Post Page Advertisement [Top]

Skúšam množstvo produktov, možno viac ako "bežný človek", no napriek tomu sa rada vraciam k tým, ktoré mi sadli. Možno práve vďaka tejto kategórii článkov čitatelia naozaj zistia, že niektoré produkty si pravidelne kupujem za vlastné peniaze a naozaj som z nich taká nadšená, ako to vyznelo v PR článku, kde som produkt dostala na testovanie. Dnes si v skratke predstavíme 3 mojich miláčikov, každého z inej kategórie kozmetiky - vône, vlasovka a mejkap.






K vôni Moschino I love love sa rada vraciam pravidelne. Je hravá, svieža a nevadí mi v žiadnom ročnom období a som schopná dať si ju na každú príležitosť. A hoci ide o toaletnú vodu, je celkom intenzívna a vydrží. Na oblečení ju cítim po celý deň :-) Nečudo, že sme si sadli tak dokonale, keďže mám rada citrusové svieže vône popretkávané kvetmi. 


Už dlho nepoužívam na pred sušením vlasom v rámci stylingu iné produkty ako Matrix a hlavne tento sprej Matrix Biolage Advanced Fulldensity, ktorý vlasom dodá objem bez zbytočného zaťaženia či rýchlejšieho mastenia. Mám jemné vlasy so sklonom k vypadávaniu a citlivú vlasovú pokožku, ktorá na produkt, čo sa jej nepáči reaguje takmer okamžite - či už lupinami, chrastičkami alebo svrbením. Tento produkt už pár rokov nesprevádzajú, našťastie, žiadne negatíva. Stačí pár strekov a môžete vlasy smelo vyfúkať :-) 


Odkedy som sa vrátila k ázijským BB krémom len málokedy siaham po mejkape. Taký prirodzený, žiarivý, ale pritom nemastný vzhľad, ktorý neoxiduje ani po celom dni a dodáva primerané krytie ponúka totiž len pravý kórejský BB krém. A do Missha M Perfect Cover som sa jednoducho zaľúbila. Mala som menšie balenie, ktoré som získala v rámci spolupráce, potom som si priamo z Ázie objednávala 50 ml balenia, keď však dvihli poštovné na sumu, ktorá ma poriadne šokovala, rozhodla som sa ostať verná slovenským stránkam. A tak som si nedávno objednala dve 20 ml balenia BB-čka od Missha v milovanom prirodzenom odtieni 23, vhodnom aj na zimu, no mám doma tzv. "skúšobnú" jednu sadu obsahujúcu aj BB boomer, o ktorej budete ešte počuť ;-)

2 komentáre:

  1. Ani jeden z produktů jsem dosud nezkoušela a i já teď víc sahám po BB krémech než po make-upech.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ani Missha Perfect Cover? Určite odporúčam tento BB krém všetkymi desiatimi, ako sa hovorí ;-)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]