Post Page Advertisement [Top]

Poznáte značku Dr. Santé? Okrem webu je dostupná aj v kamenných predajniach (tak najbližšie k nám ju ponúka napr. 101 drogerie - tam som ju videla na vlastné oči). Ak vás zaujímajú produkty na vlasy s obsahom keratínu, arginínu a kolagénu, pokračujte v čítaní :-)

Začnem so šampónom, keďže šampóny sú u mňa vždy kritické. Moja pokožka hlavy je totiž veľmi citlivá a na niečo, čo sa jej nepáči zvykne reagovať rôzne - buď tvorbou lupín, premastením alebo efektom slamy na hlave. A tak som bola zvedavá, ako dopadne tento šampón. Prvé použitia boli na prekvapenie fajn a potom som objavila náznak lupín, a tak som ho začala používať na striedačku so šampónom proti lupinám a výsledok je fajn.


Kondicionér je však iná káva, s tým sme si sadli od prvého použitia a používam ho doteraz pri každom umytí vlasov. Vonia jemne - ako keď si spojíte keratín s náznakom arganového oleja. Vôňa je však celkom príjemná, vo vlasoch neprebíja. Potešujúci je účinok. Vlasy sú hebké a lesklé, žiadny slama efekt, dokonca aj teraz v lete, keď sa človek brutálne potí len keď vyjde von (nehovoriac o tom, že vykonávate aj nejakú tú športovú aktivitu/turistiku/plávete) a vlasy dostávajú poriadne zabrať. Vyživte ich s pro-keratínovým komplexom, ktorý nezruinuje vašu peňaženku ;-) (cena je približne okolo 2 €, nepamätám si presne). Nemýľte si však arginín s argánom (tak, ako ja na prvé prečítanie). Arginín je látka, ktorá priaznivo pôsobí na rast vlasov a posilňuje ich.

Recenzia je sponzorovaná.

4 komentáre:

  1. Výborný tip :) Ten kondicionér určite skúsim.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Škoda, že výrobce nevychytal více balení. Tenhle vzhled se mi vůbec nelíbí. Jinak produkty nevypadají špatně! :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. súhlasím, no v tomto prípade to bude skôr balenie na úkor nízkej ceny ;-) podľa mňa

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]