Post Page Advertisement [Top]

Ak chodíte do DM-ky alebo na jej web, určite ste si všimli značku starostlivosti o vlasy Langhaar Mädchen. Ak nie, rada vás s ňou zoznámim. Ako je už pre DM značky typické, aj táto na prvý pohľad zaujme obalom. A nielen tým!

So šampónmi je to u mňa také všelijaké..... nie každý mi sadne (hlavne takto z drogérie) a potom tie následky ťažšie odstraňujem. Pokiaľ ide o balzamy, masky alebo kondicionéry, s tým až taký problém moje vlasy a ani pokožka hlavy nemajú a zväčša mi sadnú. Potom je to už len o to, aký efekt chcete produktom dosiahnuť.
Kolekcia Langhaar Mädchen bola navrhnutá Monou a Juliou (podpisy vpredu na balení), ktoré vedia, ako sa o vlasy správne starať. Logo nájdete aj na vrchnáčiku a na zadnej strane zloženie, slovenský popis a všetky potrebné informácie. Vedeli ste, že tento kondicionér je vegan?




Tento kondicionér je určený na intenzívnu opravu poškodených vlasov. Obsahuje pantenol, aminokyseliny, kokos a olej Buriti, vďaka čomu ošetrí vlas, dodá mu pružnosť a vláčnosť. Ak máte radi kokosovú vôňu, tento kondicionér vám jej poskytne dosýta :-)



Pravdu? Tento kondicionér som si zamilovala! Nielen pre jeho príťažlivý obal a dokonalú vôňu, samozrejme ;-) Moje vlasy sú po ňom príjemné, hladučké, posilnené a nehrozí žiadne uzlenie. Navyše ich nezaťažuje a taktiež po ňom nemastnejú rýchlejšie ako zvyčajne. Používam ho pravidelne, z balenia už mám už len 1/3. Ako stvorený (nielen) na dlhšie vlasy. Ďalšia vlastná DM značka, ktorá rozhodne stojí za vyskúšanie ;-)

8 komentárov:

  1. Ja som mala olejček z tejto kolekcie, bol dokonalý! :) Krásna recenzia :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Keď konečne pôjdem do DM, musím sa poobzerať aj po iných produktoch.

      Odstrániť
  2. Pěkné fotky. Tuhle značku jsem ještě nezkoušela, tak možná taky někdy vyzkouším, kondicionér by se hodil. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tiež ho používam a je skvelý! :) tak hebké a lesklé vlasy som dlho nemala :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vůbec jsem o něm nevěděla ale do DM se brzo chystám, takže se po něm podívám protože vypadá hezky a kokosovou vůni naprosto miluji :).

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to som rada, že som predstavila niečo nové ;-) Vôňa je to veru dokonalá ;-)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]