Post Page Advertisement [Top]

O značke Marina Miracle ste na mojom blogu už čítali. Acne Fight serum som už dopoužívala a bolo naozaj výborné, vrelo odporúčam na všetky typy problematickej pleti. Čistič 4v1 ešte mám, no už sa zásoby pomaly míňajú :-) A nedávno mi ako darček za predošlú recenziu poslali z Marina Miracle poslali Amarantové nočné sérum. A tak som ho začala používať :-) Bola by škoda nechať ho zapadnúť pokojom.


Ide o miniatúrne 5 ml balenie, ktoré je praktické najmä na cestovanie, ale pokojne aj na domáce použitie.


Samozrejmosťou je vegánske zloženie, 100 % zložiek prírodného pôvodu, 90 % certifikovaných organických zložiek a vyrobené v Nórsku. Fľaštička je tmavá, čo je výhodou pre produkt a nevýhodou pre používateľov, keďže nevidíte, koľko ho ešte máte.


Nepoužívajte ho však denne. Mal by sa používať tak 3x v týždni, teda každý druhý deň je celkom ideálny spôsob jeho aplikácie. Ide o olej, takže mastnejšia a zmiešaná pleť bude ráno ešte s náznakom oleja na pokožke, ale nie je to nič nepríjemné. Pleť je jemnučká, zjednotená, dokonca po dvoch týždňoch aj mierne vypnutejšia a sviežejšia. 
Jediné, čo môže trošku odradiť je jeho cena - toto malé 5 ml balenie vychádza na 16,40 €, no na vyskúšanie je to celkom fajn, pretože plné balenie (28 ml) vychádza až na 84,90 €. 5 ml balenie aj čo-to vydrží a cenovo sa oplatí viac ako veľké.

Recenzia je sponzorovaná.

4 komentáre:

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]