Post Page Advertisement [Top]

Pred viac ako 5 rokmi som sa po prvýkrát výraznejšie nadchla kvôli sprchovacej pene Rituals z môjho prvého Senzaboxu. Úplne ma dostalo, ako jednoducho a efektívne takýto produkt dokáže pôsobiť. A potom prišli telové peny či penové masielka s jemnučkou štruktúrou, ktoré boli ultrarýchlovstrebateľné. Jednoducho ma baví používať kozmetické peny. A keď prišla Balea s novinkou a limitkou Mousse-to-Oil, vedela som, že toto je niečo pre mňa.



Ako vyplýva z názvu, toto nie je len telová pena, ale pena, ktorá sa zmení na telový olej a o to viac sa mi páčila. V zložení nájdete 5 vzácnych olejov: mandľový, marulový, babassu, jojóbový a slnečnicový, ktoré zaisťujú intenzívnu starostlivosť o pokožku.


Pena sľubuje dokonalé rozmaznávanie pokožky a to sa mi pozdáva. Ak čítate moje príspevky pravidelnejšie viete, že som leňoch pokiaľ ide o telovú starostlivosť. Ja viem, že mi to moja koža raz všetko spočíta aj s úrokmi, ale nemám rada čakanie, kým sa mazadlo vstrebe alebo kým sa oblečenie prestane lepiť na pokožku.


Oceňujem, že pena sa netopí hneď pri kontakte s pokožkou, ale keď ju rozotierate, mení sa na olej a celkom rýchlo sa vstrebáva. Zároveň krásne, ale jemnučko vonia, povedala by som, že prevažuje mandľový olej. Súhlasím ai s tým, že hydratuje a pocit na pokožke zanecháva 24 hodín, ak ju však nemáte presušenú. My máme celkom tvrdú vodu a odkedy bývam, v byte, mám pokožku o dosť suchšiu ako keď som bývala u rodičov v dome. Tento penový olej mi ju celkom dobre udržiava. V kombinácii s olejovým sprcháčom je to dokonalosť pre kožu.
Mix týchto vlastností ma láka používať ho pravidelne. Najmä to, že netečie, nemôže mi teda ztiecť, maximálne keď mi spadne pena, ale to sa mi zatiaľ nestalo, a dokážem si celkom rýchlo natrieť pokožku celého tela. Navyše je praktická a pri skladovaní či cestovaní sa nestane, že by vám vytiekla.
Balea telovú penu Mousse-to-Oil kúpite v každej predajni DM drogérie a aj na ich webe za 2,99 €.


Recenzia je sponzorovaná.

8 komentárov:

  1. Vypadá příjemně, možná si ji zkusím koupit. Pěny mě baví.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vypadá super, mám ráda pěnové produkty :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dobrý večer :) možno hlúpa otázka. Ale chcela by som sa opýtať, ako sa táto pena používa Kúpila som ju dnes, bola v regali medzi sprchovymi gelami...a nikde som sa nedocitala...ci sa používa namiesto sprchaca(v kombinacii s vodou) alebo namiesto teloveho mlieka. Ďakujem veľmi pekne☺️

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dobry den, otazka urcite nie je hlupa :-) som toho nazoru, ze ak nieco neviem, radsej sa opytam. Pena nie je sprchova, pouziva sa po sprchovani ako telove mliecko na hydrataciu pokozky ;-)

      Odstrániť
  4. Dakujem veľmi pekne za odpoveď a Krásne sviatky 🎄

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tuhle jsem nezkoušela :) ale vypadá fajn, klidně bych jí zkusila. Mě se tenhle nápad líbí :-) mám zkušenosti s jednou pěnou a to od Nivei a je supeer.

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Je vynikajúca. Len nie je v predaji. Škoda.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Veru, škoda, mám takú skúsenosť, že mnohé značky po čase vyradia produkty. A veľká škoda je, ak je ten produkt super.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]