Post Page Advertisement [Top]

Viete, že voči multifukčným a zázračným produktom som skeptická. Najmä vtedy, keď to majú napísané na obale a v popise. No v tej istej chvíli sa v mojej hlave ozve slabý hlások, ktorý ma nabáda, aby som tomu produktu dala šancu a zistila, ako to s ním v skutočnosti je. Balzam od TianDe s príznačným menom Talisman ma na prvý pohľad vôbec nezaujal. O to viac som bola prekvapená už po prvom použití.


Balzam mi odporučila sestra. Pozerala som však naňho dosť skepticky, pretože, úprimne, to balenie je úplne zlé. Na jedno použitie málokedy miniem celé 8 g vrecúško a nechávať ho dlhšie otvorené je nepraktické.
Tip pre výrobcu (možno do budúcnosti): pokojne zachovajte toto mini balenie pre tých, ktorí chcú produkt vyskúšať. Do domácnosti je však praktickejšie väčšie balenie, ktoré je uzatvárateľné.



Balenie preto otváram takto opatrne a po použití, na ktoré mi niekedy stačí iba "kvapka" ho zapnem sponkou.




Obsah tvorí gél, ktorý samovoľne nevytečie a nesteká ani po aplikácii na pokožku. Po nanesení vytvorí na koži takú tuhšiu ochrannú vrstvu, ale nie je to vôbec nepríjemné a necítiť ani pnutie. Vonia bylinkovo-mentolovo-sviežo.

Prečo ma tento produkt tak oslovil, že som dala príspevku názov Zázračný talizman? Pretože napriek všetkým spomenutým negatívam ho milujem. Účinkuje absolútne dokonale.

Patrím k tým "šikovnejším", ktorí sa ľahko popália, spália na slnku, potknú, spadnú a zoderú si kožu, porežú sa, zastrihnúť si do kože pri nechtovom lôžku a tak podobne. V istých situáciách mám podozrenie, že toto by sa stalo jedine mne alebo v nejakom sitcome. Keďže mám celkom pozitívny vzťah aj k zvieratkám, občas si nájdem na rôznych miestach škrabance (najčastejšie od môjho kocúra, ktorý nie je vždy stotožnený s tým, že by som ho chcela mojkať a nosiť na rukách - nerobí to však z nenávisti, jeho nenávistný pohľad poznám ;-) väčšinou sa iba zadrapne, lebo sa bojí, že spadne - so 7 kilami živej váhy - sa mu ani nečudujem. Alebo ma škrabne, keď ho kŕmim.)

Tento balzam je skutočne zázračný. Natrela som si na noc spálené miesto od pary, škrabance, ale aj zodretý záder až do mäsa a ráno bolo začervenanie preč, miesta neboleli a pokožka bola takmer ako nová. Keď sa mi v lete podarilo spáliť, natierala som si miesta pravidelne týmto balzamom aj niekoľkokrát denne a koža sa spamätala, dokonca som sa vtedy na tom inkriminovanom mieste ani nezlúpala. Navyše mi pomohol aj po poštípaní hmyzom.
Väčšie poškodené plochy alebo výraznejšie poškodenie kože si vyžaduje aj opakovanú aplikáciu a ani to jedno malinké balenie možno stačiť nebude. Ak to však nehraničí s vážnym poškodením kože a stačí domáce ošetrenie, tento balzam je tou správnou voľbou. Je možné použiť ho aj na akné, nesľubujte si však taký rýchly účinok ako pri škrabancoch, zárezoch či ľahkých popáleninách.

8 g balzam kúpite za 1,70 €. Tento produkt je must-have každej domácnosti. Kupujem pravidelne do zásoby :-)


3 komentáre:

  1. Odpovede
    1. Ahoj, kúpila som ho tu: http://www.tiande.sk/ http://www.tiande.sk/zdravie/348-balzam-talisman.html?search_query=talisman&results=1

      Odstrániť
  2. https://www.tiandekozmetika.sk/naplaste-a-gely/balzam-talizman/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]