej tiež bez líčenia. Tak snáď sa ešte v tomto roku aj tieto moje mihalničky dočkajú nejakej príležitosti ;-)



Recenzia je sponzorovaná (barter).

Ešte si dovolím na záver uviesť jeden affiliate link (teda link, ktorý je evidovaný na môj účet a z prípadnej registrácie by som mohla mať malú províziu, no nikoho by som si nedovolila nútiť registrovať sa. Ja sama tento portál odporúčam, pretože som už niekoľkokrát využila jeho možnosti) - cez portál Plná peňaženka dostanete momentálne viac ako 3 % z nákupu na Elnino naspäť! :-) To sa oplatí, nie? Ja už som mala dohromady vyplatených viac ako 90 €! 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]