Post Page Advertisement [Top]

Rada sa nechávam očariť príjemnou voňou telových a sprchových prípravkov. Niektoré sú dychberúce, pri iných sa so zatvorenými očami dokážem preniesť na iné miesto a takto v pohodlí vlastnej kúpeľne relaxovať po náročnom dni. Keď si ale mám vybrať medzi omamujúcou vôňou a účinkom, volím účinok, pretože to je niečo, po čom túži moja pokožka, a nie moje rozmaznané čuchové bunky.


Z času na čas objednávam kozmetiku aj na webových stránkach rôznych lekární. Naposledy som objednávku posielala cez lekáreň Benu, pričom išlo o moju prvú objednávku. Potešili ma rôzne akcie a ponuky na darček navyše. Zároveň ma príjemne prekvapili niektoré ceny, ktoré boli nižšie ako v e.shopoch, z ktorých som dovtedy objednávala.



Sprchový olej BIODERMA Atoderm už beriem ako starú lásku. Tento olej totiž s prestávkami používam od roku 2016 :-) (recenzia tu) Ak ho plánujete používať doma, určite sa oplatí ísť do tohto 1 litrového balenia s pumpičkovým aplikátorom. Je praktické, pretože ho počas používania nemusíte otáčať a zároveň sa ním dokáže pohodlne umyť celá rodina bez ohľadu na typ pokožky a vek. 
Nie je síce parfumovaný, ale pokožku umyje spoľahlivo a zároveň ju vôbec nevysuší - a to viem, o čom hovorím, keďže doma máme výrazne tvrdú vodu a moja pokožka po použití obyčajného sprcháča šupinatie. S týmto olejom si veľmi dobre rozumie a sú dni, keď sa hneď po sprchovaní nekrémujem a vďaka tomuto oleju nemám nepríjemný pocit napnutej kože.



O značke CeraVe som počula len málo, no samé chvály, a tak som sa rozhodla risknúť to s telovým krémom a krémom na ruky. Poznáte značku CeraVe? Toto je síce moja prvá skúsenosť, ale už viem, že je to stávka na istotu. 





Hydratačný krém CeraVe je taktiež bez parfumácie. Je príjemne našľahaný a dobre sa vstrebáva do pokožky. Podľa popisu sú jeho kľúčovými zložkami ceramidy a kyselina hyalurónová. Má nelepivú štruktúru a pokožke dodá hydratačno-výživnú bombu, ktorá účinkuje na pokožke po celý deň - ešte aj na druhý deň večer cítim, že je hydratovaná a žiadne suchotiny nehrozia. Rada siaham po krémoch, pretože narozdiel od mliek ich máte šancu spotrebovať do poslednej kvapky.  Pokožka naňho reaguje veľmi priaznivo, odkedy sa ním natieram som nespozorovala žiadne začervenanie či iné negatívne prejavy. A šupinky som na pokožke už tiež dlhšie nevidela ;-) Balenie má 340 gramov a vychádza okolo 12 €.




Krémy na ruky sú posledným kozmetickým produktom, ktorý na seba dávam každý večer. Obnovujúci krém na ruky CeraVe má podobnú štruktúru ako telový krém. Takisto ako telový krém je aj tento vodeodolný a pokožku skvelo a účinne hydratuje a vyživí. A ten pocit ostáva aj po umytí rúk. Odkedy ho pravidelne používam po tom, čo som spotrebovala krém Sportiue, už nemám nepríjemný pocit suchých rúk s nábehom na popraskanú pokožku. 50 ml balenie je vhodné aj do kabelky a stojí okolo 5 €. A hoci sa tých 50 ml zdá málo, na jedno použitie nepotrebujete veľa, pretože sa dobre a rýchlo rozotiera a vstrebáva.


Okrem toho nájdete na stránkach lekárne aj rôzne akcie a určite poteší aj 7,5 % vrátenie peňazí cez Plnú peňaženku :-) 



3 komentáre:

  1. Značku Cerave znám jen od vidění. Nic jsem od ní ještě neměla. Úplně nejvíce mě zaujal krém na ruce, ten bych taky ráda vyzkoušela.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Cerave je super, mám hydratačný krém s SPF a isto to nie je môj posledný produkt. Aj keď mám mastnú pleť tak mi sedí, je síce výživný, ale nie je zbytočne mastný.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ďakujem za komentáre :-) Značka CeraVe je skvelá pre suchšiu, atopickú a alergickú pokožku, ale vyhovie aj zmiešanej ;-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]