Post Page Advertisement [Top]

Milujem voňavé sprcháče. Dokážu príjemne uvoľniť telo aj myseľ po celom náročnom dni a pripraviť na odpočinok. Nesiaham po nich stále, niekedy si rada doprajem iba výživný nevoňavý sprcháč alebo sprchový olej, no v ostatnom čase mám práve takú voňavú náladu. A dni mi spríjemňujú sprcháče Love Nature od Oriflame.


Tieto sprcháče voňajú naozaj intenzívne. Pravá mandľová vôňa akoby ste nejaké jedli, intenzívna levanduľa ako v poli plnom kvetov, či dokonalá vôňa kokosu a melónu pripomínajúca osviežujúci letný drink niekde na promenáde na dovolenke pri mori. Ak neveríte sile aromaterapie, možno vás presvedčí sila autosugescie.
Vône sú totiž také dokonalé, že na chvíľočku zabúdam na každodennú realitu. Ako v tej reklame, keď sa pri zahryznutí do tyčinky prenesiete niekde k Hawaju, akurát že toto je úplne bez kalórií ;-)


Je len na vás, ktorý zo sprcháčov Love Nature si vyberiete. Kokosovo-melónový nájdete na strane 5, mandľový v zaujímavej sade spolu s krémom na ruky a vyživujúcim telovým maslom na strane 12 a  levanduľový taktiež v sade s mydlom a pánskou vôňou, ktoré vás prenesú do Provensálska, nájdete na strane 16.
Z tejto trojice si moje čuchové bunky bezpodmienečne získala práve kombinácia kokos-melón. Keď pri jeho používaní zatvorím oči, predstavím si leto, pláž a koktejl v ruke. Inak ide o klasické sprcháče, ktoré ani nevysušujú, ale ani nevyživujú pokožku, preto je potrebné nezabúdať dopriať jej potrebnú dávku hydratácie po sprche. Vôňou však konkurujú mojej obľúbenej kolekcii Aroma Rituals od Dermacolu.

3 komentáre:

  1. Musí nádherně vonět. Vůni melounu mám v kosmetice ráda, ale tady bych asi dala přednost tomu mandlovému sprcháči. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Sprchové gely jsem z téhle řady nikdy nezkoušela, ale lákají mě. Děkuji za tip!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]