Post Page Advertisement [Top]

Po tom, čo som skúšala úžasný cukrový píling s olejovým efektom od Oriflame som sa do týchto produktov zamilovala. Mala som už viac pílingov, ale ten olejový efekt.... niekomu vadí, ja ho milujem. Keď mi z Naturlove.sk poslali soľný píling od slovenskej značky Savon, bola som zvedavá, aký bude. A či splní moje požiadavky a zapíše sa na zoznam TOP pílingov.


Poteší aj samotné balenie pílingu, ktoré sa neskladá zo zbytočných obalov. Jednoducho sklenená dózička s kovovým šrubovacím vrchnáčikom. Pekné, efektné a najmä znovupoužiteľné.





Detoxikačný soľný píling má väčšie a hrubšie častice, preto ho používajte opatrne, najlepšie podľa návodu - jemne, krúživými pohybmi masíruje pokožku, nešúchajte, aby ste ju nepodráždili. Oceňujem, že píling je vhodný na celé telo aj na tvár. Ak to s ním nepreháňate, vydrží celkom dlho (na to, že som si myslela, že tie veľké čiastočky pôjdu naozaj rýchlo) aj to 100 ml balenie. Pokožku zanecháva jemnú, hebkú a navyše aj hydratovanú vďaka olejovej zložke. No najviac ma dostal ten efekt na čuchové bunky. Ako vo wellnesse. Keď som zavrela oči mala som pocit, že ležím na vyhrievanom tepidáriu po dlhom saunovaní a ochladzovaní sa v ľadovej vode a inhalujem sviežu bylinkovú vôňu. Dokonalý relax v priestoroch vlastnej kúpeľne.
Píling sa predáva v dvoch verziách - 100 ml a 200 ml. Je to moja prvá skúsenosť so značkou Savon a určite nie posledná ;-)




Bonusom v balíčku bola tzv. šumivá bomba do kúpeľa v tvare srdiečka. V e-shope ich je v ponuke viacero. Ak poznáte efekt týchto "šumienok", tak vám to nemusím vysvetľovať. Ak nie - tak je to rpesné také, ako keď do pohára s vodou vhodíte šumivú tabletku, len väčšie a podstatne voňavejšie. Ak teda chcete voňavý kúpeľ, toto je jedna z možností :-) Možno by som odporúčala trošku iný obal (napr. papierový). 

Rada svoje zmysly a telo takto rozmaznávam. Nie je to finančne náročné, doprajete si to celé v pohodlí domova a po zavrení očí sa môžete vo fantázii preniesť kdekoľvek :-) 


Recenzia je sponzorovaná.

3 komentáre:

  1. Značku vůbec neznám, ale vypadá super, ráda bych někdy nějaký výrobek vyzkoušela :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Značku vůbec neznám :) ale přírodní produkty mám moc ráda. Solný peeling mě zaujal :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]