Post Page Advertisement [Top]

Dermacol som v poslednej dobe trošku zanedbala, hoci mám doma viacero produktov čakajúcich na vyskúšanie alebo aktuálne testovaných. No idem to napraviť a začnem rovno riasenkou Artist Lash. S riasenkami od Dermacolu mám prevažne dobré skúsenosti - netvrdím, že by boli všetky na odpadnutie skvelé, ale minimálne hodnotenie "dobré" či "nadpriemerné" spĺňala väčšina z tých, čo som skúšala. A tak ma zaujímalo, ako dopadne Artist Lash.


Maskara je v príjemnej čierno-ružovej kombinácii a má tenkú kefku s kratšími, hustými štetinkami, s ktorou nalíčite aj kratšie a ťažšie dostupné riasy.




Z prvotného efektu som nebola až taká nadšená - taká priemerná maskara pri jednej-dvoch vrstvách na bežný deň. No veľmi ma potešilo, že neopadáva a vydrží v pôvodnom stave takmer celý deň (samozrejme, v závislosti od činností, ktoré vykonávate). Na druhej strane musím povedať, že sa otláča na horné viečko, ale to len kým neuschne, potom už nie. Vytvorí však celkom fajn efekt a najmä riasy skutočne predĺži. 


O čosi výraznejší efekt dosiahnete vrstvením, len pozor, aby ste neskončili s jednou hrubou riasou. Toto sa mi spočiatku zdalo prehnane zlepené, no časom sa mi tento efekt začal celkom pozdávať. 





Kedysi by som bola takéto zlepenie odsúdila, no v kombinácii so zelenou metalickou ceruzkou a žltou blúzkou (ktorá nádherne zaniká s tými kachličkami v kúpeľni...) sa mi ten efekt veľmi páči. 
Síce toto nie je výsledok, ktorý by som očakávala od perfektnej riasenky, ktorá by mala predĺžiť, prípadne dodať objem bez zlepenia, je však celkom akceptovateľný :-) A aj túto riasenku zaraďujem medzi tie lepšie od Dermacolu.

2 komentáre:

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]