Post Page Advertisement [Top]

V druhom polroku minulého roka moja koža začala dávať výrazné výstražné znamenia. Obyčajné krémiky boli neúčinné a čo bolo pre moju pokožku netypické - musela som sa po každom sprchovaní krémovať, inak som ju mala neuveriteľne suchú, až priam šupinatú a vytvorili sa mi aj červené svrbivé fľaky. Praskali mi prsty na rukách a päty. 
Viem, že si čiastočne za to môžem sama, pretože som bola vždy lenivá krémovať sa každý deň, a tak som sa dopracovala do stavu, že sa krémovať musím (veď najlepšie sa to rieši, už keď sa musí, nie? hlavne pre nás nepoučiteľných). Už dlhšie som mala v hľadáčiku produkty na telo Ziaja z kolekcie MED, a tak mi prišli neuveriteľne vhod. A nebudem to naťahovať - milujem ich.

Vychutnávam si voňavé sprcháče, telové mlieka a krémy už veľmi voňavé byť nemusia, pretože hlavne v noci mi potom intenzívna vôňa nedá spať. Stačil intenzívny týždeň s touto lipidovou a ureovou líniou Ziaja MED a moja koža je ako znovuzrodená. Jemnučká, hebučká, hydratovaná, žiadne stopy po prasklinách či suchých miestach.



Krémová umývacia emulzia je v praktickom obale s pumpičkou (na foto vľavo). Pumpičku môžete uzavrieť jednoduchým otočením a produkt tak môžete zobrať so sebou na cesty (hoci jeho väčšie balenie nie je až také praktické na cestovanie). Na doma ho však ocení celá rodina. Síce nevonia a ani extra nepení, ale zároveň ani nedráždi a šetrne umyje aj tú najcitlivejšiu, alergickú či atopickú pokožku. Poteší aj jeho cena - 4,55 € - a efekt má ako Bioderma Atoderm (ktorej cena je neporovnateľne vyššia). 
Z tej istej lipidovej MED línie poteší aj balzam na telo, tiež v 400 ml balení s pumpičkou. Dobre a ľahko sa rozotiera. Síce sa nevstrebáva expresne, no na to, že ide o naozaj výživný produkt je jeho vstrebávanie celkom rýchle. Efekt na pokožke drží minimálne deň a už do týždňa dokáže opravovať jemné poškodenie (suchá, podráždená či mierne šupinatá pokožka tela). Je bez parfumácie, takže sa mi s ním veľmi dobre zaspáva :-) Kúpite za 7,40 €.




Do mojej večernej rutiny patrili okrem hygieny aj pleťový krém, očný krém, balzam na pery a krém na ruky. Bez týchto vecí som mala podvedomý problém zaspať. Postupne som k nim pridala aj telový krém / balzam / mlieko a krém na nohy, pretože moje telo to potrebuje a ja by som si ho mala viac vážiť. Predsa len, musí so mnou žiť ;-)

Suchšie ruky som mala už dlhšie, a preto som často vyhľadávala výživné krémy. Asi pred mesiacom som spozorovala, že mi praská koža na palcoch a drsnejšia je už aj na ostatných prstoch. Zachytávala sa o tkaninu a nie jedny pančuchy som natrhla. Krém na ruky s ureou ich dokázal dať naspäť dokopy. Žiadne prasklinky, žiadne suchotinky či drsné miesta. Iba hebká koža. Tento krém milujem! Kúpite za 5,69 €, no stojí za všetky drobné!
V kolekcii produktov s obsahom urey nájdete aj krém na nohy a ten je taktiež skvelý. Hydratuje a vyživuje a keď použijete hydratačné ponožky (aby nebol krém všade na posteli) efekt ešte znásobíte. Ráno sa tak môžete zobudiť s hladkými nohami. Sezóna sandálikov tu ešte nie je, ale nie je ani naškodu pripraviť sa postupne, alebo len tak jednoducho dbať o svoje nohy. Veď nás nosia ;-) Cena je rovnaká ako pri kréme na ruky - 5,69 €.

Milá Ziaja, ďakujem, že vyrábaš a na Slovensko dovážaš tieto produkty. Línia MED je ako lacná verzia produktov z lekárne. Krémy, ktoré pomáhajú a dokážu aj naprávať mierne škody na pokožke.

Viem, že toto nie sú moje posledné produkty a určite sa v predajničke Ziaja pre Teba poobzerám po doplnení zásob (ten krém na ruky je dokonalosť!). Ak vás táto línia láka, neváhajte. Vrelo odporúčam. Navyše vo februári dostanete pri nákupe nad 10 € umývací olej ako darček (a ten je tiež perfektný na suchú a citlivú pokožku - mám vyskúšané).


Recenzia je sponzorovaná.

2 komentáre:

  1. Vypadá to na dokonalou řadu. Tuhle jsem ještě neměla, ale možná ji příště vyzkouším. Teď mám doma Cupuacu a jsem taky velmi spokojená.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Cupuacu je fajn a príjemne vonia, ale pri problémoch s kožou až tak nepomáha - aspoň mne nie. Línia MED je na to ako stvorená.

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]