Post Page Advertisement [Top]

Po zime je moja pleť vždy taká mdlá a cítim, že celý človek sa mi potrebuje správne naštartovať. Nikdy by som to o sebe nepovedala (teda kedysi určite nie), ale milujem saunové otužovanie. Som schopná aj 3 hodiny striedať fínsku saunu a ochladzovanie sa v ľadovom bazéniku, môj osobný rekord je približne 10-15 minút v ľadovej vode. No vráťme sa k pleťovke. Pravidelne navštevujem kozmetičku, kde si nechávam pleť odborne čistiť. Minule som stavila aj na diamantovú dermabráziu a počiatočné obavy vôbec neboli namieste. Pleť som mala dokonale hladučkú. Jedna návšteva raz do mesiaca však nestačí. A tak okrem pravidelnej návštevy kozmetického salóna staviam aj na domácu doplnkovú starostlivosť. Napríklad v podobe pleťových masiek. A netreba zabúdať ani na očné okolie, hlavne po 30-tke.










Hej, viem, že rad Diamond Cellular je prednostne určený pre ženy vo veku 40 +. To však nemení nič na tom, že takto dobrý očný krém od katalógovej značky kozmetiky som ešte nemala. Moje očné okolie je neuveriteľne citlivé a hocičo neznesie. S týmto krémom si rozumie od prvého použitia. Je jemnučký, hebučký, dobre a ľahko sa vstrebáva a zbytočne nezaťažuje tenučkú pokožku očného okolia. 
A navyše, účinkuje! Kruhy pod očami sú menej výrazné, dokonca zjemnil mimické vrásky, ale čo je najlepšie, pokožku v očnom okolí nemám vysušenú. Krém používam 3 týždne a som nadšená. Má síce 15 ml, ale vieme, že očné krémy sa míňajú celkom pomaly, keďže ich používame 2x denne - ráno a večer. Množstvo, aké je na poslednej fotke úplne stačí, jemne ho vklepete do pokožky očného okolia a hotovo. Mám spotrebovanú asi 1/5 balenia. Inak je nesmierne praktický, vďaka baleniu ho ľahko šupnem do hocijakej taštičky a môžem používať aj na cestách. 
Aktuálne v kampani 6 ho kúpite v akcii za 11,99 €.










Textilné pleťové masky mám rada, hoci majú jedno veľkú nevýhodu - sú jednorazové. Raz za čas si ich však v rámci relaxu a pleťovej očisty doprajem. Oriflame má v ponuke 3 novinky, aby ste naplnili potreby svojej pleti. Môžete si tak vybrať vyplňujúcu (replenishing), posilňujúcu (strenghtening) alebo vyhladzujúcu (smoothening) masku. Každá je v kampani 6 v ponuke za zníženú cenu 4,49 €.
A ako ju použiť? Verím, že ste už mali skúsenosť s textilnou pleťovou maskou alebo ste o nej počuli. Na očistenú a vysušenú pleť umiestnite masku, necháte pôsobiť 15 minút (v tomto prípade, iné typy masiek môžu mať iný čas pôsobenia). Po uplynutí času zvyšok masky vmasírujte do tváre. Kolekcia NovAge nepôsobila na moju citlivú pleť negatívne.


PS. viete, že práve kampaň 6 sa nesie v znamení rozdávania zaujímavých cien? Z podaných objednávok každý deň žrebujú ceny, hlavnou výhrou je automobil. Ja som svoju objednávku podala minulý týždeň, okrem iného som si tam prihodila aj micelárku z línie Diamon Cellular (ktorá je v akcii ku kúpe dekoratívky) a dva kusy skvelej riasenky Giordani Gold Iconic, ktorú milujem (recenzia tu) :-) Foto objednávky vám ukážem v instastories už zajtra, keď si ju vyzdvihnem na pošte :-)


Recenzia je sponzorovaná.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]